Web Analytics Made Easy - Statcounter

لشکربلوکی گفت: با شیوع ویروس کرونا توصیه های بهداشتی و پزشکی زیادی در شبکه های مجازی مطرح شد که برخی از آنها پایه و مبنای علمی ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «فرهاد لشکربلوکی» شب گذشته (یکشنبه 25 اسفند) در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا توصیه های بهداشتی و پزشکی زیادی در شبکه های مجازی مطرح شده است که برخی از آنها پایه و مبنای علمی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان گلستان ادامه داد: برخی از توصیه ها ارزش علمی ندارد گرچه ممکن است تجربیاتی داشته باشیم که مصرف یک مکمل به سلامتی ما کمک کرده باشد.

 

لشکربلوکی افزود: برای ارائه یک نسخه همگانی باید اثر علمی داشته باشیم، ویتامین D یکی از مواردی است که بیان می شود به سیستم ایمنی کمک می کند اما آخرین شواهد بهداشت جهانی به طور قطع ثابت نکرده که مصرف ویتامین D می توان منجر به پیشگیری از کرونا شود.

 

وی گفت: به صورت کلی براساس دستورالعمل وزارت بهداشت مصرف ویتامین D به منظور جلوگیری از شیوع پوکی استخوان برای گروه های سنی 12 سال به بالا و ماهانه یک بار توصیه می شود.

 

مدیر گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت استان گلستان متذکر شد: مصرف بالای برخی ویتامین ها موجب مسمومیت می شود و حداکثر مجاز استفاده 4 هزار واحد است و اگر یک کپسول 50 هزار واحدی را استفاده می کنیم برای ما کافی است و نیاز نیست که روزانه آن را اسفتاده کنیم.

 

لشکربلوکی خاطرنشان کرد: اگر حالت متعادل از مصرف مکمل ها داشته باشیم نخستین قدم این است که تعادل غذایی را رعایت کنیم و از شیر، لبنیات و انواع گوشت ها استفاده کنیم تا ریزمغذی ها و ویتامین ها جذب بدن شود.

 

وی ابراز داشت: جوانه گندم، انواع حبوبات، شبدر و عدس نیز سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و مرکبات، کدو حلوایی، زیتون و بادام نیز به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند تا فرد در یک حالت نرمال قرار گیرد.

 

 

پایان پیام/695

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویتامین و زیبایی کمبود ویتامین ویتامین کمبود ویتامین D علمی ندارد توصیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۳۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم بکنند. وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است.

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را  می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

دیگر خبرها

  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • فوق‌تخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز