Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی از اتخاذ تمهیدات حداکثری برای مقابله با انتقال بیماری کرونا در واحدهای بیمه‌ای این سازمان خبر داد و گفت: تمامی اقدامات ممکن برای کاهش مراجعه حضوری مردم به شعب تأمین اجتماعی انجام شده است و از جامعه شریف بیمه شدگان، کارفرمایان و بازنشستگان استدعا داریم که برای حفظ سلامتی خود حتی الامکان از مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌ها خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرداد قریب اظهار داشت: بسیاری از خدماتی که مردم برای دریافت آن به شعب و کارگزاری‌های تأمین اجتماعی مراجعه می‌کنند به صورت غیرحضوری از طریق درگاه رسمی خدمات غیر حضوری به نشانی https://eservices.tamin.ir قابل انجام است و برخی از خدمات نیز همچون ثبت درخواست بازنشستگی، تمدید اعتبار کارت هوشمند رانندگان و تمدید اعتبار دفترچه درمانی بدون نیاز به هیچ اقدامی از سوی بیمه شدگان تا پایان فروردین ماه ۹۹ انجام شده است.

قریب افزود: تمدید اعتبار دفاتر درمانی منتهی به بهمن ۹۸ کلیه بیمه شدگان و مستمری بگیران تا پایان فروردین ماه ۱۳۹۹ به صورت هوشمند انجام می‌شود و نیازی به حضور بیمه شدگان و بازنشستگان برای تمدید اعتبار در شعب و کارگزاری‌های تأمین اجتماعی نیست.

وی ادامه داد: مهلت پرداخت حق بیمه بیمه شدگان اختیاری، توافقی، رانندگان درون شهری و برون شهری و کارگران ساختمانی افزایش یافته است و به منظور جلوگیری از لغو قراردادها و تداوم بیمه پردازی این قبیل بیمه شدگان تا پایان فروردین ماه ۱۳۹۹ برای پرداخت حق بیمه مهلت خواهند داشت.

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی از فراهم شدن زمینه پرداخت علی الحساب غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری خبر داد و گفت: برای کلیه بیمه شدگان به ویژه بیماران مبتلا به کرونا و همچنین مرخصی زایمان امکان پرداخت علی‌الحساب غرامت دستمزد براساس گواهی پزشک معالج فراهم شده است و این خدمات بدون نیاز به انجام تشریفات مقرر و مراجعه حضوری به شعب انجام می‌شود.

قریب افزود: ثبت درخواست خدمات و تعهدات کوتاه مدت (غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری، پروتز و اروتز وکمک ازدواج و…) نیز بدون مراجعه حضوری و از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی قابل انجام است.

وی ادامه داد: برای ثبت درخواست بازنشستگی نیازی به مراجعه حضوری به شعب تأمین اجتماعی نیست و تاریخ ترک کار مندرج در لیست پرداخت حق بیمه به عنوان تاریخ درخواست بازنشستگی محسوب می‌شود. همچنین انجام استعلام درخصوص تمدید یا صدور کارت هوشمند رانندگان به حالت تعلیق درآمده و تداوم بیمه پردازی آنان تا پایان فروردین ۱۳۹۹ قابل انجام است.

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی فراهم شدن امکان بیمه پردازی آن دسته از کارگران ساختمانی که کارت مهارت فنی آنان منقضی شده است را از دیگر اقدامات صورت گرفته برای کاهش مراجعه حضوری به شعب این سازمان برشمرد و گفت: بیمه پردازی این افراد تا پایان فروردین سال ۱۳۹۹ قابل انجام است.

قریب همچنین از امکان استعلام گواهی میزان سوابق پرداخت حق بیمه از طریق سامانه غیر حضوری سازمان تأمین اجتماعی خبر داد.

وی همچنین گفت: در ایام تعطیلات نوروزی سال جاری شعب و کارگزاری های منتخب سازمان تأمین اجتماعی خدمات مربوط به دفاتر درمانی را به جامعه تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی ارائه خواهند داد.

کد خبر 4879763

منبع: مهر

کلیدواژه: کرونا سازمان تامین اجتماعی بیمه شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران شهر تهران آموزش مکمل احتکار نوروز نیروی انتظامی ضدعفونی سیدابراهیم رئیسی آتش نشانی دستگیری سارق محسن هاشمی قوه قضاییه سازمان تأمین اجتماعی مراجعه حضوری به شعب تا پایان فروردین پرداخت حق بیمه قابل انجام شعب و کارگزاری تمدید اعتبار بیمه پردازی بیمه شدگان بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۳۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی

 به گزارش تابناک به نقل از همشهری، دولت، پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی مبنی بر افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به میزان مصوبه مزد ۱۴۰۳ کارگران را تصویب کرد؛ اما مطالبه بازنشستگان چیز دیگری بود.
 

 به دنبال تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هیات دولت، حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل بگیر هستند، ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان ۲۲ درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه ۶۹۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

پیش‌ازاین سازمان تأمین اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان خود در اردیبهشت‌ماه خبر داده بود. طبق روال معمول، این سازمان پیشنهاد خود برای افزایش حقوق بازنشستگان را به دولت ارسال می‌کند و بعد از تصویر در هیات وزیران، روی دریافتی بازنشستگان اعمال خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، دیروز در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت از تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار برای افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در هیات دولت خبر داد.

جزئیات اعلامی از سوی بهادری جهرمی برای میزان افزایش حقوق مستمری بازنشستگان حاکی از این است که پیشنهاد تأمین اجتماعی مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار برای دستمزد سال ۱۴۰۳ کارگران بوده است.

او اظهار کرد: طبق مصوبه دولت، حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. همچنین برای سایر سطوح ۲۲ درصد به‌اضافه عدد ثابت ۶۹۰ هزار تومان در هیات وزیران تصویب شد.

چندی پیش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان در فروردین‌ماه، بدون تغییر نسبت به سال قبل واریز شده؛ اما افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین آن‌ها نیز همراه با حقوق خردادماه پرداخت خواهد شد.

بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، افزایش حقوق ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی اعم از مستمری‌بگیر و بازنشسته، هر سال به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به‌نحوی‌که حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد.

این در حالی است که بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، هیات مدیره این سازمان پیشنهادی برای افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان تدوین کرده و به هیات دولت ارائه می‌کند و از آنجایی که تأکید ماده ۹۶ بر جبران هزینه‌های متورم زندگی در طول یک سال است و نرخ تورم رسمی یکی از مصادیق افزایش هزینه‌های زندگی محسوب می‌شود، باید در تعیین مستمری، نرخ تورم نیز مدنظر قرار بگیرد درحالی‌که در تعیین دستمزد کارگران لزوماً این موضوع مدنظر قرار نمی‌گیرد.

کارگران با استناد به همین ماده‌قانونی، خواستار افزایش حقوق بازنشستگان با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند؛ چراکه در این ماده‌قانونی فقط دولت مکلف شده حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد و از آنجایی که اوضاع معیشتی بازنشستگان مساعد نیست و امکان کار بیشتر و شغل دوم برای تأمین معاش را ندارند، از دولت می‌خواهند مستمری‌ها را بیشتر افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس طلبه می‌پذیرد
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس