Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  ارومیه، گفت: اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی‌های میکروبی نظیر کرونا ویروس اقدامات مختلفی در سطح مراکز عرضه، فروش و پرورش محصولات دامی در سطح استان انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  او افزود:در سطح آذربایجان غربی ۲۷ میدان دواب یا خرید وفروش دام زنده فعالیت می‌کند که بنا بر تصمیم ستاد مبارزه و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا فعالیت این میادین ممنوع شده است تا از تجمع افراد و نقل وانتقال دام زنده که جلوگیرب شود‌

داهیم ممنوعیت قطعه بندی گوشت مرغ و فرآوری، تهیه جوجه کباب، شنسل مرغ، طعم دار نمودن در مراکز عرضه فراورده‌های خام دامی توسط متصدیان فروش.   ممنوعیت عرضه محصولات و فراورده‌های خام دامی بصورت فله‌ای و بدون بسته بندی از جمله الایش خوارگی مانند جگر. دل. سنگدان د این مراکز را از دیگر اقدامات اداره کل دامپزشکی استان برای پیشگیری و مبارزه با شیوع کرونا ویروس در استان ذکر کرد.   او افزود: مراکز عرضه در سطح شهر صرفا مجاز به عرضه فراورده‌های خام دامی هستند که در کشتارگاه‌های صنعتی و مراکز قطعه بندی و بسته بندی مجاز که داری روانه بهداشتی معتبر از دامپزشکی می‌باشند.

به گفته مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی ممنوعیت عرضه هر گونه فراورده خام دامی نظیر، گوشت، تخم مرغ، انواع آبزیان و.. در بازارچه‌های محلی و همچنین خودرو‌های سیار و نیز ممنوع بودن زنده فروشی طیور و کشتار کنار جاده‌ای از دیگر تمهیدات این نهاد در راستای مقابله مخاطرات بهداشتی از آلودگی‌های میکروبی نظیر کرونا ویروس و بیماری‌های تنفسی می‌باشد.

وی تاکید کرد: رعایت توصیه‌های اداره کل دامپزشکی استان اذربایجان غربی در راستای مقابله با مخاطرات بهداشتی ناشی از آلودگی‌های میکروبی نظیر کرونا ویروس از طریق فراوده‌های خام دامی در مراکز عرضه و رعایت موازین و اصول بهداشتی توسط متصدیان فروش و شهروندان الزامی است.   انتهای پیام / ن م 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دامپزشکی محصولات دامی دام زنده آذربایجان غربی خام دامی کرونا ویروس کل دامپزشکی مراکز عرضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۴۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس مصوبه هشتادمین نشست هیات مقررات زدایی در پایان سال گذشته، دبیرخانه این هیأت موظف بود تا موارد اصلاحی میزان حرایم تعیین شده در دستورالعمل مربوط به رعایت حرایم بهداشتی بین واحدهای دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته را با همکاری وزارت جهاد کشاورزی تا تاریخ ٣۱ فروردین ۱۴۰۳ تعیین و در درگاه ملی مجوزها اعمال کند و بر این اساس از اول اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغیه رییس سازمان دامپزشکی درباره حرایم بهداشتی دامی برای فعالان اقتصادی لازم الاجرا نیست.

به دنبال این مصوبه بود که در پایان فروردین ماه مجتبی نوروزی، اعلام کرد که سازمان دامپزشکی حذف قانون سابق فواصل و حرایم بهداشتی اعلام و آن را به استان‌ها ابلاغ کرده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین اعلام کرد که از امروز، مجوز کسب و کارهای حوزه دامپزشکی بر اساس دستورالعمل جدید فواصل بهداشتی، صادر خواهد شد.

به گفته وی بعد از ۵۰ سال قانون فواصل بهداشتی بازنگری شد و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در این حوزه به سرانجام رسید.

بر اساس آمارها، بیش از ۴ هزارو ۴۰۰ متقاضی مجوز کسب و کار تولیدات دامی به دلیل آنچه فواصل و حرایم بهداشتی اعلام می‌شد، بلاتکلیف مانده بودند.

محمدمهدی صفری، کارشناس مرکز پایش و بهبود فضای کسب و کار در خصوص ورود این مرکز به موضوع حرایم و فواصل بهداشتی دامپزشکی می‌گوید، آغاز مطالعه و بررسی این موضوع مرکز پایش محیط کسب و کار ابتدا با گزارش‌ها و شکایت مردمی بود؛ مردم تماس می‌گرفتند، نامه می‌فرستادند و گلایه داشتند که می‌خواهیم مجوز بگیریم اما سازمان دامپزشکی مانع مجوز می‌شود، می‌گوید حریم را رعایت نکردید.

به گفته وی بر اساس بررسی های این مرکز، ۴ هزار و ۴۰۰ مجوز کسب و کار در طول ۵ سال یعنی سال های ۹۷ تا ۱۴۰۱ فقط به دلیل عدم رعایت حریم بهداشتی رد شدند؛ یعنی ۴ هزار و ۴۰۰ فعال حوزه دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته به اینها با انگیزه می خواستند کسب و کاری را شروع کنند اما به در بسته خوردند.

وی با اشاره به چند نوبت نامه نگاری با وزارت جهاد کشاورزی از سوی مرکز و سپس نامه وزیر اقتصاد به وزیر وقت کشاورزی و طرح این مشکل و درخواست اصلاح آن یادآور شد: بالاخره در آبان ماه سال گذشته جلسه‌ای تشکیل شد و قول اصلاح در این خصوص داده شد.

گفتنی است در خصوص حرایم و فواصل بهداشتی ماده ۱۹ قانونی که مصوب ۵۳ سال پیش یعنی سال ۱۳۵۰ است الزاماتی تعیین و در سال ۱۳۵۱ آیین نامه آن در هیأت وزیران وقت مصوب می‌شود اما در سال ۱۳۸۸ در قانون نظام جامع دامپروری مقرر می‌شود که وزارت جهاد کشاورزی دستورالعمل دیگری را تدوین کند اما این دستورالعمل گرچه در سال های بعد نوشته شد اما به تایید هیات وزیران نرسید و لذا مبنا همان قانون بیش از ۵۰ سال پیش بود.

کد خبر 6092493

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • ۵۱۰ کارتن غیرمجاز تخم مرغ در مازندران کشف شد
  • هجوم برای خرید طلا/ چقدر طلا فروش رفت؟
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • نکات کلیدی برای خرید و فروش ملک در ستارخان
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه