Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش رویترز، تولیدکنندگان نفت شیل آمریکا طی 5 سال گذشته همواره با عرضه کنندگان برای هزینه های پایین تر و به راه انداختن تجهیزات و به کارگیری کارگران در جدال بوده اند. پایین آوردن هزینه های حفاری تا حدود 20 دلار در هر بشکه بسیار سخت است.

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، بازار نفت هفته گذشته سقوط کرد و اکثر شرکت های شیل شاهد قیمت نفتی بودند که پایین تر از هزینه های تولید آنها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) و سایر تولیدکنندگان بزرگ مثل روسیه یک جنگ قیمت به راه انداخته اند که شرکتهای شیل را با هزینه های بالاتر تهدید می کند.

 دلیل اختلاف روسیه و اوپک عدم توافق آنها برای پایین آوردن میزان تولید در بحبوحه شیوع ویروس کرونا و کاهش تقاضای نفت بود.

 با کاهش 50 درصدی قیمت نفت خام آمریکا و سقوط آن تا 31 دلار در هر بشکه، تعداد کمی از صدها شرکت شیل در این کشور امروز می‌توانند از چاه های جدید خود سوددهی داشته باشند.

 تولید کنندگان شیل که اکثر آنها بودجه شان را با نفت بین 55 تا 56 دلار در هر بشکه بسته‌اند، مجبور شده اند بسیاری از چاه های خود را تعطیل و کارگران را اخراج کنند. صنعت نفت شیل آمریکا برای دومین بار از سال 2014 در آستانه ورشکستگی قرار دارد. عربستان در 2014 آخرین جنگ قیمت را برای بیرون کردن تولیدکنندگان شیل از بازار به راه انداخت.

این اقدام عربستان در آن سال باعث ورشکستگی بسیاری از تولیدکنندگان شیل شد ولی در آخر شکست خورد چون صنعت شیل توانست با پیشرفت فناوری، هزینه‌های خود را پایین بیاورد.

 طبق اطلاعات ریستاد انرژی، تنها 16 شرکت شیل آمریکا در میادینی کار می کنند که میانگین هزینه یک چاه جدید در آنها زیر 35 دلار در هر بشکه است. در میان این شرکت‌ها، چورون، دیوون انرژی و ای او جی ریسورسز اعلام کردند قرار است هزینه های خود را پایین بیاورند.

 اکسون موبیل، بزرگترین تولید کننده نفت آمریکا سوددهی سرمایه های خود در نیومکزیکو را 26 دلار در هر بشکه اعلام کرده است که حدود یک چهارم سرمایه‌های آن در پرمین است. این شرکت اعلام کرده سرعت توسعه حوزه پرمین، بزرگترین میدان نفتی آمریکا را پایین می آورد.

 با قیمت فعلی نفت، فقط هزینه‌های تولید تامین می‌شود، به این ترتیب تولید کنندگان پول نقد کافی برای سود سهامداران و هزینه های شرکتی ندارند. شرکتهای کمی توانایی پوشش هزینه های تولید را خواهند داشت که باعث کاهش کلی هزینه ها در صنعت شیل می شود چون تولید کنندگان حفاری را متوقف می کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت نفت نفت نفت آمریکا سقوط قیمت نفت شیل آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۵۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار

آفتاب‌‌نیوز :

قیمت طلا که در روز سه‌شنبه به پایین‌ترین رقم طی دو هفته گذشته رسیده بود، حالا به دنبال آرام شدن ترس از تنش‌ها در خاورمیانه تقریباً ثابت شده است. سرمایه‌گذاران منتظر اطلاعات اقتصادی آمریکا هستند که سیاست نرخ بهره این کشور را مشخص کند

به گزارش  رویترز، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱۱ درصد کاهش به ۲۳۱۹ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۴۷ درصدی به ۲۳۳۱ دلار رسیده است.

حملات رژیم صهیونیستی به غزه تشدید شده، اما بنظر می‌رسد با فروکش کردن ترس از گسترده شدن درگیری‌ها، تمایل به ریسک پذیری در بازار‌های مالی افزایش یافته است.

این بدان معناست که تقاضا برای خرید طلا که معمولاً از آن به عنوان یک پشتوانه ایمن در زمان مخاطرات ژئوپلیتیکی یاد می‌شود کاهش یافته است.

بازار همچنین در حال بررسی شرایط اقتصاد آمریکاست. اطلاعات تورم و بیانیه‌های فدرال رزرو این کشور نشان می‌دهد نرخ بهره احتمالاً در ماه ژوئن پایین نمی‌آید.

چندین تن از مقامات فدرال رزرو آمریکا اعلام کرده‌اند که هیچ فوریتی برای پایین آوردن نرخ بهره وجود ندارد. بدین ترتیب تقاضا برای طلا به عنوان یک سرمایه غیر سود کاهش می‌یابد. تاجران حالا انتظار دارند اولین کاهش نرخ بهره فدرال رزرو در سپتامبر اتفاق بیفتد.

بازار همچنین منتظر اطلاعات تولید ناخالص داخلی آمریکا و شاخص هزینه‌کرد مصرف شخصی در این کشور است که قرار است در روز‌های پنجشنبه و جمعه منتشر شده و سرنخ‌های بیشتری در مورد سلامت اقتصاد آمریکا و زمان کاهش نرخ بهره ارائه دهد.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۰.۲۶ درصد کاهش به ۲۷ دلار و ۵۷ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۳۲ درصدی ۹۱۵ دلار و ۵۲ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی نفت / برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • کنایه تلخ فوتبالیست دوست‌داشتنی سابق درباره قیمت دلار | فیلم
  • دلار باز هم سقوط کرد/ دلار احتمالا به این عدد می‌رسد
  • پنج عامل سقوط الهلال در لیگ قهرمانان آسیا
  • قیمت جهانی طلا؛ ۲۳۱۹ دلار
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • هزینه نگهداری از پرخرج‌ترین خودروهای آمریکایی در حد خودروهای داخلی است!