Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان زنجان از بررسی چهار پرونده بزرگ توزیع کنندگان ضدعفونی تقلبی در بازار زنجان خبرداد و گفت: با متخلفان و سودجویان قاطعانه برخورد خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حجت‌الاسلام اسماعیل نیارکی در حاشیه بازدید انبار اتحادیه داروسازان استان زنجان با اشاره به اینکه دستورات لازم برای برخورد با احتکار کنندگان مواد ضدعفونی اتخاذ شده است، اظهار کرد: بالغ بر چهار پرونده سنگین در دست بررسی داریم که متاسفانه مایع ضدعفونی کننده تقلبی در بازار عرضه می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید براینکه به این پرونده‌ها به صورت خارج از نوبت رسیدگی می‌شود، افزود: با افراد فرصت طلب و سودجو که در چنین شرایطی که لازمه همراهی با مردم مورد تاکید است قاطعانه برخورد خواهیم کرد.

رئیس کل دادگستری استان زنجان با بیان اینکه این گونه پرونده‌ها به صورت خارج از نوبت و در شعب ویژه رسیدگی می‌شود، بیان کرد: در تعزیرات حکومتی استان نیز تاکنون 14 پرونده تشکیل شده که مشمول مقررات قاچاق شده است.

وی عنوان کرد: اقلام کشف شده توقیف و به نفع دولت مصادره شد و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان قرار گرفته است.

 نیارکی با اشاره به اینکه در این زمینه باید همه دست به دست هم داده و به بهبود وضعیت جامعه کمک کنیم عنوان کرد: مسؤولان باید در امر نظارت پای کار باشند و تولیدکنندگان نیز باید همراهی کنند تا مبدا بحث منفعتی و سودجویی غیرمتعارف در جامعه اتفاق نیفتد و شبکه توزیع نیز باید به درستی کار خود را انجام دهد.

وی با تاکید براینکه انبار اتحادیه داروسازان استان زنجان نیز مورد بازدید قرا گرفت، ادامه داد: همه اقلامی بهداشتی که تحویل انبار این اتحادیه شده تقربیا توزیع شده است.

رئیس کل دادگستری استان زنجان به جلوگیری از خروج یک محموله بزرگ دستکش بهداشتی از استان زنجان اشاره کرد و افزود: یک محموله‌ای مهمی در داخل استان توسط یک شرکت بازرگانی معامله شده بود که قرار بود از استان خارج شود و با اقدام به موقع جلو خروج آن گرفته شد.
 وی بیان کرد: این محموله شامل یک میلیون دستکش لاتکس و بیش از 2 میلیون هم دستکش فریزی که با طرف خارجی معامله شده بود که شرکت بازرگانی قصد خارج کردن آن را از ایران داشت که با ورود همکاران قضایی و ضابطین فعال در این حوزه جلوگیری شد.

 نیارکی با تاکید براینکه با کشف این محموله بخشی از نیاز استان به دستکش را برطرف می‌کند، عنوان کرد: از تعزیرات حکومتی نیز درخواست کردیم که بر بازار و شبکه توزیع نظارت دقیق داشته باشند تا مبادا در شبکه‌های توزیعی مانند داروخانه گرانفروشی اتفاق بیفتد.

وی با اشاره به اینکه تعزیرات حکومتی تعرفه‌های دولتی را به اطلاع مردم می‌رساند، افزود: از مردم درخواست می‌کنیم اگر مواردی از احتکار مواد بهداشتی شامل ماسک٬ شوینده‌ها٬ مواد ضدعفونی الکل یا ژل که به صورت خارج از مصوبه عرضه می‌شود را بلافاصله به بازرسی و تعزیرات حکومتی اعلام کنند تا برخورد لازم با قاطعیت تمام و در کمترین زمان صورت بگیرد.

رئیس کل دادگستری استان زنجان با بیان اینکه در یک هفته اخیر برخی از متخلفان به جریمه 250 میلیون تومانی محکوم شدند، افزود: علاوه بر اعمال جریمه اموالی را که احتکار شده بود در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت.

وی بیان کرد: همکاران قضایی و تعزیرات حکومتی با جدیت به صورت شبانه روز به نحوه توزیع اقلام بهداشتی مطابق با تعرفه‌های اعلام شده نظارت می‌کنند تا گرانفروشی اتفاق نیفتد و کمبودهای استان نیز برطرف شود.

 نیارکی خاطر نشان کرد: اگر احیانا هر مجموعه‌ای بخواهد از مقررات حاکم تخطی کند هیچ تعارفی نداریم و خط قرمز ما امروز مصلحت مردم است و باید امروز با مردم و کنار مردم باشیم.

وی عنوان کرد: نباید اجازه دهیم افراد متخلف در چنین شرایطی حساسی که در جامعه ایجاد شده فرصت طلبی کرده و مصالح عمومی جامعه را نادیده بگیرند و برخوردها با مجموعه‌هایی که بخواهند مقررات را نادیده بگیرند در کمترین زمان و به صورت قاطع خواهد بود.

رئیس کل دادگستری استان زنجان بیان کرد: از دانشگاه علوم پزشکی نیز درخواست می‌کنیم که نظارت بهداشتی را مد نظر قرار دهند و سازمان صنعت٬ معدن و تجارت نیز باید به وظیفه نظارتی خودش عمل کند.

وی با تاکید بر اینکه مسؤولین استانداری نیز در تامین مایحتاج مواد ضد عفونی محیط و دست باید حمایت‌های لازم را با مراکز تولیدی داشته باشند گفت: باید همه دست به دست دهیم تا از این شرایط سختی که در جامعه با آن مواجه هستیم عبور کنیم.  

 نیارکی بیان کرد: از تولیدکنندگان و توزیع کنندگان جزء و کل که کار تولید و توزیع خود را در مسیر قانونی انجام می‌دهند حمایت 100 درصدی می‌کنیم.

وی بیان کرد: خواهش ما این است که تولیدکنندگان و توزیع کنندگان از نرخ‌های مصوب تخطی نکنند چرا که تخطی از نرخ مصوب زیبنده جامعه ما نیست و با این گونه تخلفات برخورد جدی خواهیم داشت.

رئیس کل دادگستری استان زنجان افزود: مردم نیز به توصیه‌هایی که توسط وزارت بهداشت اعلام می‌شود توجه کنند و با عوامل اجرایی حوزه بهداشت همراه باشند و به تیم پزشکی استان نیز خدا قوت عرض می‌کنیم که در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا بدون وقفه فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان بازار رئیس کل دادگستری رئیس کل دادگستری استان زنجان تعزیرات حکومتی توزیع کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۰۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش

نظارت ها رضایت بخش نیست

جلیل میرمحمدی می افزاید: در حوزه نظارت بر تولید و عرضه آب معدنی های موجود در بازار، متأسفانه نظارت های سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت و سازمان صنعت، معدن و تجارت رضایت بخش نیست.

جلیل میر محمدی،عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی

وی تصریح می کند: درصد قابل توجهی از آب های به اصطلاح معدنی که در اختیار مردم قرار دارد آب معدنی نیست بلکه آب لوله کشی شهر است که آن را با اشعه ماورای بنفش ضدعفونی می کنند و با تفاوت قیمت چند ده برابری نسبت به آب شهری به فروش می رسانند.

چرا آب معدنی؟

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس ادامه می دهد: بسیاری از املاح مورد نیاز بدن در آب شهری نیز وجود دارد اما پایین آمدن کیفیت آب شهری و افزایش شدت سختی آب، سبب شده مردم به مصرف آب معدنی گرایش پیدا کنند.

وی بیان می کند: آب معدنی ها در بطری هایی ذخیره می شود که در شرایط غیراستاندارد و به ویژه در برابر نور خورشید، در معرض فعل و انفعالات شیمیایی قرار می گیرند و برخی مواد مضر برای بدن در آب آزاد می شود.

چه باید کرد؟

میرمحمدی می گوید: باید نظارت ها توسط سازمان های ذی ربط، پر رنگ تر باشد تا اگر احتمالا آب معدنی واقعی نیست، تنها به خاطر یک برچسب و اسم و برند، به وسیله سودجویان به خورد مردم داده نشود.

وی با تأکید بر لزوم نظارت مستمر بر کیفیت آب معدنی ادامه می دهد: از نکات مهم در حوزه نظارتی، نگهداری آب معدنی در مکان های بهداشتی و استاندارد است. همچنین سازمان های ناظر باید عدم صدور مجوز برای استفاده مجدد از بطری های یکبار مصرف که با شست و شو، دوباره وارد چرخه تولید شود را جدی بگیرند چراکه در غیر این صورت بطری آب معدنی بار میکروبی بالایی خواهد داشت و می تواند برای سلامت مردم بسیار مشکل آفرین باشد.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس می افزاید: نظارت مداوم بر کیفیت آب به لحاظ بار میکروبی، املاح سنگین و موارد مختلف آزمایشگاهی، در محل تولید و عرضه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

مدیرکل پیشین دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اذعان می دارد: بسیاری از مردم به لحاظ معیشتی، دسترسی به آب معدنی ندارند. بنابراین آب لوله کشی مورد نیاز آنان از نظر فلزات سنگین، املاح، نیترات ها باید به طور جامع بررسی شود تا کاملا بهداشتی باشد.

وی تصریح می کند: بخش قابل توجهی از آب مصرفی مردم به غیر از سختی آب، مشکل خاصی ندارد و قابل شرب است به طوری که گاهی از آب های معدنی هم بی ضررتر است.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس درباره توصیه برخی کارشناسان به مصرف آب چاه به جای آب معدنی می گوید: چنانچه آب چاه تصفیه و ضدعفونی نشده باشد بار میکروبی بالایی خواهد داشت که برای بدن مضر است.

وی می افزاید: خوشبختانه بیش از ۹۵درصد مردم جامعه به آب شرب بهداشتی دسترسی دارند بنابراین توصیه به مصرف آب چاه در چنین شرایطی منطقی نیست و می تواند سبب بروز مشکلاتی برای سلامتی مردم شود.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • مجازات ۸۴۰ میلیون ریالی برای عرضه دارو‌های دامی تقلبی در اشنویه
  • راه‌اندازی سکوی مبادله پست کهکلویه و بویراحمد، با همت مضاعفی دنبال شود
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • ۱۰‌ماه با علی خطیر؛ هیاهوی بزرگ برای هیچ!
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی مارون در نمایشگاه تخصصی ۲۰۲۴ CHINAPLAS