Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@04:52:36 GMT

نحوه صحیح نشستن دربارداری

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۸۵۴۶۹

در دوران بارداری شرایط به گونه ای تغییر خواهد کرد که شما باید درمورد طرز نشستن، ایستادن و ... کمی تجدید نظر کرده و آنها را اصلاح کنید. ناطقان: نکات مربوط به طرز صحیح نشستن روی زمین در بارداری

- ابتدا زانوها را خم کرده، یک دست را روز یک ران و دست دیگر را بر روی زمین قرار دهید. به آرامی باسن خود را به زمین برسانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و پس از نشستن برای پخش شدن وزن، با کمک دست ها دو باسن را از یکدیگر باز کنید. توجه داشته باشید که برجستگی های جلویی استخوان لگن، هردو باید در یک راستا قرار داشته باشند.

 

- اگر می خواهید تکیه دهید، لازم است کوسن کوچکی را در پشت گودی کمر قرار داده و با زاویه 10 درجه بنشینید.

 

- توجه داشته باشید که هرگز نباید برای مدت طولانی در یک پوزیشن قرار گیرید. هر از چند گاهی حالت نشستن خود را تغییر دهید. چهار زانو نشستن در بارداری برای مدت کوتاه ضرری ندارد اما باتوجه به این که نباید در این دوران پاهایتان را بر روی یکدیگر قرار دهید، بهتر است به جای چهار زانو نشستن در دوران بارداری پاهای خود را دراز کرده و یک بالش کوچک زیر زانوها قرار دهید.



 

نکات مربوط به طرز صحیح نشستن روی صندلی در بارداری

- برای نشستن روی صندلی نیز کمر خود را صاف و شانه هایتان را عقب ببرید. در نحوه نشستن در بارداری باسن باید تکیه گاه صندلی را لمس کند و یک حمایت کننده مانند یک بالشت کوچک و یا حوله در قوس کمر شما جای بگیرد. وزن بدنتان را بر روی هر دو لگن تقسیم نمایید. پاهای خود را روی هم نیندازید و کف هر دو پا را بر روی زمین قرار دهید.

 

-هرگز بیشتر از سی دقیقه ننشینید و اگر مشغول به کار هستید ارتفاع صندلی را برای بلند شدن خود تنظیم کنید تا فشار کمتری را متحمل شوید. آرنج های دست خود را بر روی میز و یا دسته صندلی قرار داده و شانه های خود را شل کنید.

 

-اگر برای نشستن از صندلی چرخ دار استفاده می کنید برای چرخیدن تمام بدن خود را بچرخانید و هیچگاه چرخش را تنها به ناحیه کمر محدود نکنید. برای بلند شدن از روی صندلی ابتدا به جلو صندلی بیایید و با زانوهای خود بلند شوید و به کمرتان فشار فشار نیاورید.

 

-بعد از بلند شدن و ایستادن حرکات کششی حاملگی برای کمر را انجام دهید و در صورتی که از درد کمر رنج می برید هرگز بیشتر از یک ربع ساعت ننشینید.

 

- از خم شدن مخصوصا با کمر و بلند کردن اجسام سنگین از ماه ششم بارداری به بعد جددا و حتما خودداری کنید و اگر مجبور به خم شدن هستید، بیشتر زانوهایتان را خم کنید و کمر و ستون فقرات خود را صاف نگه دارید.

 

- به منظور حفاظت از قوس کمر فرد باید در حالت نشسته یک بالشت کوچک یا حوله رول شده بین منحنی کمر خود یا پشتی صندلی قرار دهد و کاملا باسن خود را به عقب صندلی ببرد( این نکته به هنگام رانندگی نیز باید رعایت شود).

 

- اگر پای شما به زمین نمی‌رسد یک جعبه کوچک زیر کف پای خود قرار دهید تا زانوهای شما هم سطح باسن شما قرار گیرد. همچین برای جلوگیری از فشار آمدن به مفاصل لگنی باید در حالت نشسته از انداختن یک پا روی پای دیگر اجتناب شود.

 

- در محل کار، ارتفاع صندلی محل کار خود را با میز طوری تنظیم کنید که آرنج و بازوها را روی صندلی یا میز قرار دهید و شانه‌های خود را آرام نگه دارید.

 

- هنگام نشستن روی صندلی که به صورت چرخشی است، کمر را نچرخانید و در عوض تمام بدن خود را بچرخانید.

 
برچسب ها: نشستن ، باردار ، ناطقان ، مادر

منبع: ناطقان

کلیدواژه: نشستن باردار ناطقان مادر قرار دهید روی صندلی نشستن روی بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۵۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟

با توجه به شیوع زیاد آلرژی در فصل بهار فاطمه عدالت فر، کارشناس مامایی با حضور در یک برنامه تلویزیونی درباره احتمال آلرژی گرفتن مادران باردار در فصل بهار توضیح داد.

او گفت: ممکن است مادرانی که قبلا آلرژی نداشته اند، حین بارداری در فصل بهاری این آلرژی را داشته باشند.

او همچنین رعایت برخی نکات برای مادران بارداری که در فصل بهار دچار آلرژی شده‌اند را ضروری دانست و افزود: مادری که به آلرژی مبتلا شده٬ ممکن است به جنینش هم انتقال دهد.

عدالت فر در پاسخ به این سوال که آیا حتما مادران باردار آلرژی را به جنین منتقل می‌کنند؛ گفت: اگر رعایت نشود به صورت تنگی نفس یا وزن کم هنگام تولد خودش را بروز می‌دهد.

او همچنین در پاسخ به این سوال که افرادی که جراحی شکمی انجام داده‌اند هم می‌توانند باردار شوند؛ بیان کرد: بهتر است بگذارند زخم ترمیم شود.

این کارشناس درباره چکاپ‌های مهم برای مادران بالای ۴۰ سالی که می‌خواهند باردار شوند نیز توضیح داد.

او گفت: این افراد باید ذخیره تخمدانی کافی داشته باشد.

در پایان نیست موضوع افرادی که تعویض مفصل انجام داده‌اند و می خواهند باردار شوند بررسی شد.

عدالت فر در این باره گفت: باید تاییدیه پزشکشان را بگیرند.

توضیحات بیشتر را در ویدیوی زیر تماشا کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • چرا برخی زنان باردار مُهر می‌خورند؟
  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • چکاپ‌های مهم برای بارداری در سنین بالا (فیلم)
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • دلیل مهم خشکی زانو پس از مدتی نشستن
  • چکاپ‌های مهم برای بارداری در سنین بالا + فیلم
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران