Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، امروز شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی به یکی از اصلی‌ترین وسیله ارتباط میان فردی تبیدل شده است و با استقبال فراوانی از سوی جامعه رو به رو شده است.

خبرنگاران و روزنامه‌نگاران اگر چه تا دیروز فقط در روزنامه‌ها و سایت‌های خبری خود مطالب را برای سمع و نظر مردم ببه اشتراک گذاشته و می‌گذارند امروز در صفحه‌های شخصی خود نیز در مورد مسائل مختلف اظهار نظر کرده و دیدگاه‌های تخصصی خود را مطرح می کنند که خواندن آنان برای درک بهتر مطالب و اخبار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدای ایران هر هفته در پرونده «تویتستاگرام» خود مطالب خبرنگاران فعال در توییتر را منتشر می‌کند:

محمد امین میرزایی مدیر سیاسی خبرگزاری فارس از عدم رعایت برخی اصول بهداشتی به ویژه رها کردن اقلامی همچون دستکش و ماسک در سطح شهر گلایه کرده است.

 

سمیرا عالم پناه خبرنگار خبرگزاری ایلنا لغو ممنوعیت واردات و صادرات  الکل در کشور را توییت کرده است.

سیده زهرا عبداللهی از عدم حضور نمایندگان مجلس در کمیسیون تلفیق برای رفع ایرادات شورای نگهبان برای لایحه بودجه انتقاد کرده و گفته که فقط 2 نفر به جلسه رفتن و معلوم شد که چه کسانی شیفتگان خدمت و قدرت بوده‌اند.

 

علی اصغر شفیعیان مدیر مسئول سایت انصاف نیوز به خبر دستگیری سازنده ویدیو بارش بادمجان در تهران واکنش نشان داده و توییت انتقادی درج کرده است.

مسعود بصیری رئیس سازمان بسیج رسانه و از خبرنگاران باسابقه کشورمان نیز از گرفتن پول توسط ابی از حکومت سعودی خبر داده است.

رضا دهکی دبیر روزنامه ابتکار هم از دستگیری سازنده ویدیو بارش بادمجان در تهران انتقاد کرده و گفته که چرا سازنده ویدیوی ماسک برای برج میلاد رو بازداشت نمی کنید پس.

امیر نجفی در مورد دریافت پول برای قربانیان کرونا مطالبی را منتشر کرده است.

سمیه لاری خبرنگار ایرنا هم تصویر یک مسیحی کاتولیک با دستکش را در اسپانیا منتشر کرده است.

امیرحسین ثابتی مجری شبکه افق هم در مورد صف خریداران اسلحه در آمریکا گفته که مردم "متمدن" آمریکا بیش از قحطی نگران غارت شدن منازلشان هستند.

حسام رضایی روزنامه نگار صبح نو هم کتاب کار کار انگلیسی ها نوشته جک استرو دیپلمات مشهور انگلیسی ها و نوشته وی در مورد ایران را بازنشر کرده است.

محمد دلاوری مجری تهران 20 شبکه پنجم سیما هم از برگزاری برخی مناسک مذهبی در دنیا واکنش نشان داده و تلویحا از انجام این کار در ایران هم انتقاد کرده است.

سیدپویان حسین پور هم در توییت خود از رفتار و خوراک خام درست کردن برخی از رسانه های داخلی برای ایجاد شایعه و موج سواری رسانه های معاند انقلاب اسلامی انتقاد کرده.

معصومه پورصادقی هم گزارش خود در رسانه ها درباره ادعاها درباره جنگ بیولوژیکی ویروس کرونا پرداخته و به نقل از کارشناسان گفته که بررسی ژنوم این ویروس می تواند به این ادعا کمک کند.

سعید ساداتی سردبیر خبرگزاری آنابه اظهارات دیروز روحانی مبنی بر اینکه قرنطینه نداریم اشاره کرده و گفته که احتمالا در چند روز آینده قرنطینه عمومی شکل بگیرد.

مهدی بختیاری مدیر گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم هم به اظهارات محمود صادقی قبل و بعد از مثبت و منفی شدن تست کرونایش اشاره کرده است.

علیرضا وهاب زاده خبرنگار مشاور وزیر بهداشت هم آخرین آمار کرونایی ها در کشور را منتشر کرده است.

میلاد علوی خبرنگار اصلاح‌طلب هم از بازدداشت سازندگان ویدیو بارش بادمجان در تهران انتقاد کرده است.

پ/

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران 26 اسفند انتقاد کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۸۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • پرسپولیس قسط سوم یحیی را پرداخت نکرد
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم خواننده مشهور کره‌ای در ایران
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • نماهنگ «نحن المنتقمون» منتشر شد/ یک موسیقی برای نمایش اقتدار
  • عملیات نجات نفس‌گیر در سیل عربستان؛ مهارت این جوان ستودنی است! | فیلم
  • جای خالی نام تراکتور در لیست قربانیان روزبه
  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا