Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@14:17:03 GMT

بازگشت رونق به بازار نان صنعتی

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۹۲۸۲۷

به گزارش اکوفارس به نقل از شرکت بازرگانی دولتی ایران، یزدان سیف در این نشست از شبکه‌ توزیع و قیمت تمام شده‌ محصولات نان صنعتی به عنوان چالش‌های این حوزه یاد کرد و گفت: علیرغم تلاش کارخانجات و تولیدکنندگان برای توزیع، به صورت فرعی، نیازمند شبکه مناسب و مویرگی برای توزیع نان‌های صنعتی هستیم و ظرفیت خوب در مقیاس بالا، انتظارات برای توسعه را با کاهش قیمت تمام شده ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیف خاطر نشان کرد: افزایش تقاضای کنونی بازار یک فرصت ایجاد کرده تا علاوه بر پاسخگویی به تقاضای مردم و رفع نیاز مصرفی نان جامعه، بتوانیم از این فرصت ایجاد شده برای توسعه‌ی نان صنعتی که بهداشتی و سلامت تولید می‌شود، برنامه داشته باشیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بروز شیوع بیماری کرونا و تغییر ذائقه مردم نسبت به مصرف نان، گفت: هم اکنون تقاضا برای نان صنعتی افزایش یافته؛ به طوری که مصرف این نوع نان در تهران به 17 درصد رسیده و در کشور نیز افزایش یافته است.

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی با اشاره به ظرفیت خالی موجود در بیش از 480 واحد نان صنعتی در کشور افزود: هم اکنون این واحدها به صورت 2 تا 3 شیفت در حال فعالیت هستند و ما نیز برای رفع چالش‌های این صنعت در این جلسه تصمیم‌های جدیدی گرفتیم.

سیف ایجاد شبکه مویرگی توزیع نان صنعتی را یکی از ساز و کارهای رفع مشکلات این صنعت دانست و افزود: برای افزایش دسترسی مردم نان‌های صنعتی در میادین میوه و تره بار به همه نقاطی که وزارت صمت مقرر کند، توزیع خواهد شد.

وی با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده با وزارت کشور و نیروی انتظامی برای تسهیل فرآیند حمل و نقل این نان‌ها ادامه داد: فعالیت نانوایان صنعتی حتی در ایام تعطیل ادامه خواهد داشت و این واحدها در چند شیفت به تولید نان صنعتی مشغول هستند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزایش سهم مصرف نان‌های صنعتی را در سبد خانوار سبب افزایش بهداشت دانست و گفت: ما قادر به تأمین 40 درصد نیاز کشور به نان در واحدهای صنعتی هستیم؛ در حالی که نیازی به اضافه کردن خط جدید در این بخش نداریم.

سیف با اشاره به فعالیت 89 هزار واحد نانوایی در کشور افزود: تقویت تولید نان صنعتی به معنی تعطیلی نانوایی‌ها نیست بلکه ما به دنبال اتصال نان صنعتی و سنتی هستیم.

وی ادامه داد: نانوایی‌های سنتی می‌توانند با فروش نان صنعتی در کنار تولیدات خود به سود بیشتری دست پیدا کنند که امیدواریم سال آینده این زنجیره تکمیل شود.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: امیدواریم با تقویت تسهیلات و تخفیف در بیمه و مالیات واحدهای صنعتی هزینه تمام شده این نوع نان را کاهش داده و نان ارزان‌تری در اختیار مردم قرار دهیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: 11 میلیون و 400 هزار تن گندم در کارخانه‌های مختلف صرف تولید شیرینی، شکلات، رشته‌های آشی و دیگر موارد می‌شود که از این رقم 9 میلیون و 500 هزار تن صرف تولید نان می‌شود که با کسب 15 درصد سبوس‌ گیری آرد مورد نیاز کشور برای تولید نان 8 میلیون تن است که این رقم به طور کامل تأمین شده است.

وی با اشاره به اینکه در بخش تولید آرد و نان و گندم هیچ مشکلی در کشور وجود ندارد، گفت: نان صنعتی نیز یکی از راهبردهای بلندمدت کشور است که البته ما در این حوزه همیشه با چالش مواجه بوده‌ایم؛ چراکه علیرغم سرمایه گذاری‌های کلان و تسهیلات ارزان قیمت دولت‌های مختلف در این بخش، فرهنگ مصرفی مردم به سمت تازه خوری ادامه دارد؛ به نحوی که در تهران مصرف نان صنعتی هیچ زمانی از 11 درصد بیشتر نشده و البته در کشور نیز این رقم بسیار پایین‌تر است.

سیف افزود: ما این قول را می‌دهیم که هیچ مشکلی در تأمین نان کشور وجود نداشته باشد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: تولید نان نان صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۲۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرعامل پتروشیمی گچساران گفت: محصول تولیدی این مجتمع بزرگ صنعتی، اتیلن است که برای تامین نیاز صنایع جانبی وارد لوله اتیلین غرب کشور شد.
مصدقی فر افزود: سالانه یک میلیون تن اتیلن و ۸۴ هزار تن برش پروپان در این مجتمع تولید می‌شود.
وی با بیان اینکه مجتمع پتروشیمی گچساران با سرمایه گذاری بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد یورو ساخته شده است اضافه کرد: مراحل طراحی و ساخت این صنعت به دست متخصصان داخلی اجرا شده است.
 مدیرعامل پتروشیمی گچساران با اشاره به اینکه ۸۳ درصد از تجهیزات بکار رفته در این مجتمع ساخت داخل است گفت:۷۰ شرکت دانش بنیان داخلی در ساخت این مجتمع نقش داشته اند.
مصدقی فر افزود: بومی سازی مجتمع پتروشمی گچساران دست کم ۲۶۹ میلیون یورو صرفه جویی ارزی داشته است.
وی با بیان اینکه بیش از هزار و ۵۰۰ تن در قسمت‌های مختلف این مجتمع مشغول بکار هستند اضافه کرد: میزان اشتغال غیر مستقیم آن نیز ۴ هزار نفر برآورد شده است.
دو صنعت جانبی پتروشیمی در استان در حال ساخت است که با بهره برداری از آنها زنجیر تولید فراورد‌های گازی استان تکمیل می‌شود.

دیگر خبرها

  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد/ احتمال بازگشت نرخ ارز به پله ۵۰ هزار تومان وجود دارد
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • سکه به کانال ۴۲ میلیون تومان بازگشت
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد