Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از ۱۴۰۰ وکیل ایرانی طی نامه ای به رئیس شورای کانون های وکلای هند، اقدامات وحشیانه علیه مسلمان این کشور را محکوم کردند.

به گزارش خبرنگار حقوقی و قضایی خبرگزاری فارس، بیش از ۱۴۰۰ وکیل ایرانی طی نامه ای به رئیس شورای کانون های وکلای هند،  از این مقام خواستار  به کارگیری  تمامی ابزار های موجود در جهت حمایت از حقوق جامعه مظلوم مسلمانان و ممانعت از تعدی بیشتر به حقوق مسلمانان هندی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

***
۱۴۰۰نفر از وکلای دادگستری و حقوقدانان ایرانی در قالب جمعیت حقوقدانان بدون مرز در نامه ای به کومار میشرا، رئیس شورای کانون های وکلای هند از این مقام خواستار  به کارگیری تمامی ابزار ها و ظرفیت های موجود در جهت حمایت از حقوق و ممانعت از تعدی بیشتر به حقوق جامعه مظلوم مسلمانان هندی در برابر اقدامات وحشیانه گروه های افراطی در این کشور شدند.

جمعیت حقوقدانان بدون مرز در این نامه  وضعیت موجود را تناقض آشکار با مفاد منشور ملل متحد و اسناد بنیادین حقوق بشر معرفی کردند و همچنین نگرانی عمیق جامعه جهانی و نیز مسلمانان جهان را یادآور شدند.

در  این نامه ضمن اشاره به رسالت اصلی وکلا در سراسر جهان آمده است: ما به عنوان وکلا قسم خورده ایم که در احقاق حق مظلوم گام برداریم و جز به اجرای عدالت نیندیشیم از این رو از شما همکاران گرامی درخواست می نماییم تا از تمامی ابزار های موجود در جهت حمایت از حقوق جامعه مظلوم مسلمانان و ممانعت از تعدی بیشتر به حقوق ایشان استفاده نمایید و با اتخاذ اقدامات سریع و تمهیدات لازم گامهای اساسی را برای پایان دادن به نگرانی‌های جدی جامعه بین المللی درباره وضعیت مسلمانان هندوستان بردارید.

همچنین جامعه حقوقی با حضور در سایت www.lwob.ir
 و امضای الکترونیکی نامه مذکور، همبستگی خود را با جامعه وکلا کشور در برابر این اقدام ظالمانه اعلام کردند.

متن نامه  به شرح ذیل است:

بر اساس گزارشهای معتبر در چند روز اخیر اعتراض مردم در شهرهای مختلف هندوستان به ویژه در شهر دهلی نو در رابطه با قانون اصلاح قانون شهروندی که اخیرا در پارلمان هند به تصویب رسیده است با خشونت قابل توجه و غیر قابل توجیه توسط گروهای هندو افراطی مواجه شده است و نیروهای امنیتی نیز قادر به کنترل خشونت های مذکور نبوده اتد و بعضا از تندروی های مذکور حمایت نیز گردیده است تا انجا که  در برخی از شهر ها بویژه دهلی امنیت مردم به خطر افتاده است و تعداد قابل توجهی از مردم بویژه زنان و کودکان جانشان را از دست داده اند و یا به اموال ایشان تعرض گردیده است. این وضعیت مایه نگرانی بین المللی شده است؛ انچه مشخص است قانون اصلاح قانون شهروندی بین پناهندگان هندو و مسلمان در پذیرش شهروندی هندوستان تمایز در نظر گرفته است و متعاقبا بر پایه دین قائل به تبعیض میان پناهندگان گردیده است و قانونی تبعیض امیز به شمار می رود. در نتیجه این قانون تبعیض امیز، گروه های تندور و افراطی هندو از این شرایط سو استفاده نموده و اقدام به برخورد خشونت امیز و غیر انسانی با مسلمانان اعم انکه معترض به قانون مذکور بوده باشند یا خیر نموده اند و بدین ترتیب اعتراض مسالمت امیز مردم را تبدیل به درگیری  بین مسلمان و هندو نموده اند. در نتیجه این شرایط مسلمانان مناطق درگیر علاوه بر اینکه از برخی مهمترین حقوق اساسی و اولیه خود یعنی، حق تعلق به سرزمین، حق حمایت قانونی و حمایت دولتی که از آنها حمایت کند( ماده ۷ اعلامیه جهانی حقوق بشر)، برابری و عدم تبعیض از نظر نژاد و رنگ و جنس و زبان و دین ( مواد ۱  و۲ اعلامیه)، حق پناهندگی( مواد ۱۵و ۱۴ اعلامیه) محروم شده‌اند، حق ازادی در انتخاب دین(ماده ۱۸ اعلامیه) حق مشارکت در اعتراضات مسالمت امیز( ماده ۲۰ اعلامیه)، حق زندگی و امنیت شخصی ( ماده ۳ اعلامیه) را از دست داده اند، روزانه در معرض کشتار و رفتارهای خشن و غیرانسانی قرار گرفته اند.

این وضعیت که در تناقض آشکار با مفاد منشور ملل متحد و اسناد بنیادین حقوق بشر است، نگرانی عمیقی را در جامعه جهانی و نیز مسلمانان جهان پدید آورده است. امید ان داریم تا ان مرکز معتبر در جهت احقاق حقوق مردم بویژه مسلمان و کاهش خشونت گام های اساسی بردارد و در راستای مواد ۸ و 10  اعلامیه جهانی حقوق بشر در جهت معاضدت و حمایت قانونی از تعدی صورت گرفته  به حقوق اساسی و بنیادین این مردم مظلوم اقدام نماید.

بدیهی است پیامدهای نقض سیستماتیک و گسترده حقوق اساسی مسلمانان در هندوستان به عنوان کشوری که مظهر صلح و همزیستی مسالمت امیز به شمار می رود و از سابقه تعامل و روابط تاریخی دیرینه با دولت های مسلمان و بویژه ایران دارد، آثار نامطلوبی بر  تصویر و پرستیژ ان کشور که سوابق تمدن و فرهنگ چند هزار ساله در نزد کشورها خواهد داشت.

 ما به عنوان وکلا قسم خورده ایم که در احقاق حق مظلوم گام برداریم و جز به اجرای عدالت نیندیشیم از اینرو از شما همکاران گرامی درخواست می نماییم تا از تمامی ابزار های موجود در جهت حمایت از حقوق جامعه مظلوم مسلمانان و ممانعت از تعدی بیشتر به حقوق ایشان استفاده نمایید و با اتخاذ اقدامات سریع و تمهیدات لازم گامهای اساسی را برای پایان دادن به نگرانی‌های جدی جامعه بین المللی درباره وضعیت مسلمانان هندوستان بردارید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هند مسلمانان حقوق بشر حقوق تمامی ابزار حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۳۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود

ایسنا/همدان نماینده‌ ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه با روش‌ها و سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود گفت: حمایت از جامعه کارگری فقط به افزایش ۳۰ درصد یا ۴۰ درصد حقوق کارگر نیست، در جامعه‌ای که تورم وجود دارد طبیعتاً کارگر عزیز ما، در خیلی از موارد از تورم عقب می‌ماند؛ باید سازوکارهای اقتصادی طراحی شود که جامعه‌ کارگری ما بتواند خودش سهام‌دار باشد.

آیت الله حبیب‌اله شعبانی‌موثقی، جمعه ۷ اردیبهشت در خطبه‌های نماز جمعه همدان ضمن تبریک روز کارگر و تشکر از زحمات این قشر زحمت‌کش، تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر فرمودند «حال خوب کارگر باعث خوب شدن، حال جامعه می‌شود» این یعنی همه باید تلاش کنیم از مسئله‌ کار و کارگری حمایت کنیم.

او همچنین با بیان اینکه عمل به تقوا در مسئولین، همان انجام دادن وظایف قانونی‌شان است؛ اگر مسئولی که در نظام اسلامی مسئولیت دارد به وظایف و مأموریت‌هایی که در قانون برای او تعریف‌ شده عمل کند، تقوا را رعایت کرده است و اگر نسبت‌ به قوانین و مأموریت‌هایی که به او داده شده، کوتاهی کرده و ترک فعل یا تسامح داشته باشد با مسئله تقوا ناسازگار است.

شعبانی‌موثقی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سفر ریاست جمهور به کشورهای پاکستان و سریلانکا، عنوان کرد: در مسائل روابط بین‌الملل شرق و غرب فرقی ندارد، آن‌چه که مهم هست این است که این سفرها و توافق‌نامه‌ها و تفاهم‌نامه‌ها به نفع منافع اقتصادی کشور باشد. واقعاً اگر این تفاهم‌ها اجرایی شود یک چالش جدی برای تحریم‌ها است ولی به شرط اینکه پیگیری و اجراء شود، مردم باید ببینند این توافق‌نامه‌ها و تفاهم‌نامه‌ها در زندگی روزمره آن‌ها اثر دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان دانشگاه آزاد یاسوج از دانشجویان حامی فلسطین در کشورهای غربی+عکس
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی به روسای دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از تجمعات ضداسرائیلی دانشجویان
  • سقوط اندلس با یک تار مو
  • تلاش مزدوران اینترنشنال برای توجیه اقدامات وحشیانه پلیس آمریکا + فیلم
  • رییس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاههای آمریکا نامه اعتراضی نوشت
  • ترکیه به تلاش برای توقف جنگ وحشیانه علیه غزه ادامه می دهد
  • ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌
  • اقدامات آمریکا در دهه‌های اخیر نمایشگاهی از جنایات جنگی است
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود