Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@10:49:17 GMT

تاثیر ویرانگر کرونا بر خانواده های تهرانی

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۹۳۰۶۲

تاثیر ویرانگر کرونا بر خانواده های تهرانی

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران اعلام کرد: براساس نتایج موج دوم نظرسنجی دفتر مطالعات اجتماعی و ایسپا درباره کرونا، درآمد ۷۰ درصد از خانوارهای تهرانی به سبب این بیماری کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری برنا، محمدرضا جوادی‌یگانه دوشنبه در حساب توییتر خود نوشت: نتایج موج دوم نظرسنجی دفتر مطالعات اجتماعی شهرداری و ایسپا درباره کرونا، ۲۱ تا ۲۴ اسفند، نشان می‌دهد درآمد ۷۰ درصد از خانوارهای تهرانی به سبب کرونا کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزوده: در کنار توصیه به ماندن در خانه، حمایت معیشتی خصوصا برای تهی‌دستان شهری ضروری است.

همچنین معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران در پیامی دیگر اظهارداشت: بر اساس دو نظرسنجی از مردم تهران در فاصله ۱۲ تا ۲۴ اسفند، میزان دسترسی مردم به اقلام بهداشتی و پیشگیری ۹ درصد افزایش و بی‌اعتمادی به آمارهای رسمی در مورد فوت و ابتلا به کرونا ۱۴ درصد کاهش داشته است.

جوادی‌یگانه بیان کرد: نارضایتی از عملکرد نهادهای دولتی و عمومی در مدیریت کرونا ۹ درصد کاهش داشته است.

به گزارش ایرنا، موج اول نظرسنجی دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با همکاری ایسپا (مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران) طی روزهای ۱۲تا ۱۴ اسفندماه به ‌صورت تلفنی انجام شد.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۱۴ هزار و ۹۹۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۸۵۳ نفر بر اثر ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۴ هزار و ۹۹۶ نفر نیز بهبود یافته‌اند، در استان تهران تاکنون ۳هزار و ۷۷۴ نفر به بیماری کرونا مبتلا شدند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۳۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران از کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر در شهر تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ابوالفضل نیکوکار اظهار کرد: امروزه به لحاظ پیچیدگی روابط اجتماعی و وجود رابطه اجتناب‌ناپذیر در زندگی شهروندان، سرقت نه تنها شخص مال‌باخته، بلکه به‌موازات آن امنیت جامعه را نیز متزلزل می‌کند و انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‏گذاری را در بین مردم از بین می‌برد.

وی افزود: سرقت موجب افزایش هزینه‌های تولید می‏‌شود و بخش‌های زیادی از بیت‌المال و سایر امکانات کشور باید صرف پیشگیری از سرقت و مبارزه با تبهکاران و سارقان، اداره زندان‏‌ها‬ و تأمین زندگی خانواده‌های زندانیان شود‬ که آثار زیان‌بار آن بر مصرف‌کننده‌ها و شهروندان تحمیل و اضطراب و نگرانی دامن‌گیر خانواده‌ها می‌‏شود و از لحاظ سیاسی، امنیت داخلی مخدوش شده و موجبات نارضایتی و اعتراض مردم را فراهم می‏‌کند.‬

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران تصریح کرد: در راستای ارتقای هماهنگی بین دستگاه قضائی و نیروی انتظامی در پیشگیری از جرم به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران در پیگیری مصوبات جلساتی برگزار شده که اقدامات صورت گرفته منجر به کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر در شهر تهران شده است.

منبع: فارس

کد خبر 748380

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • بازاندیشی نظری و روشی در شناخت کلان مفهوم عدالت اجتماعی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • مهاجرت غیرقانونی «بحران جدی» از نگاه آمریکایی‌ها
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت