Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک متخصص بیماری‌های عفونی با تاکید بر بدون علامت بودن یا کم علامت بودن اکثر مبتلایان به کرونا، گفت: هر یک نفر مبتلا به کرونا ویروس می‌تواند بیماری را به ۴ نفر دیگر انتقال داده و این زنجیره به طور متوالی تکرار شود، از این رو برای قطع زنجیره انتقال از مردم می‌خواهیم در خانه بمانند. تاریخ انتشار: 10:26 - 27 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۶۷۴۳

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، مسعود مردان، متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه ۸۰ درصد مبتلایان به کرونا یا بدون علامت هستند و یا علامت خفیفی دارند، به خبرگزاری ایسنا گفت:

این افراد از نظر انتقال دادن بیماری به سایرین بسیار نگران کننده هستند؛ زیرا از آنجایی که فاقد علامت هستند با دیگران ارتباط برقرار کرده و یا از منزل خارج می‌شوند و این موضوع می‌تواند تهدیدی برای دیگران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر برخی با علائم بسیار خفیفی مانند چند سرفه کوتاه، تب موقت و... به بیماری مبتلا می‌شوند که شاید حتی تشخیص بیماری برای پزشک نیز دشوار باشد؛ از این رو از مردم می‌خواهیم در خانه بمانند.

بیشترین توصیه ما در این شرایط عدم حضور در اجتماع، ترک عادات گذشته مانند خرید عید و عدم برگزاری مجالس و مهمانی‌ها به سنت هر سال نوروز است. امسال برای اولین بار در تاریخ ایران باید بگوییم عید بی عید؛ مردم هم باید به این مهم اهمیت داده و از سفر، دید و بازدید و... پرهیز کنند.

شخصی که بهداشت فردی را رعایت نمی‌کند، علاوه بر آنکه خودش در معرض خطر است، می‌تواند به دیگران نیز آسیب برساند که این موضوع حق‌الناس است.

بیشتر بخوانید: احتمال بسته شدن درب بهشت زهرا وجود دارد/ مردم صرفا برای تدفین اموات مراجعه کنند

بنابر دانسته‌های فعلی ما، هر یک بیمار کرونا می‌تواند چهار فرد را مبتلا کرده و آن چهار نفر هر کدام چهار نفر دیگر را و این روند به همین شکل ادامه خواهد یافت؛ پس با رعایت نکات بهداشتی، ماندن در خانه و عدم حضور در تجمعات بیش از هشت نفر می‌توانید به قطع زنجیره بیماری کمک کنید.

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۵۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد

  شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در نشست مشترک با رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به وسعت سیل اخیر در مناطق جنوب استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به نوپا بودن دانشکده علوم پزشکی چابهار، خوشبختانه اقدامات و برنامه‌ریزی‌های دقیق تیم مدیریتی دانشکده باعث شده تاکنون هیچ موردی از اپیدمی و طغیان بیماری در مناطق سیل زده پدیدار نشود و گزارش تیم‌های ارزیاب اعزامی از سوی وزارت بهداشت نیز عملکرد این دانشکده را فوق‌العاده اعلام کرده است.

  عرشی گفت: علی رغم مشکلات گذشته در حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار، دو بارندگی منجر به سیل در آن منطقه و همچنین خسارات وارده به برخی زیرساخت‌های بهداشتی، خوشبختانه با تلاش شبانه روزی کادر بهداشت به خصوص در مناطق روستایی، اقدامات پیشگیرانه تداوم داشته و وقفه‌ای در برنامه‌های مراقبتی ایجاد نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • بی‌تحرکی چه بلایی سر پاها می‌آورد؟
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • بیماری مخفی هیتلر / لحظه انفجار تنها نبردناو انگلیسی در جنگ جهانی / خاکسپاری امیلیانو زاپاتا قهرمان مکزیک / تصاویری از زندگی و اعدام موسولینی
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد