Web Analytics Made Easy - Statcounter

 «جوزپه کونته» نخست‌وزیر ایتالیا روز گذشته (یکشنبه)  در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی «کوریره دلا سرا» هشدار داد که ویروس کرونا در کشورش هنوز به اوج خود نرسیده است و هفته‌های پیش‌رو روزهای خطرناکی در انتظار این کشور است و نیاز به حداکثر اقدامات احتیاطی است.

وی ضمن تأکید بر لزوم رعایت محدودیت‌های وضع شده در کشور ایتالیا در پی تشدید شیوع «کووید-19» ، تصریح کرد که نیازی به وضع محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های بیشتر نیست و از مردم ایتالیا خواست که به قوانین محدودکننده فعلی احترام بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخست‌وزیر ایتالیا همچنین تصریح کرد که دولت ایتالیا آمادگی دارد برای ارائه کمک‌های بیشتر به کسبه و خانوارهایی که از شیوع ویروس کرونا متضرر شدند، وارد عمل شود.

ایتالیا بعد از چین، دومین کشوری است که بیشترین آسیب و ضرر را از شیوع ویروس کرونا متحمل شده‌اند و تعداد مبتلایان و قربانیان در این کشور تا روز گذشته (یکشنبه) به ترتیب به ۲۴ هزار و ۷۴۷ نفر و یکهزار و ۸۰۹ نفر افزایش یافت.

کونته در ادامه به اقداماتی اشاره کرد که تاکنون در ایتالیا برای حمایت از خانوارهای این کشور اروپایی در پی شیوع کرونا مقرر شده است و گفت: «اقدامات تصویب شده، کافی نیست. خسارات (ناشی از ویروس کرونا) جدی و گسترده خواهد بود. "طرح واقعی بازسازی" مورد نیاز است».

وی تأکید کرد: «بعد از (پشت سر گذاشتن بحران) کرونا ویروس، هیچ چیز مثل قبل نخواهد بود. ما مجبوریم بنشینیم و قوانین تجارت و بازار آزار را بازنویسی کنیم».

پیش از این دولت ایتالیا اعلام کرده بود که حمایت اقتصادی مورد نظر، معادل ۲۵ میلیارد یورو خواهد بود و کابینه ایتالیا قرار است طی نشست امروز خود، اقدامات جدیدی را برای حمایت از کسبه و خانوارها به تصویب درآورد».

نخست‌وزیر ایتالیا ادامه داد: «ما با قوانینی پاسخگو خواهیم بود که به اقتصاد ما اجازه  می‌دهد تا از پس هزینه‌های زمان‌های اضطراری برآید. ما آمادگی داریم، در صورت لزوم، بار دیگر برای بازسازی کشور، وارد عمل شویم».

هفته گذشته، دولت ایتالیا، محدودیت‌هایی را برای کل کشور به منظور جلوگیری از شیوع کرونا وضع کرد و مدارس، فروشگاهها، رخدادهای ورزشی را تعطیل کرد و به مردم دستور داد که در خانه‌های خود بمانند و فقط رفت‌ و آمدهای ضروری را انجام دهند.

کونته ادامه داد: «دانشمندان به ما می‌گویند که شیوع (کرونا) هنوز به نقطه اوج خود نرسیده است، این هفته‌ها (آتی) خطرناک‌ترین روزها خواهد بود و نیاز به احتیاط حداکثری است».

خبرگزاری روسی تاس امروز (دوشنبه) گزارش کرد که بیشترین میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا به ویروس کرونا مربوط به ایتالیا است که تا کنون بیش از ۱۰۰۰ نفر در آن کشته شده‌اند و نرخ تلفات آن ۷.۳۱ درصد است.

310311

کد خبر 1365647

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایتالیا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۶۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی، در روز جهانی مبارزه با مالاریا (۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت)، از مالاریا به عنوان بیماری انگلی شایع در جهان نام برد و گفت: حذف و ریشه کنی مالاریا یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت، اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفت.
به گفته طبرسی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به علت همسایگی با کشور‌های مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت:در یک سال گذشته در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل و ریشه کن کند.
انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.
مناطق آندمیک مالاریا در ایران، محدود به استان‌های جنوب شرقی هم مرز با افغانستان و پاکستان است و شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشور‌ها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.
افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند و با هماهنگی مراکز بهداشتی، داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • هشدار زرد؛ وزش باد شدید در مناطق جنوبی کشور تا هفته آینده
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • حاضرم به خاطر اینتر هر کار خطرناکی انجام دهم
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • اتفاق تلخ در میلان: آتش زدن پیراهن زلاتان (عکس)
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)