Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از پرستاران کشور در تماس با خبرنگار ایلنا، نسبت به تبعیض در دستورات معاونت پرستاری برای گروه پرستاری نسبت به دستورالعمل اخیر وزیر بهداشت و درمان برای گروه پزشکی انتقاد کردند.

به گفته آنها؛ اخیراً سعید نمکی طی بخشنامه‌های به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با عنوان «طلایه‌داران خطوط مقدم مبارزه با کرونا»، امتیازاتی را برای گروه پزشکی درنظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که پرستاران از نظر میزان تماس با بیماران بسیار بیش از پزشکان در معرض ابتلا به کرونا قرار دارند اما امتیازات در نظر گرفته شده برای پرستاران که از سوی معاونت پرستاری اعلام شده، بسیار تبعیض‌آمیز است.

پرستاران می‌گویند: در دستورالعمل وزیر بهداشت و درمان کشور برای مشمولان قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان مواردی همچون، احتساب امتیاز در توزیع تمرکز، احتساب اولویت در توزیع غیرمتمرکز، امکان تغییر محل خدمت طرح پس از بازه زمانی شش ماهه، موافقت با کسر خدمت پیام‌آوران حاضر در منطق بحران برای دانشجویان، کاهش کسر خدمت پس از پایان تحصیل برای دانشجویان درنظر گرفته شده است. علاوه بر این موارد به 8 مورد امتیاز دیگر که شامل فضای مناسب استراحت و تسریع در پرداخت کارانه‌ها اختصاص داده شده است.

این در حالی است که مریم حضرتی، معاون پرستاری وزارت بهداشت اخیراً طی یک مصاحبه درباره امتیازات گروه پرستاری به اختصاص میان وعده، فضای مناسب برای استراحت و اختصاص کارشناس حرفه‌ای برای آزمایشگاه‌ها اشاره کرده است.

پرستاران می‌گویند: چرا درحالیکه جامعه پرستاری به وضوح در خطر قرار دارد و تاکنون تعدادی از پرستاران به علت ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند، چنین برخوردهای تبعیض‌آمیزی صورت می‌گیرد؟ چرا وقتی پرستاران در شرایط کمبود نیرو به صورت شبانه‌روزی کار می‌کنند و کمترین مزایا و دستمزد و کارانه را نسبت به پزشکان دریافت می‌کنند و همچنان در بخش بالین در بحران کرونا اشتغال دارند، چنین برخوردهای تبعیض‌آمیزی صورت می‌گیرد؟

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا پرستاران کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۳۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس مسجدی، در جلسه شورای معاونین سازمان که با حضور سیدرضا مظهری رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشتبرگزار شد، گفت: امکان دسترسی برخط به پرونده‌های بیمارستانی افرادی که برای تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی مراجعه می‌کنند یکی از درخواست‌های جدی سازمان در سال‌های گذشته بود که خوشبختانه با همکاری مناسب وزارت بهداشت این امکان به تازگی محقق شده است.

وی افزود: درخواست پرونده‌های بیمارستانی از برخی مراجعین پزشکی قانونی که برای اعلام نظر کارشناسی نیاز به تکمیل پرونده دارند وقت زیادی از مردم تلف می‌کند اما خوشبختانه با فراهم شدن امکان تبادل الکترونیک این پرونده‌ها، ضمن عدم نیاز به مراجعه حضوری مراجعین به مراکز درمانی برای دریافت تصاویر پرونده‌های بالینی، از اطاله دادرسی جلوگیری و سرعت در اظهار نظر کارشناسی افزایش خواهد یافت.

مسجدی با اظهار امیدواری در خصوص ادامه دار بودن اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: فراهم شدن این امکان برای کارشناسان سازمان در راستای پاسخ‌دهی سریع‌تر به مراجعین و تسهیل ارائه خدمت به آنان بسیار مهم است و مراجعین سازمان نیز که عمدتاً افراد متألم و آسیب دیده هستند، از آن منتفع خواهند شد لذا امیدواریم زین پس همکاری‌های بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی کشور برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم تداوم داشته باشد.

پیگیری‌های پزشکی قانونی برای تسهیل امور مراجعین قابل تقدیر است

در ادامه این جلسه سید رضا مظهری رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، گفت: پیگیری و مطالبه پزشکی قانونی برای راه اندازی و فعال شدن سامانه دسترسی به پرونده‌های بیمارستانی مراجعین به منظور تسهیل امور مردم قابل تقدیر و قدردانی است.

وی افزود: موضوع تبادل اسناد بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی یکی از اهداف برنامه رگلاتور-اپراتور وزارت بهداشت در قالب برنامه پنج ساله هفتم است که به صورت پروژه‌ای مشترک با پزشکی قانونی اجرا خواهد شد.

مظهری اظهار داشت: در حال حاضر تمام زیر ساخت‌های لازم برای برقراری این تبادل فراهم شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان ماه جاری (اردیبهشت ۱۴۰۳) امکان این دسترسی در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور فراهم شود.

به گفته رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب این اقدام و از طریق این سامانه کارشناسان پزشکی قانونی که در خصوص میزان و نوع خسارت و آسیب‌های وارد شده به مراجعین اظهار نظر کارشناسی می‌کنند، می‌توانند به جزئیات پرونده‌های بیمارستانی و مراحل درمان او دسترسی داشته باشند و به این واسطه، پاسخ‌دهی در زمان سریع‌تری به مردم صورت گیرد.

گفتنی است در این جلسه معاونین و جمعی از مدیران کل سازمان پزشکی قانونی کشور و حسن واعظی رئیس مرکز مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز حضور داشتند.

کد خبر 6092106

دیگر خبرها

  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • واکنش پرستاران گرگان به اضافه‌کار اجباری
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند