Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مؤسسه علمی و آموزشی رزمندگان اسلام، اقدامات آموزشی این مؤسسه را در درمدارس وابسته که به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا مانند سایر مدارس کشور تعطیل هستند، اعلام کرد.

مرتضی فاطمی‌نژاد مدیرعامل مؤسسه علمی و آموزشی رزمندگان اسلام در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس به اقدامات ویژه این مؤسسه در مدارس وابسته در پی تعطیلی مدارس، اظهار کرد: مؤسسه علمی و آموزشی رزمندگان، در راستای مأموریت خطیر خود و به منظور جبران عقب ماندگی تحصیلی دانش‌آموزان (مدارس وابسته) همچنین به منظور جلوگیری از صدمات ناشی از ورود آنان به شبکه‌های غیر مجاز اجتماعی، با تمام قوت، عزم خود را جزم کرد و پس از سلسه جلسات فشرده در دفتر مرکزی مؤسسه و همچنین بررسی شیوه‌های گوناگون تحصیل در فضای مجازی، اقدام به طراحی دوره‌های آموزش مجازی برای دانش‌آموزان خود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد زیادی از مدارس سراسر کشور از مدل‌ها و الگوهای متنوعی برای تدریس بهره می‌گیرند که به عنوان نمونه می‌توان به استفاده از رسانه‌ها یا شبکه‌های اجتماعی نام برد که هرکدام دارای نقایص یا حتی خطرات جبران ناپذیری هستند.

فاطمی‌نژاد تصریح کرد: مؤسسه علمی رزمندگان، با توجه به تخصص خود در حوزه آموزش، همچنین تعهد نسبت به اصول و ارزش‌های دینی و تربیتی، اقدام به برنامه‌ریزی در حوزۀ فضای مجازی و در قالبی امن و کم خطر کرد؛ به شکلی که مورد استقبال خانواده ها قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: روال آموزش مدارس مؤسسه علمی رزمندگان اسلام بدین شکل است که هر کلاس درسی که پیش از این، به صورت فیزیکی دایر بوده، هم اکنون به صورت مجازی در حال برگزاری است و این امکان برای دانش‌آموزان به وجود آمده است تا از تدریس معلم خودشان بهره‌مند باشند.

 مدیرعامل مؤسسه علمی و آموزشی رزمندگان اسلام افزود: در مرحله بعد در پنل آزمون، دبیران نسبت به طراحی سؤال از مباحث تدریس شده اقدام می‌کنند و دانش‌آموزان در منزل، به صورت برخط (آنلاین) آزمون خواهند داد و پس از آن، کارنامۀ عملکرد خود را مشاهده خواهند کرد.

فاطمی‌نژاد اضافه کرد: با توجه به گذشت حدود ۱۲ روز از پیاده‌سازی این فرایند، با همه مشکلات زیرساختی موجود در کشور مانند نبود موبایل هوشمند یا تبلت در همۀ خانواده ها، همچنین سرعت کند اینترنت در برخی از استان ها به ویژه استان‌های کم برخوردار و مرزی، به حمدالله تاکنون بیش از ۴ هزار مورد کلاس در حدود ۲۰۰ هزار دقیقه به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار شده است که بی تردید این روند در طول روزهای آینده، حتی تعطیلات عید نوروز، سیر صعودی خواهد داشت.

وی ادامه داد: تلفیق تعهد و تخصص در مؤسسه علمی رزمندگان سبب شده است مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها یا معاونان آنها، این طراحی مؤسسه را تحسین کرده و در چند استان مانند اردبیل، همدان و گیلان، ضمن بازدید حضوری از استودیوهای ضبط کلاس‌ها نسبت به بهره‌مندی سایر مدارس استان‌های خود، از شبکۀ آموزش مجازی مؤسسه اقداماتی را انجام دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش اسلام مدارس دانش آموزان مؤسسه علمی و آموزشی رزمندگان آموزشی رزمندگان اسلام دانش آموزان استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۱۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • بیت المقدس عملیاتی منجر به آزادسازی پاره تن ایران+فیلم
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • زنگ معلم سپاس در مدارس هرمزگان نواخته شد
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد