Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-05-04@03:30:20 GMT

* مجلس یازدهم قوانین ناکارآمد قدیمی را حذف کند

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۸۲۹۸۴

* مجلس یازدهم قوانین ناکارآمد قدیمی را حذف کند

به گزارش  «نماینده» ، علیرضا منادی سفیدان منتخب مردم تبریز در مجلس یازدهم، درباره مهم‌ترین اولویت‌های مجلس یازدهم اظهار داشت: من با توجه به تجربه ۱۲ سال حضور در مجلس به نظرم باید اولویت اول را رفع مشکلات و معضلات اقتصادی قرار دهیم چرا که مشکلات معیشتی، گرانی و تورم برای مردم طاقت‌فرسا شده است.

وی افزود:‌ بهبود فضای کسب و کار و افزایش درآمد مردم هم از دیگر موضوعاتی است که مجلس آتی می‌تواند به آن ورود کند چرا که وقتی درآمد مردم بیشتر شده و تولیدات افزایش یابد وضعیت اشتغال و سرمایه‌های مردم هم ارتقا پیدا خواهد کرد و عملاً چند مشکل رفع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتخب مردم تبریز در مجلس یازدهم تصریح کرد:‌ ما روزگاری رشد خوبی را در فضای کسب و کار در عرصه بین‌المللی با تکیه بر جایگاه هفتادم دنیا داشتیم که متأسفانه این جایگاه تنزل پیدا کرده و به رتبه ۱۳۰ رسیدیم که این موضوع برای ما خوشایند نیست.  

** مجلس یازدهم قوانین ناکارآمد قدیمی را حذف کند

منادی سفیدان  با بیان اینکه متأسفانه برخی از قوانین در کشورمان مترقی نبوده و بسیار قدیمی هستند و قابلیت اجرا ندارد، گفت: باید مجلس یازدهم در این باره سریعاً ورود کرده و اصلاحات را اعمال کند و بکوشیم قوانین را به روز کرده و نگاه ویژه‌ای به مسائل اقتصادی داشته باشیم.

وی افزود: برای اصلاح قوانین به ویژه در حوزه اقتصادی و علم و فناوری باید به تجارب دنیا توجه کنیم و گام‌های اصلاح ساختار اقتصادی آنها را بررسی کرده و بتوانیم فضای کسب و کار کشور را بهبود بخشیده و از تولید و اشتغال حمایت کنیم.

منتخب مردم تبریز در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: تولید ناخالص داخلی ایران در سال جاری باید ۱۱۰۰ میلیارد دلار می‌بود که متأسفانه این رقم حدود ۴۰۰ میلیارد دلار است در حالی که ما نفت و گاز هم داریم اما کشور ترکیه این نعمت را هم ندارد اما میزان تولید ناخالص داخلی ترکیه حدود ۸۰۰ میلیارد دلار است.

** مجلس آتی قوانین مزاحم تولید و صادرات را اصلاح کند

منادی سفیدان با بیان اینکه نیمی از میزان تولید نفت و گاز کشورمان در داخل مصرف می‌شود، اظهار داشت:‌ باید به سمت صرفه‌جویی حرکت کرده و میزان بیشتری از نفت و گاز را صادر کنیم و یا اینکه با توسعه صنایع پایین‌دستی ارزش افزوده بیشتری را برای کشور به دست آورد.

وی افزود: علاوه بر تحریم خارجی ما شاهد خود تحریمی هم هستیم چرا که برخی قوانین ناصواب و به هیچ وجه جامع و مانع نبوده و مترقی نیست توانسته برای تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران مشکل‌زا باشد.

منتخب مردم تبریز در مجلس یازدهم با بیان اینکه اگر سرمایه‌گذاری بخواهد جنس یا کالایی را با کشتی صادر کند باید معطلی ۱۵ روزه را به جان بخرد، اظهار داشت: این در حالی است که در تعداد زیادی از کشور فقط ۲ ساعت معطلی دارند و بلافاصله برگ صادرات برای آنها امضا می‌شود.

** امضاهای طلایی و رانت را حذف کنیم که کمر کشور را شکسته است

منادی سفیدان گفت: مجلس یازدهم باید در زمینه تسهیل سرمایه‌گذاری و رفع قوانین مزاحم تولیدی گام‌های جدی بردارد. ضمن اینکه عدالت در اجرای قوانین در مجلس آتی باید سرلوحه قرار گیرد و هیچکسی نسبت به دیگری برتری نداشته باشد.

وی افزود: مجلس یازدهم باید به سمت تک نرخی شدن ارز رفته و مانع از فساد برآمده از چند نرخی بودن ارز شود. این در حالی است که دولت حتی گزارشی را درباره روند واردات و توزیع کالاهای اساسی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور شده، نداده است. این در حالی است که فساد زیادی از حاشیه امن ارز ۴۲۰۰ تومانی تا ارز ۱۵ هزار تومانی وجود دارد.  

نتخب مردم تبریز در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: وکلای مردم در مجلس باید به سمت تصویب قوانین و نظارت در حوزه‌هایی بروند که مانع از جولان امضاهای طلایی شوند چرا که به خاطر این امر کمر مردم و اقتصاد شکسته شده است و باید به سمت نظارت بر قوانینی برویم که شفافیت را بیشتر کرده و مفسدین را رسوا کند.  

** اداره کشور را به بخش خصوصی بدهیم نه دولت

منادی سفیدان با تأکید براینکه اصل ۴۴ یکی از مترقی‌ترین اصول قانون اساسی است اما در مقام اجرا بسیار ضعیف اجرایی شده است، عنوان کرد:‌دولت وظیفه‌ای ندارد که نیروگاه‌ها، کشتی‌سازی‌ها، کارخانجات مادر، پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها، ماشین‌سازی‌های مادر را اداره کند بلکه وظیفه قوه مجریه نظارت بر بخش‌های خصوصی و تعاونی‌ها است که بتواند این بخش‌ها را مدیریت کنند.

وی افزود: باید به سمت اصلاح بخش‌های قانون اساسی برویم که زمینه فعالیت بخش خصوصی را ایجاد می‌کند تا بتوانیم از ظرفیت آنها نهایت استفاده را ببریم. لذا مجلس یازدهم نباید به دولت اجازه ظهور و بروز در بخش‌هایی را بدهد که بخش خصوصی امکان حضور در آنجا را دارد.

منتخب مردم تبریز در مجلس یازدهم با بیان اینکه متأسفانه دولت کشور را بسیار گران اداره می‌کند، گفت: وقتی بخش خصوصی کاری را با ۱۰ هزار تومان اداره می‌کند چرا باید بخش دولتی آن را با ۴۰ یا ۵۰ هزار تومان اداره کند.  

** در چند دوره اخیر مجلس خروجی مناسبی نداشته‌ایم

منادی سفیدان اظهار داشت: مجلس یازدهم باید بکوشد جلوی رانتخواری‌ها را در کشور بگیرد و بر همین اساس باید قوانین به نحوی اصلاح شود که دست این افراد بسته شود.

وی با بیان اینکه باید ناوگان صنعتی و کشاورزی کشورمان بازسازی شود تا بتوانیم تولید و اشتغال‌مان را افزایش دهیم، گفت: نمی‌توانیم با دستگاه‌های قدیمی با دنیا رقابت کنیم ضمن اینکه نیازهای کشورمان هم تأمین نخواهد شد که گاهی اوقات تکنولوژی روز ۱۰ برابر تکنولوژی‌های قدیمی فعالیت می‌کنند.  

منتخب مردم تبریز در مجلس یازدهم با بیان اینکه متأسفانه در چند دوره اخیر مجلس خروجی مناسبی برای مردم وجود نداشته است، گفت: باید مجلس به سمتی گام بردارد که مشکلات مردم را کم کرده و دغدغه‌های جامعه را کاهش دهد.  

** چرا مجلس دهم در بحران‌ ارز، بنزین و کرونا تعطیل است؟

منادی سفیدان اظهار داشت:‌ مجلس فعلی می‌توانست در بحث بنزین و ارز و کرونا مانع از بحرانی شدن آنها شود اما نشان داد که کارایی لازم را ندارد.  

وی افزود: نمایندگان مجلس به دلیل شیوع ویروس کرونا نباید تعطیل می‌شد و وکلای ملت بایستی با استفاده از ماسک و رعایت نکات بهداشتی به وظایف‌شان عمل می‌کردند یا اینکه در منازل خود حضور داشته و به صورت آنلاین نشست علنی مجلس را برگزار می‌کردند تا بتوانند بحران کرونا و اداره کشور و قانون‌گذاری را توأمان با یکدیگر مدیریت کنند.

منتخب مردم تبریز در مجلس یازدهم با استفاد از تکنولوژی‌ها و امکانات و زیرساخت‌های فعلی برگزاری جلسه علنی به صورت ویدیو کنفرانس که ۲۰۰ نماینده مجلس بتوانند در آن آنلاین باشند به هیچ وجه سخت نیست لذا از اینکه مجلس تعطیل شده است گلایه‌مندم ضمن اینکه وکلای ملت هم می‌توانستند به صورت دیجیتالی رأی دهند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: رانت خواری مجلس یازدهم نماینده منتخب مردم تبریز در مجلس یازدهم منادی سفیدان باید به سمت بخش خصوصی بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۲۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

به گزارش صدای ایران از خبرآنلاین، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • مجلس یازدهم در نظارت ضعیف بود
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • همه سلایق سیاسی در مجلس دوازدهم حضور دارند
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • امیدواریم مجلس یازدهم یکی دو لایحه مهم را قبل از رفتن تصویب کند/ هیچ تنشی میان دولت و مجلس نیست