Web Analytics Made Easy - Statcounter

«آذر ولی‌زاده» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط زیست همیشه و در همه حال پیشرو در امر سلامت عمومی و طبیعی هر موجود زنده‌ای بوده و هست، افزود: در بحث کرونا بیشترین تلاش ما نظارت و راهبری سلامت و بهداشت جوامع انسانی و محیط زیست است.

او با بیان اینکه پیگیری‌های متعددی در خصوص مدیریت پسماندها شهری و روستایی و بیمارستانی در دستور کار ما قرار گرفته است، گفت: حجم پسماندها در این شرایط ویژه افزایش پیدا کرده و امروز حتی یک برگه دستمال کاغذی آلوده هم جزو پسماند ویژه بیمارستانی و عفونی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نظارت بر امحا و دفن‌ پسماندها را جزو اولویت‌های اول محیط زیست استان دانست و گفت: از طرفی آگاه‌سازی و هوشیارسازی مردم در خصوص مدیریت پسماندها نیز بسیار مهم بوده و هست.

او در ادامه با بیان اینکه نگرانی دیگر ما همزمانی کرونا و بحث آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بود که بایستی نظارت و پایش‌ها را در حوزه طبیعی و مناطق تحت مدیریت بیشتر می‌کردیم، تصریح کرد: خوشبختانه همکاران ما باوجود ایجاد شرایط ویژه هنوز شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند و بدون هیچ خستگی در حال انجام ماموریت‌های ویژه در این خصوص هستند.

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان کرمانشاه در ادامه گفت: نگرانی دیگر ما رصد وضعیت آلودگی‌های هوا بود که ممکن است بر شدت بیماری کرونا اثر گذار باشند از جمله ورود ریزگردها به کشور که با رصد شبانه‌روزی همکاران ما از ایستگاه‌های سنجش کیفی آلودگی هوا در سطح استان فعلا خوشبختانه مشکل خاصی در این رابطه نداریم ولی ممکن است در سال جدید روزهای درگیر با ریزگردها را داشته باشیم.

ولی‌زاده افزود: همکاران کارشناس و محیط‌بان محیط زیست به صورت شبانه‌روزی در خدمت رسانی به مردم و محیط زیست بوده و هستند و ما علاوه بر کرونا قطعا با مسایل دیگری هم در حوزه محیط زیست روبه رو هستیم که این نشان دهنده در خط مقدم بودن همکاران ماست که چراغ خاموش و بی حاشیه با کمبود نیرو و کمبود  امکانات با تمام توان خودشان در خدمت محیط زیست این استان بوده و هستند.

وی اضافه کرد: همکاران ما باوجود بحث مهم کرونا شبانه‌روزی در ماموریت‌ها و رصد مناطق از حیث آلودگی‌ها و مشکلات زیست محیطی از یک سو و برخورد با متخلفان از سوی دیگر هستند.

او گفت: ما در سازمان محیط زیست سربازان بی حاشیه این خاک بوده و هستیم و هرجا به توان ما نیاز بوده هیچ گاه میدان و خالی نکردیم و همواره بی سر و صدا در حال خدمت رسانی به مردم هستیم.

وی افزود: اداره کل محیط زیست دوشادوش دانشگاه علوم پزشکی در خط مقدم مانند سربازان گمنام بوده و هست و از همه همکاران زحمت کش و بی توقع خودم که عاشقانه ماموریت ها رو ترک نکردند و در صحنه مانده اند تشکر می‌کنم.

استان کرمانشاه ۲ میلیون و ۴۹۹ هزار هکتار مساحت دارد که ۷۰ درصد آن را عرصه‌های منابع طبیعی با بیش از ۵۲۷ هزار هکتار جنگل و یک میلیون و ۱۹۲ هزار هکتار مرتع تشکیل داده است.

در استان کرمانشاه تاکنون ۱۱۵ نفر به بیماری کرونا مبتلا که ۱۰ نفرشان جان خود را از دست داده اند.

براساس آمار منتشر شد؛ ۵۳ نفر در شهرستان کرمانشاه، ۹ نفر در اسلام آبادغرب، ۲۰ نفر در سنقر، ۱۴ نفر در کنگاور، سه نفر در هرسین، سه نفر در صحنه، ۶ نفر در گیلانغرب، سه نفر در جوانرود، ۲ نفر در پاوه و ۲ نفر در سرپل ذهاب به کرونا مبتلا شده‌اند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا پرندگان دانشگاه علوم پزشکی سازمان حفاظت محیط زیست شبانه روزی منابع طبیعی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی شبانه روزی همکاران ما محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۲۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام اشتری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران، افزود: اینکه از مجموع ۷۰ شهر آذربایجان شرقی تعداد ۱۲ شهر دارای طرح جامع مدیریت پسماند باشند، جای تأمل و البته نگرانی دارد، چون در صورت بی توجهی به این موضوع مهم زیست محیطی آینده بهداشت محیط و فضای عمومی شهرها با مخاطرات بسیار عدیده ای مواجه خواهد شد.

وی هر گونه توسعه پایدار بدون توجه به موازین و ضوابط زیست محیطی را بی نتیجه و منجر به بروز انواع مشکلات اجتماعی، بهداشتی و اقتصادی دانست و یادآور شد: هر گونه توسعه باید با مد نظر قرار دادن مسائل زیست محیطی به ویژه در حوزه مدیریت پسماندها به انجام برسد.

اشتری از شهرداری و شوراهای اسلامی شهرهای آذربایجان شرقی خواست تا با نگرشی خاص به مساله حیاتی مدیریت پسماندها توجه و با اقدام به موقع و فوری خود زمینه‌های لازم و کافی برای تصویب این طرح‌ها را در ۵۸ را ایجاد کنند.

وی دفع پسماندهای غیر بهداشتی در کلانشهر تبریز در ۲ سال اخیر را مناسب توصیف و اظهار کرد: در این دوره زمانی شهرداری بالغ بر یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای دفع بهداشتی پسماندهای شهری هزینه کرده است که این امر نشان دهنده توجه و اهتمام خاص این مجموعه به مسائل زیست محیطی است، اما انتظار داریم این اقدامات متوقف نشده و با قدرت و حدت بیشتری ادامه یافته و تقویت شود.

اشتری یکی از چالش‌های بسیار مهم و محوری در مدیریت پسماندها در آذربایجان شرقی به خصوص تبریز را عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبدا اعلام کرد و یادآور شد: این طرح باید در دهه ۱۳۹۰ اجرایی می‌شد که بنا دلایلی هنوز شاهد اجرای آن در این کلانشهر ۲ میلیون نفری نیستیم.

وی موضوع دفع و جمع آوری بهداشتی زباله‌ها را مهم‌ترین چالش کنونی زمین و محیط زیست عنوان و اضافه کرد: مدیریت نادرست پسماندها امروز یکی از مهمترین معضلات محیط زیستی در جهان است که خسارت ناشی از آن ارقام بسیار بالا و هنگفتی را در بر می‌گیرد و باید توجه داشت که تفکیک زباله از مبدا به احترام زمین پاک می‌تواند ثمربخش باشد.

کد خبر 6090987

دیگر خبرها

  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد