Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@13:43:16 GMT

سهم من در مبارزه با کرونا خانه نشینی است

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۹۱۴۱۴

سهم من در مبارزه با کرونا خانه نشینی است

بیماری کووید ۱۹ که از یک ماه گذشته تمام کشور را درگیر کرده به یک معضل اجتماعی تبدیل شده است و تنها راه مبارزه با این ویروس کشنده که نیازمند عزم همگانی است، ماندن در خانه، پرهیز از سفرهای غیرضروری و حضور نیافتن در مراکز پرجمعیت و شلوغ است.

در حالی که تمام مسوولان بهداشتی برای قطع زنجیره این بیماری، تمام مردم را به خانه نشینی ترغیب و تشویق می‌کنند برخی بدون توجه به هشدارهای بهداشتی، در مکان شلوغ و پرجمعیت حاضر می‌شوند غافل از اینکه ماندن در خانه تنها راهکار اساسی برای مقابله با ویروس کروناست و این مهم اکنون باید به یک عزم همگانی و فرهنگ و باور عمومی تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقابله با بحران بدون یک اراده جمعی معطوف به مواجهه موثر با بیماری میسر نیست لذا بر همین اساس به ابتکار سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی پویش اجتماعی برای فراخوان عمومی و عمل به مسوولیت پذیری جمعی در برابر شیوع ویروس کرونا به راه افتاده است.

صاحب یک سوپر مارکت در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با ابراز نگرانی از اینکه برخی هنوز بیماری کرونا را جدی نگرفته‌اند، گفت: برخی از مردم بدون توجه به هشدارهای بهداشتی، همچنان در مراکز شلوغ و پرجمعیت حاضر می‌شوند و همچنان مشغول خریدهای نوروزی هستند.

اکبر حسینی افزود: برخی والدین نیز در این شرایط سخت همراه با کودکان خردسال یا نوجوان خود در بازار حضور می‌یابند و بدون داشتن دستکش و ماسک و رعایت نکردن فاصله با دیگران مشغول خرید یا صحبت کردن با یکدیگر هستند.

وی اظهار داشت: مردم می‌توانند با عمل به توصیه‌های بهداشتی و اجتماعی از نگرانی و اضطراب خود و دیگر هموطنان بکاهند به شرطی که همه ما مسوولیت پذیر باشیم و برای سلامت دیگران ارزش قائل شویم.

یک شهروند اهل تربت‌حیدریه نیز به خبرنگار ایرنا گفت: مردم می‌توانند با مراجعه به فضای مجازی خود را سرگرم کنند و بیشتر در خانه بمانند که شاهد قطع زنجیره ویروس کرونا در جامعه باشیم.

حسن تیموک افزود: من به همراه خانواده ام تصمیم گرفتیم فقط در مواقع بسیار ضروری از منزل خارج شویم و اگر سایر مردم نیز به این اصل مهم توجه کنند، بی‌شک شاهد روزهای بسیار خوب و روشنی خواهیم بود.

وی ادامه داد: در حالی که نوروز امسال قصد سفر به استان‌های شمالی کشور را داشتم، اما به علت شیوع ویروس کرونا، از این تصمیم منصرف شدم و حتی در این شرایط سخت و بر خلاف میل باطنی‌ قصد ندارم دید و بازدید عید را انجام دهم چرا که سلامتی خود و خانواده‌ام بیش از هر چیز دیگری برای من اهمیت دارد.

وی گفت: با امید به آینده‌ای روشن، بی‌شک با همکاری و مشارکت مردم و با تلاش شبانه روزی کادر درمان کشور شاهد ریشه کنی این بیماری خواهیم بود و این مهم تنها با ماندن در خانه و عمل به توصیه‌های بهداشتی امکان پذیر خواهد بود.

یک فرهنگی بازنشسته نیز به خبرنگار ایرنا گفت: در شرایطی که ویروس کرونا در کشور شیوع یافته است، مردم باید اخبار را از منابع مطمئن پیگیری کنند که این خود عامل بسیار مهمی در کاهش استرس در بین افراد است.

حسین محبی افزود: ترس و استرس باعث هجوم ویروس به بدن می‌شود و برای اینکه این دو عامل را از خود دور کنیم باید علاوه بر رعایت نکات بهداشتی و خودداری از حضور در مراکز یا خیابان‌های پرجمعیت، اخبار را از منابع مطمئن پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: لازمه مقابله با ویروس کرونا، علاوه بر فرهنگ سازی مناسب و اصولی، نیازمند یک عزم همگانی و ملی است که در صورت تحقق این مهم شاهد ریشه کنی این بیماری در کشور خواهیم بود. 

فرماندار تربت‌حیدریه نیز بهترین و موثرترین راه برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا را ماندن در خانه عنوان کرد و گفت: مردم باید توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند و بهترین راهکار برای در امان ماندن از این ویروس، ماندن در خانه است.

علی رستمی افزود: در شرایطی که دولت امکاناتی را فراهم کرده است تا اینترنت رایگان در اختیار مردم قرار گیرد، شبکه‌های مجازی نیز می‌توانند به سهم خود، مردم را به ماندن در خانه تشویق و ترغیب کنند تا شاهد قطع زنجیره انتقال این ویروس باشیم.

وی ادامه داد: برخی صنوف تربت‌حیدریه در راستای مقابله با ویروس کرونا در اقدامی ارزشمند فعالیت صنفی خود را تعطیل کردند که این امر باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.

وی گفت: براساس مصوبه شورای تامین شهرستان و در راستای اقدام پیشگیرانه، محدودیت‌های ترافیکی در تربت‌حیدریه اعمال شده و به جز مراکز عرضه کننده مواد غذایی و برخی صنوف، از فعالیت دیگر مراکز جلوگیری شده است.

رستمی افزود: درصورت بی‌توجهی مردم و رعایت نکردن توصیه‌های بهداشتی و خودمراقبتی، مسیرهای منتهی به شهر تربت حیدریه بسته خواهد شد و خودروها مجبور هستند از کمربندی این شهر تردد کنند.

بر اساس آمار رسمی تا صبح روز سه‌شنبه، شمار مبتلایان به کووید ۱۹ در جمعیت زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۴۴ نفر افزایش یافته که از این تعداد، ۱۴ نفر در مرکز اورژانس ذوالفقاری بستری هستند و ۲ نفر نیز فوت کردند و بقیه با بهبودی حال عمومی از بیمارستان ترخیص و در قرنطینه خانگی بسر می‌برند.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری مشهد واقع است.

شمار مبتلایان به عفونت‌ حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در خراسان رضوی نیز تاکنون به سه هزار و ۱۶۲ نفر رسیده است.

همچنین بر اساس آخرین آمار رسمی، شمار مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ عامل بیماری کرونا که نوع بسیار حاد عفونت تنفسی و یک بیماری نوپدید همه‌گیر است در خراسان رضوی ۵۶۸ نفر گزارش شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا تربت حیدریه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تربت حیدریه بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تربت حیدریه بهداشت و سلامت ویروس کرونا تربت حیدریه بهداشت و سلامت توصیه های بهداشتی ماندن در خانه ویروس کرونا تربت حیدریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۱۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما

 سازمان دامپزشکی کشور هشدار داد: با شروع فصل گرما، بیماری تب کریمه کنگو شیوع پیدا کرده که لازم است شهروندان توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش ایرنا، در این اطلاعیه آمده است: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون چهار نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که یک نفر از آنان فوت کرده است، بنابراین انتظار می رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

این اطلاعیه می‌افزاید: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

در پی اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع، میزان ابتلا در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است. همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت موجب از بین رفتن آن می شود.

تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، به‌سرعت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)، نخستین بار در سال ۱۳۷۸ به‌طور رسمی و قطعی در کشور تایید و شناسایی شد. از جمله روش‌های انتقال ویروس CCHF را می‌توان به گزش انسان توسط کنه آلوده، تماس انسان با ترشحات و خون حیوان آلوده و تماس فردی با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • اجاره خانه در شمال تهران چقدر آب می خورد ؟ اجاره نشینی خوش نشینی یعنی همین !
  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما