Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-28@17:33:48 GMT

موارد شناخته شده کووید ۱۹ در اطفال

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۹۴۸۳۷

در مقاله "بررسی موارد شناخته شده کووید ۱۹ در اطفال" منتشر شده در مجله علمی پژوهشی New England Journal of Medicine که در مرکز مدیریت مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ترجمه شده، آمده است : از ۷ تا ۱۵ ژانویه ۲۰۲۰ در مجموع ۳۶۶ کودک زیر ۱۶ سال بستری، در یک مطالعه گذشته‌نگر از عفونت‌های تنفسی در سه شعبه بیمارستانTongji ، که در فاصله ۱۴ تا ۳۴ کیلومتری از هم در مرکز ووهان قرار داشتند، شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعه توسط کمیته اخلاق بیمارستان Tongji تایید شد. بین ۳۶۶ کودک، شایع‌ترین پاتوژن شناسایی شده ویروس آنفولانزا تیپ A در ۲۳ بیمار ۶.۳ درصد و ویروس آنفولانزا تیپ B در۲۰ بیمار ۵.۵ درصد بودند. در ادامه SARS-COV-۲ ، ویروسی که باعث کووید ۱۹ می‌شود، در شش بیمار یعنی ۱.۶ درصد شناسایی شد.

در این مطالعه رضایت آگاهانه از والدین یا سرپرستان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ برای انتشار نتایج بالینی آنها به دست آمد. تاریخ شروع بیماری در شش نفر از بیماران با کووید ۱۹ بین ۲ تا ۸ ژانویه ۲۰۲۰ بود و بیماران بین ۷ تا ۱۳ ژانویه بستری شدند.

میانه سنی این شش بیمار سه سال بود با دامنه ۱ تا ۷ سال. تمام شش بیمار قبلاً کاملا سالم بودند. علائم بالینی شایع شامل تب بالا ۳۹ درجه در تمام ۶ بیمار، سرفه در تمام ۶ بیمار و استفراغ در ۴ بیمار مشاهده شد.

بررسی‌های آزمایشگاهی نشان داد که سطح لنفوسیت‌ها، گلبول‌های سفید و نوتروفیل‌ها به ترتیب در شش، چهار و سه بیمار زیر سطح نرمال بوده است.

همچنین ۴ مورد از ۶ بیمار بر اساس رادیوگرافی پنومونی داشتند که سی‌تی ‌اسکن قفسه سینه الگوی تیپیک پنومونی ویروسی را نشان می‌داد. یک کودک در بخش مراقبت‌های ویژه کودکان (ICU) بستری شد و ایمونوگلوبین‌ها را از اهداکنندگان سالم دریافت کرد.

تمام بیماران به طور تجربی با داروهای ضد ویروسی، آنتی‌بیوتیک‌ها و درمان‌های حمایتی درمان شدند و تمام بیماران بعد از بستری به مدت ۷.۵ روز در دامنه ۵ تا ۱۳ روز بهبود یافتند.

بر اساس این گزارش، این مطالعه نشان داد که کووید ۱۹ در کودکان رخ داده و در فاز اولیه شیوع SARS-COV-۲ در ووهان، موجب بیماری تنفسی متوسط تا شدید می‌شود و با بستری یک بیمار در آی سی یو مرتبط بود. هیچ کدام از بیماران یا اعضای خانواده آنها در معرض مستقیم بازار عمده فروشی غذاهای دریایی Huanan (محل اولیه که با بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در ارتباط بود) یا شخص دیگری نبوده‌اند.

طی این مطالعه به طورغیرمنتظره‌ای یک بیمار مبتلا به کووید ۱۹ که ساکن خارج ووهان بود پیدا شد؛ شروع بیماری این بیمار در ۲ ژانویه ۲۰۲۰ بوده است. بیمار و خانواده‌اش ساکن منطقه Yangxin از Huangshi بودند و یک ماه قبل از شروع بیماری به خارج از شهر سفر نکرده بودند. منبع عفونت این بیمار پیدا نشد و یافته‌ها نشان داد که عفونت در کودکان در اوایل بروز اپیدمی رخ داده است.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: آموزش پزشکی علوم پزشکی شهید بهشتی اخلاق ویروس والدین کودکان درمان خانواده بیمارستان چین خانواده کودکان ویروس کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۴۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • پیولی: اینتر با قوی‌ترین تیم فقط دوبار قهرمان شد!
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم