Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حمایت از تولید دارو‌های زیستی به کاهش یک میلیارد دلاری ارزبری از کشور کمک کرده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، تولید دارو‌های زیستی در کشور یکی از نقاط پررنگ پیشرفت‌های علمی کشور است. کشوری که در شرایط خاص کنونی توانست از سد تحریم‌ها و کمبود‌ها گذر کند و خود را به لیست کشور‌های دارای فناوری‌های پیچیده دارو‌های زیستی برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دارو‌های زیستی که با فناوری‌های پیچیده‌ای تولید می‌شوند و در درمان بیماری‌های صعب‌العلاج کاربرد دارند. ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در این پیشرفت‌ها نقشی اثرگذار دارد و به کاهش یک میلیارد دلاری ارزبری از کشور کمک کرده است.

توانمندی‌های دارویی ایران بسیار بالا است و اوج آن را در  صنعت دارو‌های بیوتکنولوژی شاهد هستیم، جایی که تقریبا تمامی دارو‌های دارای ارزبری بالا، در کشور به تولید داخلی رسیده‌اند.

از حدود ۵۰ داروی ارزبر بیوتک، ۲۲ دارو در سال‌های گذشته تولید شده که سالانه حدود ۱ میلیارد دلار، ارزبری کشور را کاهش می‌دهند. تولید باقی این لیست نیز از اواخر سال ۹۷ برنامه ریزی شده و تا انتهای سال ۹۸، دانش فنی بیشتر آن‌ها کسب شده و آماده تولید صنعتی می‌شوند. پیش بینی می‌شود که این سری از دارو‌ها نیز بتوانند در حدود ۵۷۰ میلیون دلار، ارزبری کشور را در شرایط تحریم کاهش دهند.

در حال حاضر با در نظر گرفتن میزان صادرات و رفع نیاز‌های بازار داخل، زیست فناوری ایران بین ۴/۰ تا ۵/۰ درصد از حجم بازار جهانی زیست فناوری را در اختیار دارد.

چشم انداز ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کسب ۳ درصد از بازار جهانی زیست فناوری در افق ۱۴۰۴ یعنی عددی در حدود ۲۰ میلیارد دلار است. راهبرد اصلی ستاد برای رسیدن به این عدد، تمرکز بر حوزه‌های کلان اقتصادی همچون کشاورزی، دام و طیور، دریا و انرژی است.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: داروهای زیستی معاونت علمی و فناوری بیوتکنولوژی دارو های زیستی زیست فناوری دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۲۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۸ نفر از متخلفان محیط زیستی در اقلید

علی بخش نجاتی رئیس اداره محیط زیست شهرستان اقلید اظهار کرد: از ابتدای سال تا کنون، یگان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اقلید ۸ نفر از افراد متخلف را دستگیر و تحویل مقامات قضایی کرده است.

او با بیان اینکه از این متخلفان ۷ قبضه سلاح مجاز ساچمه زنی و گلوله زنی و همچنین ۱۵۰ قطعه ماهی کپور کشف شده است، تصریح کرد: پرونده ابن افراد در مراجع قضایی شهرستان در حال رسیدگی است.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان اقلید، برخی فعالیت‌های غیرمجاز در طبیعت و محیط زیست را برشمرد و گفت: صید و شکار بی رویه گاهی آسیب‌هایی بر جای می‌گذارد که تا سال‌ها اثرات مخرب آن باقی می‌ماند.

نجاتی با بیان اینکه متخلفان به ادوات پیشرفته همچون جی پی اس، بی سیم، تلفن همراه و قایق‌های تندرو مجهز شده اند، افزود: انواع تور‌ها و طناب‌های مورد نیاز صید از جمله امکانات و تجهیزاتی است که این افراد آن‌ها را در اختیار کسانی دیگر قرار داده و در مقابل از آن‌ها می‌خواهند که به طور شبانه روزی و بدون وقفه به صید انواع آبزیان ارزشمند یا شکار بپردازند.

او، خواستار برخورد قاطع با متخلفان در مناطق تحت مدیریت شد و افزود: یکی از نکات بارز این افراد این است که آن‌ها حتی در صورت برخورد با نیرو‌های گشت حفاظت به مقابله با این نیرو‌ها بر می‌خیزند و از هیچ اقدامی هم فرو گذار نیستند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • دستگیری ۸ نفر از متخلفان محیط زیستی در اقلید
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • همراه پرخرج
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد