Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش‌وپرورش در بازدید از یکی از هنرستان‌های تولیدکننده ماسک بهداشتی با اشاره به تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا از افزایش 4 تا 6 هفته‌ای سال تحصیلی پس از بازگشایی مدارس خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ محسن حاجی میرزایی با حضور در هنرستان دخترانه آل یاسین واقع در منطقه 12 شهر تهران و بازدید از کارگاه تولید ماسک‌های تنفسی این هنرستان اظهار کرد: از مأموریت‌های وزارت آموزش‌وپرورش این است که در شرایط سخت و نیازهای فوری در کنار جامعه باشد، بنابراین در شرایط فعلی ما به کمک جامعه آمده‌ایم و 130 هنرستان روزانه بین 130 تا 140 هزار ماسک تولید می‌کنند و در اختیار سازمان‌های قانونی مرتبط قرار می‌دهند و تا هرزمانی که کشور به شرایط عدم نیاز ماسک برسد ما این کار را ادامه می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدارس پس از بازگشایی 4 تا 6 هفته ادامه فعالیت می‌دهند

وی با اشاره به تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا و جبران این تعطیلات در سال تحصیلی جاری گفت: در جلسه ستاد ملی کرونا که با حضور رئیس‌جمهور تشکیل‌شده همین مبحث مطرح‌شده است و برای ما مهم است این تعطیلات سال تحصیلی آینده را تحت تأثیر قرار ندهد. در مورد بازگشایی مدارس ستاد ملی مبارزه با کرونا هر زمان که مشخص کند مدارس بازخواهد شد و ما متناسب با زمان ازدست‌رفته اقدام خواهیم کرد، البته مدارس ما برای جبران زمان ازدست‌رفته از طریق فضای مجازی، آموزش‌های تلویزیونی و ... به جبران این زمان اقدام می‌کنند لذا با احتساب آموزش‌های مجازی که داده می‌شود زمان از دست‌ رفته را به دست خواهیم آورد.

برگزاری کنکور 20 روز پس از پایان امتحانات نهایی

وی افزود: با مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا وزارت آموزش‌و پرورش می‌تواند تقویم زمانی مدارس را جابجا کند و اختیاراتی را به شورای آموزش‌وپرورش استان‌ها می‌دهیم تا بین 4 تا 6 هفته پس از بازگشایی مدارس سال تحصیلی را ادامه دهند. همچنین کنکور20 روز پس از پایان امتحانات نهایی انجام خواهد شد.

وی در مورد مدارس غیردولتی و سرویس‌های مدارس و سوالاتی که در مورد پرداخت شهریه آن‌ها در رسانه ها مطرح می‌شود، گفت: شورای نظارت بر مدارس غیردولتی در هر استان موظف است در مورد خدماتی که مدرسه ارائه کرده است با میزان شهریه پرداختی را بررسی‌هایی را انجام دهد. همچنین کارگروهی دیگری در مورد سرویس‌های مدارس در استان‌ها پیش‌بینی و به استان‌ها تفویض اختیار شده است تا در این‌باره نیز تصمیم‌گیری کنند.

اعتبار رتبه‌بندی از محل فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری بود

وی با اشاره به اجرای فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری گفت: در فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری 10 فوق‌العاده حقوق پیش‌بینی‌ شده است و دولت هم به‌تازگی مصوبه‌ای داشته است که دستگاه‌هایی که این فوق‌العاده‌ها را افزایش نداده‌اند این کار را انجام دهند. معلمان چون در سال 94 و 98 که قانون رتبه‌بندی برایشان اعلام شد از همین ظرفیت فصل دهم استفاده کردند.

وی در مورد سرنوشت رتبه‌بندی گفت: ستادی از قبل برای بحث رتبه‌بندی بین وزارت آموزش‌وپرورش، سازمان برنامه‌وبودجه و سازمان امور استخدامی تشکیل‌شده بود و اکنون این موضوع بررسی می‌شود که با لحاظ فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، چه اتفاقی برای رتبه‌بندی باید بیافتد.

وی تأکید کرد: وزارت آموزش و پرورش با تمام وجود تلاش می‌کنیم تا عدالت در پرداخت‌ها وجود داشته باشد و این موضوع نیز مورد تأکید رئیس‌جمهور نیز است.

1800 میلیارد تومان مطالبات حق‌التدریس شاغلان

وی در مورد پرداخت حق‌التدریس شاغلان که مقدار آن 1800 میلیارد تومان است، گفت: سازمان برنامه‌وبودجه تعهد کرده پس از پرداخت حقوق پرداخت حق‌التدریس شاغلین را در دستور کار قرار دهد و همچنین قول داده‌اند که تخصیص آموزش‌وپرورش را 110 درصد لحاظ کنند که در این صورت مطالبات محدودی به سال بعد منتقل می‌شود.

درخواست برای اینترنت رایگان برای معلمان و دانش آموزان

وزیر آموزش‌وپرورش در مورد اختصاص اینترنت رایگان به دانش آموزان گفت: در روزهای اخیر بخشی از حجم اینترنت رایگان از طریق وزارت ارتباطات برای تلفن‌های ثابت انجام شد و با توجه به اینکه معلمان در شبکه‌های اجتماعی در تلاش برای آموزش مجازی دانش آموزان هستند، درخواست اینترنت رایگان بیشتری برای همکاران فرهنگی و دانش آموزان کرده‌ایم که در مورد این موضوع توافق کلی شده است و در اسرع وقت اطلاع‌رسانی‌های لازم را خواهیم کرد.

حاجی میرزایی در مورد اختصاص بیشتر زمان دانش آموزان به برنامه های شبکه‌های تلویزیونی و شبکه‌های اجتماعی گفت: ارائه آموزش‌ها از طریق تلویزیون و شبکه مجازی، علاوه بر اینکه به جلوگیری از تعطیل شدن آموزش کمک می‌کند، به معلمان و دانش آموزان در مورد غنی‌سازی ساعات ماندن در منزل و در مدت تعطیلات طولانی کمک خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدارس بازگشایی مدارس محسن حاجی میرزایی امتحانات نهایی وزیر آموزش وپرورش کنکور99 فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری اینترنت رایگان پس از بازگشایی وزارت آموزش آموزش وپرورش دانش آموزان سال تحصیلی رتبه بندی تا 6 هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۷۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت شیادان بی‌سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ گفت: یکی از موضوعاتی که هر ساله با آن مواجه هستیم افراد فرصت طلب مجازی هستند که در فصل امتحانات نهایی و کنکور با ادعای دلسوزی و حمایت از داوطلبان خود را به آن‌ها نزدیک می‌کنند و به بهانه فروش سوالات و ابزار پیشرفته تقلب از آن‌ها کلاهبرداری می‌کنند.

وی با اشاره به اقدامات همه جانبه پلیس در این حوزه افزود: طی حضور همه جانبه‌ی پلیس فتا در فضای مجازی و در اجرای طرح برخورد با کلاهبرداران اینترنتی ویژه کنکور و امتحانات نهایی تعداد زیادی صفحه، کانال و گروه در شبکه‌های اجتماعی رصد و مورد پیگیری تخصصی قرار گرفت.

 این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در قدم بعدی این پرونده مشخص شد بیش از بیست کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی با بیش از یک میلیون نفر دنبال کننده ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی و کنکور و ابزار تقلب را داشته و آنها را با قیمت‌های گزاف در این کانال‌ها به فروش می‌رسانند.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: پس از بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی تعداد هجده نفر از افراد اصلی این تیم مجرمانه شناسایی و پس از احراز هویت و تشریفات قضایی پلیس موفق شد در یک اقدام غافلگیرانه این شیادان کلاهبردار را در محل اختفای خود در مناطق مختلف تهران بزرگ دستگیر و در چرخه پیگیری قضایی قرار دهد.

رئیس پلیس فتا پایتخت با بیان اینکه این مجرمین نیز همانند دیگر متهمین دستگیر شده سنوات قبلی هیچگونه سوالی در اختیار نداشتند، تصریح کرد: تعداد زیادی از این افراد صرفا با اعلام فروش سوالات کنکور بلافاصله بعد از واریز وجه کاربر را مسدود می‌کردند و برخی دیگر نیز سوالات بی ربط و قدیمی را بعنوان سوالات جدید برای داوطلبان ارسال می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه افرادی که با تبلیغات دروغین ادعای فروش سوالات کنکور و امتحانات نهایی را دارند هدفی جز کلاهبرداری ندارند در توصیه به دانش آموزان و خانواده‌هایشان افزود: داوطلبان کنکور به تبلیغات واهی و دروغین فضای مجازی توجه نکنند چرا که فرآیند آزمون تعریف شده و امن است و تجهیزاتی که تحت عنوان راه‌های تقلب در شبکه‌های اجتماعی به فروش می‌رسد نه تنها کمکی به داوطلبان نمی‌کند بلکه ممکن است آسیب‌های بسیار جدی به آنها وارد کند و سلامت این عزیزان را به خطر بیندازد. 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کرمانی در نوبت اول کنکور
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • زمان پایان لیگ تنیس روی میز مشخص شد
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری
  • بازداشت ۱۸ مدعی فروش سوالات کنکور
  • بازداشت شیادان بی‌سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور
  • دستگیری ۱۸ مدعی فروش سؤالات کنکور در تهران
  • بازداشت شیادان بی سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور