Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان و تحلیلگران اقتصادی درباره کاهش روزافزون ذخایر ارزی کشورهای عرب در سایه جنگ نفت و شیوع بیماری کورونا هشدار دادند. ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۶ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، عبدالله بن حمد العطیه وزیر سابق انرژی و صنعت قطر هشدار داد که جنگ کنونی قیمت ها در بازار جهانی نفت به تبخیر ذخایر ارزی کشورهای تولید کننده نفت منجر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

العطیه که رئیس هیئت امنای موسسه بین المللی انرژی و توسعه پایدار عبدالله بن حمد است، به شبکه تلویزیونی الجزیره گفت: عربستان و امارات نمی توانند با پیامدهای بحران آتی ناشی از سقوط قیمت ها مقابله کنند.

معاملات نفتی بدترین هفته خود را از آغاز بحران مالی سال 2008 میلادی در سایه جنگ قیمت ها بین عربستان و روسیه و تبعات شیوع ویروس کرونا به ثبت رساند.

نفت خام برنت در طول هفته 25 درصد کاهش یافت و نزدیک 34 دلار برای هر بشکه بسته شد. نفت خام آمریکا نیز با کاهش حدود 23 درصدی، زیر 32 دلار برای هربشکه بسته شد.

شرکت خدمات مالی و بانکداری آمریکایی و چندملیتی گلدمن ساکس ارزیابی کرده است که مازاد نفتی در بازار شش میلیون بشکه در روز برای ماه آینده باشد که رقم بی سابقه ای است.

العطیه گفت که مسکو برای مخالفت با کاهش تولید منطق خود را دارد و می خواست تا سهم خود در بازار را حفظ کند.

وی افزود: زمانی اوپک عنصری در مدیریت بحران ها بود اما اکنون در حال ضعیف شدن است.

العطیه گفت: عربستان تاب تحمل فاجعه کاهش قیمت های نفت به 20 دولار را ندارد زیرا نیاز به نفت بشکه ای 83 دلار برای کنترل بودجه خود دارد.

وی جنگ کنونی قیمت ها را فاجعه توصیف کرد و پیش بینی کرد که قیمت های نفت خام بیشتر کاهش یابد.

امارات نیز از مشکلات ناشی از کاهش قیمت نفت و شیوع ویروس کرونا در امان نمانده است و به ویژه بخش گردشکری این کشور و بخش های دیگر وابسته به آن متحمل زیان هنگفتی شده اند.

محدودیت های شدید برای پروازها و توقف سفرهای گردشگری تاثیر خود را بر بخش حمل و نقل هوایی جهان به ویژه امارات گذاشته است.

کزاویه تیلمن نویسنده و تحلیلگر اقتصادی در نشریه لیزیکو نوشت: در سال 2019 میلادی که شاهد بحران نبود، 35 شرکت به علت شکنندگی بخش هواپیمایی از نقشه محو شدند.

وی افزود: شیوع کرونا در شرایطی بسیار شکننده تر درخصوص صنعت هواپیمایی بروز کرد و اتحادیه بین المللی حمل و نقل هوایی هفته گذشته پیش بینی کرد که درآمد بخش هواپیمایی جهان با کاهش 19 درصدی در سال 2020 میلادی به حدود 113 میلیارد دلار برسد.

به گفته این تحلیلگر، ممنوعیت های پروازی در جهان و کاهش مسافر ناشی از تبعات ویروس کرونا شرکت های هواپیمایی را از درآمدهای خود محروم و سقوط این شرکت ها را تسریع خواهد بخشید.

وی تصریح کرد: سطح سود برای برخی از شرکت ها از جمله شرکت الاتحاد امارات در طول چند سال نگران کننده بوده است.

براساس پیش بینید این تحلیلگر، شرکت هایی نظیر خطوط هوایی تایلند، الاتحاد، آفریقای جنوبی، هند، نروژ، فیلیپین و گارودا اندونزی و ایرفلوت که هزینه عملیاتی بالایی دارند یا با محدودیت های پروازی شدیدی روبرو هستند، ورشکست خواهند شد و بسیاری از این شرکت ها نیز برای ادامه بقا نیاز به حمایت ملی خواهند داشت.

انتهای پیام/

R7969/P/S8,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "امارات"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار امارات اخبار امارات شرکت ها قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۳۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی‌ ای بی سی نیوز آمریکا در مطلبی به ادامه مشکلات در هواپیما‌های مسافربری ساخت شرکت بوئینگ پرداخت. در سالروز ناپدید شدن هواپیمای بوئینگ در خطوط هوایی مالزی، خبر دیگری درباره نقص در یکی دیگر از هواپیما‌های این شرکت منتشر شد که روز یکشنبه رخ داد و تصویر آن امروز منتشر شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 
یک فروند جت بوئینگ ۷۳۷ به هنگام برخاستن از زمین، یک چرخ خود را از دست داد و مجبور به فرود اضطراری شد. تصاویر این رویداد از ابتدا تا انتها با دوربین‌ها ثبت شده است. 
این اتفاق وحشتناک بود. این اتفاق چند روز قبل اتفاق افتاد، اما تصاویر ویدئویی آن ساعتی پیش منتشر شده است. حال همه مسافران و خدمه این هواپیما خوب است. اما همانطور که می‌بینید، هواپیما به شکل وحشتناکی فرود اضطراری انجام داد. این تصاویر ویدئویی به یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ شرکت هواپیمایی فلای سافیر (FlySafair) در آفریقای جنوبی مربوط می‌شود که حدود ۲۰۰ مسافر و خدمه داشت. این هواپیما پس از افتادن یکی از لاستیکهایش در هنگام از زمین برخاستن، مجبور به فرود اضطراری شد. کارکنان فرودگاه در روی زمین که این اتفاقات را شاهد بودند، به خلبان اطلاع دادند که یکی از چرخ‌های عقب هواپیما افتاده است. خلبان پس از شنیدن این خبر، هواپیما را بازگرداند و در ارتفاع پایینی حرکت کرد تا گروه بازرسی فنی بتواند هواپیما را قبل از فرود ببیند. درنهایت، هواپیما در حالی که روی باند می‌لغزید و دود از زیر آن بلندشده بود، به زمین نشست.

جان هانس کارشناس هواپیمایی گفت: افتادن چرخ هواپیما‌ها یک اتفاق بسیار غیرعادی است. اما هواپیما‌ها به گونه‌ای طراحی شده اند که اگر چرخ‌های دیگر هم از دست برود، بتوانند حتی روی قلاب فرود بیایند. در این قضیه نیز دقیقا همین اتفاق رخ افتاد.
شرکت هواپیمایی مذکور با انتشار بیانیه‌ای از مسافران به علت صبر و درک آنها در این فرآیند تشکر کرد. این شرکت از کارکنان شرکت در داخل هواپیما و در روی زمین برای مدیریت عالی و توجه عالی، تشکر کرد و آن را نشانه تعهد شرکت به ایمنی به عنوان اولین اولویت شرکت، توصیف کرد.
این اتفاق، جدیدترین مورد از زنجیره رویداد‌های هوایی درزمینه تعمیر و نگهداری است که نگران کننده شده است. لاستیک این بوئینگ ۷۷۷ خطوط هوایی شرکت یونایتد در ماه مارس به زمین سقوط کرد. در اوایل ماه جاری نیز، بخش پوشش موتور یکی از هواپیما‌های شرکت ساوث وست، در وسط پرواز، از جای خودش کنده شد. در ماه ژانویه نیز، اهرم درب این هواپیما در ارتفاع شانزده پا در هوا ازجای خودش کنده شد. این اتفاق در یکی از هواپیما‌های خطوط هوایی آلاسکا رخ داد که از نوع بوئینگ ۷۳۷ مکس MAX بود.

جان هانس کارشناس هواپیمایی گفت: وقتی این اتفاق می‌افتاد یا اتفاقی شبیه این رخ می‌دهد، توجه همه به آن جلب می‌شوند. نباید با بی خیالی از کنار این رویداد‌ها بگذریم. باید بپرسم چه چیزی باعث وقوع این اتفاق شد.
ما این سوال را از مسئولان شرکت هواپیمایی پرسیدیم. آنها به ما گفتند که علت بروز مشکل در لاستیک این هواپیما در حال بررسی است و آنها هم هواپیما و هم باند فرودگاه را بررسی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • قیمت درهم امارات امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ارزپاشی بانک مرکزی از محل ذخایر ارزی و منابع صندوق توسعه ملی
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • دنیای اقتصاد : در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت
  • در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • قیمت درهم امارات امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اسرائیل؛ اسم رمز سکوت تاریخی اعراب!
  • نرخ دینار عراق، درهم امارات و سایر ارزها، امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳