Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@09:28:11 GMT

جهانگیری کرونا داشت؟

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۹۲۲۳۶

از زمان فراگیر شدن ابتلاء به بیماری کرونا در کشور، اخباری پیرامون مثبت اعلام شدن تست ویروس کرونا یا کووید ۱۹ برخی از مسئولان کشور بر اساس تأیید خود یا وابستگانشان منتشر می‌شد و در این میان بعضاً مواردی به چشم می‌خورد که تست کرونای فلان مسئول مثبت اعلام شده و دقایق، ساعات و روزها بعد این خبر تکذیب می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار سیاسی- در میان مسئولان دولتی خبر ابتلای علی ربیعی سخنگوی دولت پس از نشست خبری مشترکش با حریرچی معاون وزیر بهداشت مطرح و بلافاصله از سوی دفتر وی تکذیب شد. مشابه این خبر در روزهای اخیر و هفته‌های گذشته در رابطه با اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور نیز بر سر زبان‌ها افتاد. هر روز خبری از سوی یک رسانه منتشر می‌شد مبنی بر اینکه تست کرونای اسحاق جهانگیری مثبت است و معاون اول رئیس جمهور هم کرونایی شد و از سوی دیگر با پیگیری رسانه‌ای دیگر تکذیب این خبر روی خروجی رسانه‌ها قرار می‌گرفت.

برای مثال روز دوشنبه ۱۹ اسفند ماه سلیمانی، مدیر روابط عمومی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور در گفتگو با رسانه‌ها در پاسخ به سوالی درباره ابتلای جهانگیری به کرونا صحت این خبر را تکذیب و مطرح می‌کند: «آقای جهانگیری در دفتر کارشان حاضر هستند و با استانداران سراسر کشور در مورد ویروس کرونا تلفنی گفتگو کرده‌اند و مشکلی وجود ندارد.»

این تأیید و تکذیب‌ها تا جایی ادامه پیدا کرد که روز یکشنبه ۲۵ اسفند ماه دفتر معاون اول رئیس جمهور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «اسحاق جهانگیری» امروز پس از دو هفته با انجام تست کرونا و منفی شدن آن با بهبودی کامل به محل کار برگشت و کار خود را از سر گرفت.

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: «دکتر جهانگیری، از روز شنبه مورخ ۱۰/‌۱۲/‌۱۳۹۸‬ با مشاهده آثار سرماخوردگی و با معاینه پزشک به استراحت و درمان در منزل توصیه شدند.»

نکته متناقضی که در این دو مرجع اشاره شده قابل توجه است این است که اگر زمان اعلام شده در اطلاعیه مذکور صحیح باشد معاون اول رئیس جمهور از تاریخ ۱۰ اسفندماه در منزل خود حضور داشته در حالی که خبر تکذیب ابتلای جهانگیری به ویروس کرونا و تاکید بر حضور وی در دفترش در تاریخ ۱۹ اسفند ماه فی نفسه صحت این خبر را زیر سوال می‌برد. این در حالی است که به نوعی مرجع اطلاع رسانی در مورد تکذیب ابتلای وی به ویروس کرونا دفتر و مسئول دفتر وی هستند. از سوی دیگر با توجه به قرنطینه دو هفته‌ای معاون اول رئیس جمهور این احتمال را تقویت می‌کند که اسحاق جهانگیری نیز به کرونا مبتلا شده است.

در این اختلاف زمانی مشهود، موضوع قابل توجه این است که یک جای کارِ صداقت و شفافیت دولت مدعی و مصر به شفاف سازی آن هم در این روزها که مدام از سوی رئیس دولت تکرار می‌شود، می لنگد.

رئیس جمهور در مواضع مختلف با متهم کردن سایرین به پنهان کاری بر لزوم شفافیت در خصوص همه موارد علی الخصوص بیماری کرونا تاکید می‌کند و از سوی دیگر وابستگان دولتی وی رویکردی متناقض نسبت به این ادعاها و درخواست‌ها اعمال می‌کنند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ویروس کرونا پزشک درمان مدیر روابط عمومی معاون اول رئیس جمهور ویروس معاون اول رئیس جمهور اسحاق جهانگیری ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۲۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور جزئیات برنامه‌های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، "روح‌الله دهقانی فیروزآبادی" معاون علمی و فناوری رئیس جمهور روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مرکز ملی هوش مصنوعی که سال گذشته تاسیس شد، کارور هوش مصنوعی که به زودی تاسیس خواهد شد تحت عنوان شرکت تقریبا خصوصی که زیرساخت‌های پردازشی و زیرساخت‌های داده‌ای و زیرساخت‌های کتابخانه‌های بزرگ را برای بحث هوش مصنوعی فراهم می‌کند. اینها ابزارهای کمک کننده جریان کاربردی سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف پزشکی، سلامت، ارتباطات، شهرهوشمند و مالی و غیره است.

وی افزود: با تمرکزی که معاونت علمی و مرکز ملی هوش مصنوعی و شخص رئیس جمهور در موضوع هوش مصنوعی دارند پیش بینی ما این است که سال ۱۴۰۳ سال پرباری از نظر عملیاتی و اجرایی شدن کارهای اجرایی و کاربردی است و این کارها کمک می‌کند که کشور از نظر رتبه کاربرد هوش مصنوعی ارتقا پیدا کند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان کرد: تولید علوم عموما به بحث مقالات علمی و تعداد مقالاتی که منتشر می‌شود و همچنین ضریب تاثیر مقالات ارجاع داده می‌شود. اینکه بتوانیم آنچه که در مقالات‌مان منتشر می‌شود را پای کاربرد بیاوریم نیازمند یکسری سخت‌افزارها پیشرفته و عملیات اجرایی و یکسری تنظیم‌گری‌ها برای استفاده است.

دیگر خبرها

  • معاون رئیس جمهور: پرورش در مدارس مورد کم توجهی قرار گرفته است
  • (ویدیو) عصبانیت تروریست‌های پاکستان از سفر رئیسی از زبان معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهوری
  • تعهد پاکستان برای اجرایی کردن خط لوله صلح/ پارادایم جدید از قدرت اقتصادی ایران در آسیا
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها
  • برنامه دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی
  • جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی 
  • گفتگوی تلفنی معاون بایدن با رئیس رژیم صهیونیستی
  • گفت‌وگوی کامالا هریسر با رئیس رژیم صهیونیستی