Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@04:45:14 GMT

حسینیه‌هایی که در شلمان خط مقدم مبارزه با کرونا شدند + عکس و فیلم

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۸۵۴۳۱

حسینیه‌هایی که در شلمان خط مقدم مبارزه با کرونا شدند + عکس و فیلم

‍‍‍‍‍‍

مردم در نقش‌آفرینی‌های فردی و اجتماعی خود برای کمک به یکدیگر، حسینیه‌ها و مساجد را محور فعالیت خود قراردادند تا حال که نمی‌توان در این اماکن به دعا پرداخت، برای سلامتی یکدیگر اقدام به تولید بسته‌های بهداشتی کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از لنگرود، از اوایل اسفندماه بود که ویروسی به نام کرونا سرتیتر اخبار رسانه‌ها و نقل محافل شد که البته ترسی را هم به جان مردم انداخت که به‌صورت گسترده در رسانه‌ها اعلام شد که مردم بهداشت فردی را رعایت کرده تا از ابتلا به کرونا جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متخصصین ساده‌ترین راه پیشگیری و جلوگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا را استفاده از دستکش و ماسک و شست و شوی دست‌ها اعلام کردند که هر کس به مقداری سعی کرد به این توصیه‌ها توجه کند البته بودند برخی که اصلاً توجهی به این توصیه‌های بهداشتی نمی‌کرد و بعضاً دچار آن نیز شدند.

در بحبوحه روزهای کرونایی، رجوع مردم به داروخانه‌ها و مراکز بهداشتی باعث شد تا ماسک و دستکش نایاب یا تمام شود و متأسفانه برخی نیز دست به اقدام ناشایست احتکار کردند که به‌دوراز انسانیت است.

دراین‌بین و عدم توجه مناسب دولت به نحوه تولید و توزیع ماسک و دستکش، این مردم بودند که بازهم آتش به اختیار وارد میدان شدند و اقدام به تولید ماسک و توزیع بین مردم کردند، هر کی به‌نوعی کمک می‌کرد، عده‌ای هزینه خرید پارچه و حمل‌ونقل را پرداخت می‌کردند، برخی در تولید و دوخت ماسک مشارکت داشتند و برخی نیز در چرخه‌های دیگر تولید ماسک مانند توزیع و تهیه لوازم نقش‌آفرینی می‌کردند.

مردم در نقش‌آفرینی‌های فردی و اجتماعی خود برای کمک به یکدیگر، حسینیه‌ها و مساجد را محور فعالیت خود قراردادند تا حال که نمی‌توان در این اماکن به دعا پرداخت، برای سلامتی یکدیگر اقدام به تولید بسته‌های بهداشتی کنند.

بعد از کاهش تعداد ماسک در بازار و نیاز زیاد مردم، تعدادی از شهروندان شلمانی نیز حسینیه‌ها و مساجد محل خود را مرکزی برای تولید ماسک جهت هدیه به مردم کردند که با کمک هم امروز یاریگر یکدیگر در تنفس سالم‌تر و رعایت بهداشت فردی باشند تا هر چه سریع‌تر از شر این ویروس منحوس خلاص شویم.

حسین احمدی‌نژاد یکی از جوانان دهه شصتی است که به کار تبلیغات مشغول است و جرقه تولید ماسک را زد و از نیمه اسفندماه کار خود را آغاز کرده‌اند و تعداد نیروهای آقا و خانم این گروه از حدود 10 نفر به بیش از 50 تن رسیده است.

وی می‌گوید جرقه این کار دورهم نشینی خانگی با همسر و پدر و مادر همسرش زده شد و خواستند تمام توانایی خود را به کار بگیرند تا قدمی در مسیر جهاد علیه کرونا بردارند که حسینیه پدرخانم آقا حسین، نخستین مکان برای تولید ماسک شد.

آقا حسین می‌گوید برای دوخت ماسک از خانم‌های کوچه و هم‌محلی‌ها استفاده می‌شود که باکمال میل مشتاق به انجام این کار شدند و هر بانو نیز چرخ‌خیاطی خود را وارد حسینیه کرد تا کار گروهی را با یکدیگر و به‌خوبی انجام دهند. 

این جوان جهادگر می‌گوید در روزهای نخست آغاز به کار، هزینه‌های خرید پارچه و لوازم دیگر را خودشان پرداخت می‌کردند که در ادامه طی فراخوان در فضای مجازی مردم شلمان نیز پای‌کار آمدند و هر کی مبلغی را برای خرید پارچه، کش، نخ و دیگر لوازم موردنیاز برای تولید ماسک پرداخت کردند.

یکی از بانوان جهادگر می‌گوید در روزهای اول کار چون ماسک را به‌صورت دستی برش می‌دادیم کارها به‌کندی پیش می‌رفت ولی چند روزی است که ماسک‌ها توسط دستگاه لیزری برش داده‌شده و این باعث شده تعداد ماسک تولید و دوخت شده روزانه بیشتر شود.

این بانو می‌گوید از ساعت 15 تا 22 شب هرروز در حسینیه جمع شده و مشغول به دوخت ماسک می‌شویم تا بتوان آن‌ها را در بین مردم و اهالی محل توزیع کرد.

در این مدت که در قرنطینه هستیم صبح‌ها کارهای منزل را انجام می‌دهیم و عصرها تا شب برای دوخت ماسک در حسینیه حاضر می‌شویم و این مبحثی است که یکی از مادران حاضر در حسینیه گفته و معتقد است که در حال حاضر در خط مقدم جنگ قرار دارد.

یکی از دختران دهه هشتادی نیز که در حال دوخت کش به ماسک بود گفت امسال برای شرکت در کنکور ثبت‌نام کرده بوده و مشغول مطالعه دروس بودم که با توجه به مسئله کرونا لازم دانستم تا من نیز کمکی کنم که بخشی از عصرها را بعد از مطالعه برای کمک جهت دوخت و تولید ماسم می‌گذارم.

به گفته حسین احمدی‌نژاد، در حال حاضر بیش از 50 آقا و خانم در دو حسینیه در شهر شلمان و یک مسجد در سیگارود شلمان مشغول دوخت ماسک هستند که میزان تولیدی روزانه ماسک‌ها، بیش از یک هزار ماسک است.

مادران و دختران شلمانی در کنار مردان این شهر، تاکنون بیش از هشت هزار ماسک تولید و در بین مردم و کسبه شلمان توزیع‌ کردند و که آقا حسین معتقد است این مهم جز با مشارکت مردم و دلسوزی همه اقشار حاصل نمی‌شد.

وی با اشاره به کارکردهای هیئت و حسینیه‌ها گفت یکی از دلائل انتخاب حسینیه و مسجد برای انجام این کار، نشان دادن کارکرد اجتماعی تکایا است که شاید درگذشته نسبت به آن و این ظرفیت بزرگ غافل بودیم و امروز این اماکن به نفع مردم در حال کار است.

اگر بخواهیم کرونا و شیوع گسترده این ویروس منحوس را به فال نیک بگیریم بی‌راه نیست چون روح مرده کمک به همنوع را که مدتی در درون انسان‌ها مرده بود بیدار و آگاه کرد و مجدداً شاهدیم در همه نقاط بزرگ و کوچک شهرها و حتی روستاها هرکسی در حد توان و بضاعت خود برای کمک به یکدیگر وارد عرصه پیکار با ویروس کرونا شده‌اند.

البته مردم ایران از دیرباز تا امروز نشان دادند که همیشه در زمان مشکلات در کنار یکدیگر هستند ولی در دوره فعلی شاهد کار ستادی و جهادی بهتر و بیشتری نسبت به گذشته هستیم که به کارها انسجام بیشتری داده است.

کرونا تا چندی دیگر قطعاً ریشه‌کن خواهد شد ولی وظیفه‌داریم روح مرده‌ای که این ویروس در درون همه ما روشن‌تر از گذشته کرد را تا همیشه روشن و بیدار نگه‌داریم و این کوچک‌ترین وظیفه هر انسانی نسبت به همنوع است.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان کرونا جهاد تولید ماسک دوخت ماسک حسینیه ها برای کمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۵۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رمضانی صبح پنج شنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر کردستان اظهار کرد: سازمان مردم نهاد فعالیت‌های ارزشمندی در جامعه دارند اما بخوبی نتوانسته‌اند کارکرد خود را در اغلب موارد انجام دهند.

وی افزود: باید پالایش جدی در زمینه فعالیت سازمان‌های مردم نهاد داشته باشیم و خیران را فعال کنیم.

وی بر ضرورت اجتماعی سازی مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و افزود: مشارکت مردم منجر به موفقیت در مقابله با مواد مخدر خواهد شد و باید فرهنگ مقابله و مبارزه با مواد مخدر در جامعه نهادینه شود چرا که مواد مخدر گلوله‌ای است که به جوانان ما اصابت می‌کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: تمام دستگاه‌های حاکمیتی و اجرایی باید در زمینه مبارزه با مواد مخدر، نقش آفرینی و سهم خود را در زمینه مقابله با مواد مخدر مشخص کنند.

رمضانی یادآور شد: باید جلسات تخصصی و کارگاه‌های آموزشی برای دانش آموزان برگزار شود و آگاهی این قشر در مقابله با مواد مخدر ارتقا یابد.

وی پیگیری مصوبات جلسات شورا را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: بررسی مصوبات جلسات گذشته باید تبدیل به رویه و اولویت شود تا نتایج جلسات بخوبی دیده شود.

وی اذعان کرد: دستگاه‌ها از ظرفیت قانونی برای اختصاص بودجه در بحث مقابله با مواد مخدر استفاده کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان اضافه کرد: غربالگری در کمپ ماده ۱۶ سنندج ضعیف است و دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه با جدیت ورود کند تا شاهد انتقال بیماری بین معتادان متجاهر نباشیم.

کد خبر 6094938

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ملاقات آی شو اسپید با ری میستریو و گرفتن ماسک ویژه از اسطوره WWE / فیلم
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است | توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است/ توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • کارگران در خط مقدم تحقق شعار سال قرار دارند
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند