Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، عبدالحمید حرمتی (رییس جامعه حرفه‌ای هتلداران خوزستان) درخصوص فعالیت یا عدم فعالیت هتل‌های این استان در پذیرش مسافران در شرایط شیوع ویروس کرونا گفت: تعدادی از هتل‌های استان خوزستان که امکان اجرای پروتکل‌های بهداشتی را نداشتند و شرایط آنها مهیا نبود، اعلام تعطیلی کردند اما درحال حاضر عمده هتل‌های استان باز هستند و با اجرای پروتکل‌های بهداشتی فعالیت خود را ادامه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: درواقع می‌توان گفت بیشتر هتل‌های خوزستان باز هستند و فقط تعداد اندکی از هتل‌‌ها فعالیت خود را متوقف کرده‌اند. درحال حاضر حدود ۷۰ درصد هتل‌های خوزستان فعال هستند و فقط ۳۰ درصد هتل‌ها تعطیل کرده‌اند. با  این وجود شرایط استان خوزستان به گونه‌ای نیست که مسافران زیادی در آن تردد کنند و از چند روز آینده شاهد اجرای محدودیت تردد در مسیرهای دسترسی به استان خوزستان خواهیم بود.

رییس جامعه حرفه‌ای هتلداران خوزستان با تاکید برآنکه هتل‌های استان همچنان به وظایف خود عمل می‌کنند، گفت: عمده تخت‌ها و واحدهای اقامتی استان فعال هستند. اما درحال حاضر ضریب اشغال هتل‌ها حداکثر ۵ تا ۶ درصد است. البته بسیاری از این هتل‌ها در انتظار اتفاقاتی هستند که طی ۱۰ روز آینده می‌افتد تا تصمیم نهایی برای ادامه فعالیت یا تعطیلی را بگیرند چراکه تعطیلی هتل و راه‌اندازی مجدد آن، هزینه هنگفتی بر دوش هتلدار می‌گذارد. از این رو هتل‌ها شرایط فعلی را تحمل می‌کنند و همچنان باز هستند تا ببینند چه می‌شود.

او درخصوص لغو و کنسلی رزرو اقامتی‌های نوروز استان خوزستان در پی شیوع ویروس کرونا گفت: حقیقت آن است که برای نوروز رزرو خاصی نداشتیم که اکنون کنسل شود. فقط تعداد معدودی از هتل‌های استان که برخی از آنها در شوشتر و اهواز فعال هستند، رزرو اقامت برای نوروز داشتند که اکنون کنسل شده‌اند. اما تعداد آنها به اندازه‌ای زیاد نیست که خسارت هنگفتی را متحمل شده باشند. در استان خوزستان بیش از ۵۰ واحد اقامتی و هتل فعال است که از این میان تنها حدود ۵ هتل رزروی داشتند که اکنون کنسل شده‌اند.

حرمتی در ادامه به وضعیت اقامتی هتل‌های خوزستان در نوروز ۹۸ اشاره کرد و گفت: تا ۵ و ۶ فروردین ۹۸ وضعیت اقامت در هتل‌های خوزستان بسیار خوب بود و حتا ضریب اشغال آنها به ۱۰۰ رسیده بود اما در هفته دوم فروردین ماه با سیل و اتفاقاتی از این دست روبه رو شدیم که منجر به کنسل و لغو اقامت‌ها شد و ضریب اشغال به ۵ درصد رسید. 

به گفته رییس جامعه حرفه‌ای هتلداران خوزستان، ضریب اشغال هتل‌های این استان در اسفند ماه سال گذشته بیش از ۷۰ درصد بود اما امسال با کنسلی‌هایی که شاهد بودیم ضریب اشغال به ۵ درصد رسید و خسارتی حدود ۱۷ میلیارد تومان را متوجه هتل‌داران کرد. این درحالی است که ضریب اشغال هتل‌ها در بهمن ماه سال جاری بیش از ۸۰ درصد بود و با شیوع ویروس کرونا افت شدیدی پیدا کرد.

این درحالی‌ست که سیدحکمت‌اله موسوی (دبیر اجرایی ستاد دائمی خدمات سفر خوزستان) تاکید کرده است: باتوجه به شیوع ویروس کرونا، به لحاظ حفظ سلامت و بهداشت همگانی، به هم‌میهنان عزیز در خصوص سفر به استان خوزستان هشدار داده می‌شود؛ چراکه قریب به اتفاق شهرستان‌های استان درگیر شیوع این ویروس هستند و خوزستان در شرایط کنونی همانند سایر نقاط کشورمان نمی‌تواند مقصد مناسبی برای سفر باشد.

او با بیان این‌که همه مراکز اقامتی، پذیرائی، تفریحی، تاریخی، موزه‌ها، بخش‌های خصوصی و دولتی در ایام نوروز از چرخه پذیرش بازدیدکننده و مراجعه‌کننده‌ها خارج شده‌اند و تعطیل هستند، ادامه داده است: براساس دستور رئیس ستاد خدمات سفر استان، پذیرش مهمانان نوروزی در مدارس، کمپ‌ها، مأموریت‌سراها، زائرسراها، مهمانسراهای دستگاه‌های دولتی و خصوصی، خوابگاه‌های دانشجویی، مسافرخانه‌ها و مهمانپذیرها، خوابگاه‌های خصوصی، بوم‌گردی‌ها و خانه‌مسافر ممنوع است و این مراکز مجاز به ارائه  خدمات به مهمانان نوروزی نخواهند بود و هرگونه پذیرش ممنوع و با متخلفان برخورد قاطع و قانونی صورت خواهد گرفت.

وی تاکید کرده است: براساس تصمیم و ابلاغیه شورای تأمین استان، همه اماکن گردشگری، محوطه‌های تاریخی و موزه‌های استان را تعطیل اعلام کردیم و این مراکز نیز تا اطلاع بعدی که پیش‌بینی می‌شود پس از برچیده شدن آثار اشاعه ویروس کرونا و اعلام وضعیت سفید از سوی ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا باشد، پذیرای گردشگران نخواهند بود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خوزستان سفر به خوزستان شیوع ویروس کرونا هتل های خوزستان شیوع ویروس کرونا هتل های خوزستان استان خوزستان هتل های استان ضریب اشغال فعال هستند هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۳۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان هواشناسی با پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی طی امروز (سه‌شنبه)، چهارشنبه و پنجشنبه اعلام کرد: از امشب در نیمه جنوبی استان‌های ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی و شمال غرب کردستان رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و تگرگ رخ خواهد داد.

چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استان‌های فارس، کردستان و لرستان و پنجشنبه یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان شاهد بروز این پدیده خواهند بود.

بارش‌ باران و رعد و برق در ۱۱ استان | تهران کی بارانی می‌شود؟

لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از پیامدهای احتمالی این سامانه است.

احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش از توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان هواشناسی

کد خبر 848324 برچسب‌ها خبر مهم آب و هوا - ایران طوفان سازمان هواشناسي باران

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
  • طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق
  • تمامی مدارس نوبت عصر خوزستان فعال هستند
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۰؛هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۴ استان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آماده‌باش در ۱۴ استان درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید