Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات مدیره باشگاه استقلال ضمن توضیح درباره مشکلات مختلف این باشگاه می‌گوید از فیفا خواسته‌اند که طلب دو بازیکن سابق استقلال را از محل پول‌های بلوکه شده در این نهاد پرداخت شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از باشگاه استقلال، اسماعلیل خلیل‌زاده درباره جدایی علی فتح‌الله‌زاده از این باشگاه اظهار کرد: استعفای آقای فتح‌الله‌زاده مورد موافقت ریاست مجمع باشگاه استقلال قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه ایشان به دلیل بیماری امکان ادامه فعالیت را نداشتند. ایشان یک استقلالی متعصب و از بزرگان باشگاه استقلال است. بابت جدایی آقای فتح‌الله‌زاده ناراحتم اما به هر حال استقلال خانه ایشان است و امیدوارم با مشورت‌های خود در ادامه کار یار و یاور این باشگاه باشند و هر چه زودتر سلامتی خودشان را به دست بیاورند. فعلا مسئولیت باشگاه بر عهده بنده خواهد بود تا در اولین فرصت نسبت به ترمیم هیات مدیره و انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه اقدام شود.

او ادامه داد: در جلسه‌ای که با آقای  سلطانی‌فر، وزیر محترم ورزش و جوانان و ریاست مجمع باشگاه استقلال داشتم قرار بر این شد که در اولین فرصت چند عضو اقتصادی توانمند به هیات مدیره باشگاه اضافه شود تا بتوانیم مشکلات مالی را به زودی برطرف کنیم. در عین حال مثل یک سال گذشته که مدام در حال برطرف کردن مشکلات اقتصادی باشگاه بودیم باز هم همه تلاش خودمان را انجام خواهیم داد. امروز تصمیم گرفتم که به دلیل پیشگیری از کرونا ساختمان اداری باشگاه را تعطیل کنم. درباره زمین تمرین جلسه مثبتی داشته‌ام و قرار است که زمین مناسب برای شروع تمرینات مجدد تیم فراهم شود.

خلیل‌زاده با بیان این که هدف او ایجاد شفافیت است بیان کرد: شرایط سختی بر باشگاه حاکم است. اغراق نیست اگر بگویم سخت‌ترین روزهاست. هدف من شفافیت است. ارائه گزارش صادقانه به هواداران. از هواداران می‌خواهم که به مبالغ طلب‌ها دقت کنند. به نرخ دلاری که از ۱۳ به ۱۵ هزار تومان رسیده. با همه این اوصاف امیدوارم بتوانیم یکبار دیگر استقلال را از بند میلیاردها تومان بدهی رها کنیم.

او درباره پرونده وینفرید شفر، سرمربی پیشین استقلال هم توضیح داد: رأیی که فیفا درباره مطالبات آقای شفر علیه باشگاه استقلال صادر کرده کمتر از ۲۵۰ هزار دلار است. ایشان حدود ۳۰۰ هزار دلار از باشگاه به خاطر فعالیتش در فصل ۹۷-۹۸ بابت چهار ماه حقوق و پاداش‌هایش طلبکار بود که با دفاعیات خوب و مستدل باشگاه تمام پیش‌بینی‌هایی که درباره پرداخت بیش از یک میلیون دلار به شفر مطرح شده بود، منتفی شد. این مبلغ باید تا اواسط فرودین ماه به آقای شفر پرداخت شود. در تلاش هستیم تا با ایشان به توافق برسیم و مطالباتشان را در چند قسط پرداخت کنیم.

رییس هیات مدیره باشگاه استقلال همچنین درباره پرونده بویان و جبارف، دو بازیکن اسبق این تیم هم، گفت: درباره طلب بویان به دادگاه CAS از طرف باشگاه نامه زده شده که یک ماه فرصت بدهند. هنوز پاسخی به درخواست استقلال داده نشده، اگر موافقت نشود باید ۳۰۰ هزار دلار به اضافه هزینه دیرکرد را پرداخت کنیم. طلب سرور جباروف هم حدود ۹۰ هزار دلار است که تا اوایل اردیبهشت از ایشان جهت پرداخت فرصت گرفتیم.

او درباره پرونده منشا و ایسما هم اظهار کرد: طلب گادوین منشا حدود ۴۰ هزار دلار است که جهت پرداخت تا اوایل اردیبهشت آینده فرصت داریم. باشگاه استقلال بابت حق انتقال ایسما باید ۱۲۵ هزار دلار به باشگاه پاختاکور پرداخت می‌شد. باشگاه پاختاکور اعلام کرده که به فیفا شکایت خواهد کرد. تاکنون هنوز شکایتی نکردند و اگر این شکایت انجام شود حداقل ۳ الی ۴ ماه طول می‌کشد تا رأی نهایی فیفا صادر شود.

رییس هیات مدیره استقلال اضافه کرد: یک نامه از طرف باشگاه استقلال برای فیفا ارسال شده و از انها خواستیم طلب سرور جبارف، گادوین منشا، مارتین فورکل و سه وکیل را از محل پول بلوکه شده باشگاه استقلال در فیفا به طور مستقیم پرداخت کند که امید زیادی داریم تا فیفا با این درخواست موافقت کند. مبلغ باقیمانده باشگاه در فیفا حدود ۳۵۰ هزار دلار است.

او درباره وضعیت الی میلیچ و بودوروف هم توضیح داد: وکلای میلیچ و بودوروف به باشگاه استقلال اخطار و ۱۵ روز مهلت داده‌اند تا طلبشان پرداخت شود.

خلیل‌زاده با کذب خواندن اخبار مربوط به فروش بازیکنان استقلال، گفت: تمام اخباری که درباره فروش بازیکنان تیم استقلال مطرح می‌شود، گمانه‌زنی است و واقعیت ندارد. پیش‌بینی خودشان را خبر می‌کنند که باعث نگرانی هواداران می‌شود. کاش در این روزها که مردم به اندازه کافی نگران هستند، کمی منصف باشیم و باوجدان عمل کنیم و به این شایعه‌سازی‌ها نپردازیم. باشگاه استقلال مثل هر باشگاهی در دنیا حق خرید و فروش دارد اما در این شرایط چنین تصمیمی تحت هیچ عنوان مطرح نشده است.

او ادامه داد: به هر حال این احتمال وجود دارد که تا اواخر خرداد ماه امکان برگزاری مسابقات لیگ و جام حذفی مهیا نشود. سازمان لیگ حتما نظرخواهی لازم درباره وضعیت نهایی هر دو جام را از باشگاه ها انجام خواهد داد. ما در لیگ و جام حذفی شانس قهرمانی داریم و هواداران مطمئن باشند که هوشیار هستیم و اجازه نمی‌دهیم منافع و حق مسلم تیم استقلال دچار مشکل شود. در صورت عدم برگزاری مسابقات پیشنهادمان را برای تعیین و تکلیف لیگ به طور رسمی از طریق رسانه‌ باشگاه اعلام خواهیم کرد.

رییس هیات مدیره استقلال درباره وضعیت سلامتی خود هم اظهار کرد: به فکر پرداختی به بازیکنان و مربیان تیم هستم. خودشان می‌دانند که همیشه با آنها صادق بودم. این شایعه که دچار ویروس کرونا شدم، صحت ندارد. آزمایش هم دادم و جوابش منفی بود. کسالت دارم اما تمام تلاشم را خواهم کرد تا در سریع ترین زمان پرداختی‌هایی به اعضای تیم داشته باشم. خوشبختانه حقوق پرسنل باشگاه پرداخت شده و امیدوارم درباره تیم هم بتوانم در چند روز آینده این کار را انجام دهم. ما حتی در تعطیلات نوروز هم تعطیل نخواهیم بود و به کمک همکارانم تلاش خواهیم کرد تا به پرونده‌های مالی رسیدگی کنیم.

خلیل‌زاده همچنین درباره تلویزیون اینترنتی باشگاه هم بیان کرد: قصد داشتم امشب به برنامه فوتبال برتر بروم اما بیمار هستم و پزشکم صلاح ندانست که این کار را انجام دهم. همیشه سعی کردم پاسخگوی رسانه‌ها باشم. از این پس هم طبق صحبت‌هایی که با آقای نوری‌فر، مدیر رسانه‌ای باشگاه انجام دادم، قرار شده بازیکنان از طریق تلویزیون اینترنتی باشگاه بیشتر با هواداران درارتباط باشند. این حقوق رسانه‌ای را قصد داریم بهتر از گذشته رعایت کنیم تا منجر به درآمدزایی برای باشگاه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تيم فوتبال استقلال تهران رییس هیات مدیره باشگاه استقلال هزار دلار خلیل زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۲۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • بختیاری‌زاده: تسلیم نشدن مهمترین ویژگی استقلال بود
  • ۲۰۰ درخت پسته به کمیته امداد امام خمینی خلیل آباد اهدا شد
  • گل قیچی برگردان زیبای شجاع خلیل زاده مقابل فولاد (فولاد - تراکتور)
  • گل اول تراکتور به فولاد + فیلم
  • ۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز
  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • استقلال در 10 سال به اندازه 30 سال مدیرعامل عوض کرد
  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • در حال حاضر از اوسمار مهم‌تر، قهرمانی پرسپولیس است