Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانگیری در این ارتباط تلفنی چگونگی آخرین وضعیت استان به لحاظ تعداد مبتلایان به ویروس کرونا، شرح اقدامات انجام شده توسط ستاد مدیریت این بیماری در استان و مشکلات موجود را ارزیابی کرد.

وی پس از ارایه گزارش  استاندار لرستان بر ضرورت بکارگیری تمامی امکانات برای مقابله با ویروس کرونا تاکید کرد و گفت: همه تجهیزات باید برای درمان مبتلایان بکارگیری شده و مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا با جدیت اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 استاندار لرستان نیز گفت:با مشاهده شدن نخستین افراد مشکوک مبتلا به ویروس کرونا اقدامات پیشگیرانه با توجه به حساسیت بالای موضوع در دستور کار قرار گرفت  که در این راستا ستاد استانی  مدیریت کرونا  تشکیل، کمیته ها و اعضای آن مشخص و وظایف و دستورالعمل ها به آنها ابلاغ شد.

سید موسی خادمی افزود: همچنین دانشگاه علوم پزشکی لرستان و مجموعه کارکنان آن به عنوان خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا مشخص و تمامی دستگاههای اجرایی ملزم به همکاری و تهیه امکانات دانشگاه علوم پزشکی استان شدند که از این رو تجهیز بیمارستان های مخصوص بیماران کرونایی در سطح استان انجام شد و امکانات مورد نیاز کادر پزشکی در اختیار آنان قرار گرفت .

وی ادامه داد: ساز و کار مبارزه با ویروس کرونا در استان لرستان بر پیشگیری از شیوع آن بنا شد و در همین خصوص موضوع فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به عموم مردم توسط رسانه ها، مطبوعات، فضای مجازی و صدا و سیمای مرکز استان در دستور کار قرار گرفت .

وی تصریح کرد: در راستای عملیات پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا کمیته های استان اقداماتی از قبیل شناسایی اماکن پرخطر، ضدعفونی و گندزدایی آن همچنان در دستور کار دارند و تعطیلی مدارس و دانشگاه ها در اوایل این شرایط  انجام شد.

استاندار لرستان گفت:  با توجه به قرار گرفتن استان در مسیر های محوری کشور جاده های آن از استان های پرتردد کشور به خصوص در ایام نوروز به شمار می‌رود و سالانه مقصد گردشگری بسیاری از مسافران نوروزی می باشد که طی اطلاعیه های جداگانه از هموطنان خواسته شده با توجه به شرایط کنونی به لرستان سفر نکنند .

خادمی افزود: همچنین  از کسبه و بازاریان خواسته شد در شرایط کنونی که ویروس کرونا در اماکن پر جمعیت خطر بیشتری را متوجه مردم می کند با در نظر گرفتن  حساسیت موضوع نسبت به تعطیلی این اماکن اقدام کنند . 

وی ادامه داد:  استقراراکیپ های تشخیص مبتلایان به این ویروس در ورودی های استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر به صورت شبانه روز در حال انجام است و در صورت برخورد با مورد مشکوک ضمن هدایت آنها به محل های خاص تدارک دیده شده، جهت انجام آزمایشات به کادر درمانی معرفی می‌شوند تا اقدامات لازم انجام شود .

خادمی گفت: استفاده از ظرفیت تشکل های مردم نهاد و سمن ها جهت توزیع اقلام بهداشتی و ارائه آموزش ها طبق دستورالعمل های وزارت بهداشت به صورت مدون و برنامه ریزی شده در حال انجام است و پزشکان نامی استان نیز آموزشها و آگاهی‌بخشی به مردم مناطق مختلف شهرستان ها را به صورت دوره ای انجام می دهند .

‌وی ‌با اشاره به توزیع  دوره ای اقلام بهداشتی میان مناطق حاشیه نشین لرستان اظهار داشت: پس از شیوع بیماری کرونا و تاثیر آن بر بازار با توجه به نزدیک بودن ایام نوروز ۹۹ اقدامات در زمینه تامین مایحتاج اولیه مردم مانند گوشت، برنج، مرغ و میوه انجام شده و بازار استان  در این زمینه مشکلی نخواهد داشت . 

خادمی اضافه کرد:  همچنین با توجه به پایان درمان برخی از مبتلایان به ویروس کرونا و گذراندن دوره نقاهت آنان، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سپاه حضرت ابوالفضل استان محلی برای بیماران ترخیص شده  تجهیز شده که در صورت لزوم بیماران جهت گذراندن دوره نقاهت به این محل منتقل و سپس مرخص خواهند شد .

طبق آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان تعداد مبتلایان به این ویروس در استان تا پایان روز ۲۵ اسفند ماه ۲۸۹ نفر ذکر شده که از این تعداد ۲۵ نفر جان باخته،  ۴۹ نفر بهبود یافته اند، ۱۳۵ نفر بستری و ۸۰ نفر دیگر به صورت مراقبت در منزل می باشند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا برنج دانشگاه علوم پزشکی استان رییس جمهوری گوشت معاون اول بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۳۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهروز همتی، در خصوص اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها از نتایج، کیفیت و انجام آزمایشات پزشکی در سطح آزمایشگاه‌های کشور، جهت آگاهی افکار عمومی، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی چه در بخش دولتی یا خصوصی به واسطه صدور جواب کتبی جزو مراکزی هستند که عملکرد شفافی داشته و این عملکرد قابل راستی آزمایی است و آزمایشگاه در قبال صدور جواب باید پاسخگو باشد.

وی گفت: نتیجه هر آزمایش باید در خروجی هر دستگاه وجود داشته باشد و ما از این خروجی به نام سند یاد می‌کنیم. در واقع از لحظه پذیرش درخواست آزمایش و اینکه توسط چه فردی خونگیری انجام شده، توسط چه دستگاه یا دستگاه‌هایی آزمایش انجام شده و توسط چه کسی آزمایش تحویل بیمار شده همگی مستند و قابل رهگیری و اثبات بوده و هر گونه مخدوش بودن آنها می‌تواند مورد بررسی و شکایت قرار گیرد.

همتی افزود: آزمایشگاه‌های تشخیص طبی کشور تحت نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های استان‌ها بوده و در سال چند بار در خصوص استقرار استانداردهای سخت گیرانه ایزو ۱۵۱۸۹ که از سال ۱۳۸۶ اجباری شده است، مورد بازرسی قرار می‌گیرند و تمدید پروانه آزمایشگاه‌ها منوط به استقرار این الزامات است.

وی ادامه داد: این استانداردها تمامی آیتم‌های را که در انجام آزمایش‌ها دخیل هستند مانند پذیرش، جواب دهی، قیمت‌های اعلام شده توسط دولت، انجام آزمایش‌های کنترل کیفیت در بخش‌های مختلف، ایمنی فضا و تجهیزات، استخدام و آموزش پرسنل و بسیاری از موارد دیگر را شامل می‌شود.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران یادآور شد: از چند سال پیش که پذیرش نسخ به صورت کاغذی حذف شده و پذیرش به صورت آنلاین صورت می‌گیرد، آزمایش توسط پزشک درخواست داده شده و توسط آزمایشگاه‌ها ثبت می‌شود و این درخواست قابل دخل و تصرف نیست.

همتی تاکید کرد: امروزه حدود ۸۰ درصد آزمایش‌های درخواستی بیماران به صورت آنلاین بوده که در سایت بیمه‌های پایه نیز همزمان ثبت می‌گردد. بنابراین امکان صدور جواب‌هایی که ضروری نباشد وجود ندارد.

وی همچنین گفت: از طرفی در سال‌های اخیر جهت افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی تعداد زیادی از آزمایشگاه‌ها وارد فرآیند اعتبار بخشی داوطلبانه شده‌اند. بدین صورت که آزمایشگاه‌ها خود را به صورت داوطلبانه طی فرآیند سخت گیرانه ای مورد ممیزی نهاد اعتبار بخشی قرار می‌دهند.

همتی بیان داشت: به رغم اینکه سالانه میلیاردها جواب توسط آزمایشگاه‌های کشور صادر می‌گردد، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بین گروه‌های مختلف پزشکی دارای کمترین شکایت در نظام پزشکی و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند.

وی افزود: جهت حفظ و افزایش کیفیت، آزمایشگاه‌ها سه نوبت در سال توسط نهادهای کنترل کیفیت خارجی مورد پایش قرار گرفته و نتایج این ارزیابی‌ها نیز توسط ادارات امور آزمایشگاه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد. بر اساس الزامات ۱۵۱۸۹ آزمایشگاه‌ها مکلفند بسته به نوع آزمایش، نمونه‌های بیماران را برای مدت مشخصی نگهداری کنند و اگر ادعایی مبنی بر عدم نمونه گیری و وجود نمونه در آزمایشگاه صورت گیرد این ادعا کاملاً قابل بررسی است و وجود نمونه در آزمایشگاه قابل اثبات می‌باشد.

وی تاکید کرد: ذکر این نکته قابل توجه است که علیرغم تحریم‌ها، مشکلات اقتصادی و بالا رفتن قیمت ارز، آزمایشگاه‌ها در تلاشند تا کیفیت خدمات خود را حفظ کنند. از آنجا که نتایج آزمایش‌ها ۷۰ درصد در تصمیم گیری بالینی تأثیر دارد، آزمایشگاه‌ها تمامی تلاش خود را در ارائه یک جواب درست و قابل قبول معطوف داشته زیرا معتقدند که افزایش کیفیت خدمات و ارائه به موقع و درست آن تأثیری انکار ناپذیر در سلامت بیماران داشته و از طرفی موجب کاهش هزینه بیماران و نظام سلامت خواهد شد.

همتی تصریح کرد: با وجود مشکلات فراوانی که آزمایشگاه‌های کشور با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، صحبت‌هایی که در خصوص نتایج آزمایشگاه‌ها می‌شود، علاوه بر اینکه زحمات ۶۰۰۰ آزمایشگاه تشخیص طبی در کشور را زیر سوال می‌برد بلکه بازرسی و نظارت ادارات امور آزمایشگاه‌های کشور و بیمه‌ها را نیز زیر سوال خواهد برد.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران افزود: در شرایط سختی که آزمایشگاه‌ها با آنها روبرو هستند آزمایشگاهیان ترجیح می‌دهند که آزمایشگاه‌های خود را تعطیل کنند تا به کارهای خلاف روی بیاورند و ما شاهد آن هستیم که هر ساله تعدادی از آزمایشگاه‌ها به دلایل اقتصادی درخواست تعطیلی آزمایشگاه خود را به کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه‌ها ارائه می‌دهند.

وی در پایان گفت: امیدوار هستیم اساتید گرامی هنگام مصاحبه‌های خود با اشراف بیشتری موضوعات را تجزیه و تحلیل کنند و اگر مشکلی وجود دارد از طریق مجاری قانونی با آن برخورد کرده و موضوعات را به شنیده‌ها و حدسیات واگذار نکنند و صحت و سقم آن را بررسی نمایند. زیرا درج این گونه مطالب موجب کدورت خاطر مسئولین فنی و بیش از هزاران پرسنل آزمایشگاه خواهد شد. قابل ذکر است که پرسنل و مسئولین آزمایشگاه‌ها در دوران کرونا با از خود گذشتگی و تلاش فراوان در ساخت کیت‌های تشخیصی، نمونه گیری و انجام آزمایش‌ها و حتی کمک در امر واکسیناسیون سهم بزرگی در کنترل بیماری کووید ۱۹ داشتند که قابل ستایش است.

کد خبر 6089655 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از میدان شهدا خرم آباد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند
  • پیگیری اقدامات حبس زدایی از جرایم پزشکی