Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@15:52:14 GMT

کتابخانه آنلاین حج فرصتی برای ایام قرنطینه‌ای!

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۸۳۲۸۸

کتابخانه آنلاین حج فرصتی برای ایام قرنطینه‌ای!

کتابخانه پایگاه اطلاع‌رسانی حج با زیرشاخه‌های احکام و مناسک حج، مسائل اجتماعی حج، حج و زیارت در ادب فارسی، اخلاق و اسرار حج و زیارت، فرصتی مغتنم را برای مطالعه در ایام ماندن در خانه فراهم کرده است.

خبرگزاری شبستان، گروه قرآن و معارف: تاکنون بیش از  دو هزار کتاب در کتابخانه پایگاه اطلاع‌رسانی حج با امکان جستجوی پیشرفته برای پژوهشگران، زائران و عموم مخاطبان قرار گرفته است که با توجه به منع رفت و آمدی درون شهری و حضور در اجتماعات عمومی، مطالعه آنلاین این کتابخانه بهترین پیشنهاد به نظر می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کتابخانه پایگاه اطلاع‌رسانی حج از زیر شاخه‌های احکام و مناسک حج، مسائل اجتماعی حج، حج و زیارت در ادب فارسی، اخلاق و اسرار حج و زیارت، اعتقادات و پاسخ به شبهات، منشورات بعثه، آموزش کارگزاران حج، اماکن و آثار اسلامی، عتبات عالیات و سوریه، ادعیه و حدیث، خاطرات حج و عمره، فصلنامه میقات حج و گزارش‌ها و گفتگوها تشکیل یافته است.

 

تاکنون بیش از دو هزار و پانصد اثر مکتوب، شامل ١١١٣ کتاب و 1400 مقاله در کتابخانه پایگاه اطلاع رسانی حج با فرمت واحد، امکان جست‌وجوی پیشرفته، امکان ذخیره‌سازی و تفکیک کتاب و مقاله در اختیار پژوهشگران و زائران گذاشته شده است.

 

کتاب «مصور مناسک حج و عمره»، اماکن اسلامی مکه، مدینه، کربلا و سوریه، درس‌نامه‌های آموزشی زائران و خاطرات حج‌گزاری ایرانیان از عناوین اصلی این کتابخانه می باشد.

 

«درس‌نامه اسرار حج» تألیف محمدتقی فعالی، مجموعه دو جلدی «درس‌نامه آشنایی با تاریخ اسلام» تالیف سیدعلی میرشفیعی، «درس‌نامه احکام مبتلابه حجاج» به قلم محمدحسین فلاح زاده، «درس‌نامه آشنایی با کشورهای اسلامی» نوشته حجت‌الاسلام حسن روحانی و «درس‌نامه گزیده سیمای عقاید شیعه» اثر آیت‌الله جعفر سبحانی از دیگر درس‌نامه‌های آموزشی در این کتابخانه دیجیتال است.

 

کتاب آزموده‌ها ویژه انتقال تجارب روحانیان باتجربه به روحانیون جوان در قالب 11 جلد، کتب تخصصی آموزشی روحانیون کاروان‌ها از جمله «درآمدی بر فقه مقارن» اثر مصطفی جعفرپیشه فرد، «سیره معصومین» اثر محمدحسین واثقی راد، «با قرآن در مکه و مدینه» اثر اکبر دهقان، «فرهنگنامه اسرار و معارف حج» تدوین شده توسط حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت، «اماکن اسلامی مکه و مدینه» اثر رسول جعفریان و «شناخت عربستان و وهابیت» اثری از علی محمدی آشنانی در این مجموعه موجود و قابل دسترسی است.

 

کتابخانه آنلاین حج به نشانی http://lib.hajj.ir در فضای مجازی قابل دسترسی است و پیشنهاد می شود زائرانی که قصر تشرف به حج در سال آینده را دارند از هم اکنون از کتب آن بهره مند شود.

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: کتابخانه حج جلوگیری از شیوع کرونا زیارت حج و زیارت درس نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۳۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی

آقای محمدرضا هراتی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما درباره دستاورد‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: شاخص‌های کتابخانه‌ای در دو سال گذشته در بخش‌های کتابخانه‌های عمومی، منابع، سیار و عضو فعال افزایش یافته است.

وی گفت: نهاد کتابخانه‌های عمومی با بیش از سه هزار هشتصد کتابخانه، ۱۲۰ سالن مطالعه و بیش از ۱۲ میلیون نفر عضو و منابع متنوع تخصصی و عمومی، به عنوان بزرگترین شبکه مویرگی فرهنگی کشور، متولی اصلی کتاب و کتابخوانی در سطح کشور است.

وی افزایش ۶۴ باب کتابخانه عمومی، افزایش ۵۰ درصدی کتابخانه‌های سیار، افزایش منابع کتاب کتابخانه‌ها و رشد ۲۴۵ درصدی تعداد عضو فعال کتابخانه‌ها را از دستاورد‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی در ۲ سال گذشته بیان کرد و گفت: کتابخانه‌ها از عضویت و امانت فراتر رفته و خدمات فرهنگی از جمله ۶۰ خدمت در جهت توانمندسازی و بهینه‌سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان ارایه می‌کنند.

هراتی با بیان اینکه همه کتابخانه‌های عمومی کشور بخش جداگانه کودک و نوجوان دارند و برای گروه‌های خاص نیز برنامه ریزی شده است افزود: در حال تجهیز بخش‌های سالمندان، نابینایان و مادران در کتابخانه‌های عمومی کشور هستیم.

وی اظهار داشت: از این ۱۲ میلیون عضو فعال نزدیک به ۶۰ درصد کودکان و نوجوانان هستند که در همین راستا برنامه‌های گسترده‌ای مانند جشنواره‌ها و جایزه‌های داستان نویسی و قصه گویی، محافل ادبی، پویش‌های کتابخوانی و مسابقات تلویزیونی را برای مخاطب کودک و نوجوان برگزار می‌کنیم.

معاون توسعه نهاد کتابخانه‌های عمومی افزایش ۵۰ درصدی کتابخانه‌های سیار به ویژه در روستا‌ها و نقاط کم برخوردار از دیگر دستاورد‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در ۲ سال گذشته دانست و گفت: در کنار بهره برداری از کتابخانه‌های مرکزی، ۱۳۲ کتابخانه غیر مرکزی شامل ۵۸ کتابخانه شهری و ۷۴ کتابخانه روستایی است.

وی گفت: علاوه بر افتتاح کتابخانه در روستا‌ها جشنواره‌هایی هم برای روستائیان و عشایر مانند جشنواره عشایر با طعم کتاب یا طرح حایی مانند مجموعه کوله کتاب ویژه مناطق صعب العبور را برگزار کردیم که با استقبال خوب مردم آن مناطق مواجه شد.

هراتی با اشاره به اینکه در حال حاضر ایران از لحاظ توسعه شبکه کتابخانه‌ای در بین کشور‌های برتر منطقه قرار دارد افزود: ایران از لحاظ توسعه شبکه‌های کتابخانه‌ای دارای رتبه اول در میان کشور‌های منطقه و در جمع ۲۰ کشور برتر دنیا است.

دیگر خبرها

  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه