Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با اعلام جزئیات دومین نظرسنجی از مردم پایتخت در مورد کرونا گفت: هنوز نیمی از مردم تهران ترسی از ابتلا به کرونا ندارند و در خانه‌شان نمی‌مانند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا جوادی یگانه عصر امروز در نشست خبری مجازی که به منظور تشریح برنامه‌های آتی شهرداری تهران در نوروز 99 برگزار شد با بیان اینکه پیش از این شهرداری تهران برنامه‌هایی را در خصوص نوروز 99 تحت عنوان نوروزگاه برگزار کرده بود گفت: اما با شیوع کرونا و لزوم قطع زنجیره، تمامی برنامه‌های نوروزگاه را در شهرداری تهران تعطیل کردیم و برنامه‌ای را تحت عنوان نوروزخانه ایجاد کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اینکه با اعلام شیوع کرونا در کشور، شهردار تهران از معاونت فرهنگی واجتماعی خواست که دو سناریو برای برنامه‌های نوروزی شهرداری در تهران تدوین کند که در یکی از این برنامه‌ها به مسئله شیوع کرونا به صورت ویژه توجه شود، گفت: متاسفانه با توجه به ادامه شیوع کرونا در کشور ما مجبور شدیم سناریو دوم یعنی نوروز همراه با کرونا را در دستور کار قرار دهیم و بر همین اساس از آنجایی که لازم است مردم در خانه بمانند برنامه‌هایمان را معطوف به خانه و خانواده کردیم.

معاون شهرداری تهران با بیان اینکه بر همین اساس شعار امسال شهرداری را "نوروزخانه" انتخاب کردیم که به معنای نوروز در خانه است گفت:‌ گروه هدف ما خانواده‌ها هستند و سعی داریم به نوعی اوقات فراغت اجباری آنها را پر کنیم.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت تلویزیون و رادیو گفت: برنامه‌های متفاوتی را برای این ایام تدوین کردیم که مسابقه بزرگ اسم و فامیل و همچنین مسابقه بزرگ دابسمش که توسط محسن چاووشی یک قطعه خوانده شده و مردم باید آن را دابسمش کنند را با همکاری تلویزیون اجرا خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه سازمان ورزش شهرداری نسبت به طراحی ورزش‌هایی در خانه اقدام کرده گفت: همچنین ستاد گردشگری تهران نیز تور مجازی موزه گردی و گردشگری مجازی را فعال کرده است.

وی افزود: همچنین برگزاری کنسرت صندلی‌های خالی را در دستور کار قرار دادیم و برای اولین بار است که از سوی یک نهاد رسمی کنسرتی با صندلی‌های خالی در راستای پر کردن اوقات فراغت برگزار می‌شود.

وی در مورد دو نظرسنجی اخیر شهرداری تهران با موضوع نگاه مردم به کرونا گفت: دو نظرسنجی با فاصله 10 روز در تهران انجام شده است و متاسفانه باید بگویم که در دو نظرسنجی انجام شده مشخص شد که هنوز نیمی از تهرانی‌ها از ابتلا به کرونا نمی‌ترسند و این در شرایطی است که بسیاری از مردم در خانه مانده‌اند اما هنوز 50 درصد مردم تهران از کرونا ترسی ندارند.

وی با بیان اینکه بیش از 90 درصد مردم تهران قصد سفر ندارند، گفت: اما نظرسنجی‌ها نشان داده است که مردم در خانه خودشان هم نمی‌مانند که البته این مسئله با معیشت ارتباط مستقیمی دارد. چرا که 70 درصد مردم تهران اعلام کردند که با شیوع کرونا درآمدهایشان کاهش یافته و ترس از معیشت در دوران کرونا و پساکرونا دارند.

جوادی یگانه افزود: البته میزان دسترسی مردم به وسایل بهداشتی و ضدعفونی کننده و همچنین میزان اعتماد مردم به رسانه در آمار فوتیان و عملکرد دولت در نظرسنجی دوم نسبت به نظرسنجی اول که یک تفاوت 10 روزه دارد بهتر شده است و این نشان دهنده رضایت مردم است.

وی افزود: البته مردم در پذیرش مفهوم در خانه ماندن به این معنا که "در خانه خودمان بمانیم نه دیگران" هنوز موفق نشده‌اند و ما نگران روز اول عید، چهارشنبه سوری و پنجشنبه آخر سال هستیم. چرا که مردم در انجام این سنت‌هایی که مربوط به این سه روز است اصرار دارند و به نظر می‌رسد که هنوز بخشی از مردم در پذیرش خطرات کرونا مقاومت می‌کنند و لازم است که برای در خانه ماندن آنها برنامه‌های با نشاطی تهیه کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس در خانه بمانیم شهرداري تهران شهرداری تهران مردم تهران شیوع کرونا برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۷۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • ماجرای لغو کنسرت‌ها در تهران چیست؟
  • چرا پنج کنسرت در تهران لغو شد؟
  • «ایران‌ اکسپو» ۵ کنسرت تهران را لغو کرد
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • تهرانی‌ها در این دو منطقه بیشتر تصادف می‌کنند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • تهرانی‌ها امروز یک نفس راحت می‌کشند!
  • صندلی های خالی دستیاری پزشکی تهدیدی جدی برای نظام سلامت
  • خانه همه تهرانی‌ها اینجاست!