Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسؤول روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان زنجان روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اهم اقدامات این بخش در مقابله و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، گفت: اقداماتی برای صیانت از سلامت و پیشگیری از ابتلای کارمندان و مراجعه‌کنندگان به اتاق بازرگانی انجام شده که از جمله آن‌ها ضدعفونی کردن روزانه محیط اتاق و توزیع روزانه ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی‌کننده در بین کارکنان اتاق بازرگانی زنجان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید مالکی اظهار داشت: اقدامات مراقبتی از جمله ضدعفونی کردن روزانه نقاط پرتردد مانند آسانسور، قرار دادن تجهیزاتی برای عدم تماس مستقیم و قرار دادن مواد ضدعفونی‌کننده، دستکش و دستمال کاغذی نیز برای مراقبت از سلامتی مراجعه‌کنندگان انجام می‌شود.

وی با اشاره به اقداماتی در جهت کاهش شمار مراجعات به اتاق بازرگانی زنجان، خاطرنشان کرد: اتخاذ تدابیر لازم اداری به منظور به حداقل رساندن مراجعات روزانه به اتاق و ارائه خدمات از طریق فضای مجازی و اینترنت و تمدید خودکار و بدون نیاز به مراجعه کارت‌های بازرگانی و عضویت تا پایان فروردین سال ۱۳۹۹ نیز در این راستا انجام شد.

مالکی با بیان اینکه بنرها و بروشورهای آموزشی و توجیهی پیشگیری از کرونا پیش از زمان شیوع این ویروس در کشور در محل اتاق بازرگانی زنجان نصب شده بود، افزود: اطلاع‌رسانی روزانه اخبار و توصیه‌های بهداشتی و آموزشی، اطلاع‌رسانی ویژه و درج اخبار مرتبط با موضوعات اقتصادی متاثر از ویروس کرونا، شیفت‌بندی و به حداقل رساندن حضور کارکنان اتاق در محل کار و اعطای مرخصی اجباری به کارکنان مُسن و دارای زمینه‌های مستعد بیماری نیز از دیگر اقدامات است.

مسؤول روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان زنجان گفت: این اتاق در راستای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا با مشارکت شماری از واحدهای تولیدی، اقدام به تهیه، تولید و توزیع رایگان مواد ضدعفونی کننده در سطح شهر زنجان کرد.

وی اظهار داشت: این اقدام در راستای حفظ سلامت جامعه، کاهش استرس و اضطراب مردم و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا صورت گرفت.

مالکی خاطرنشان کرد: این واحدها بنا به شرایط پیش آمده و در راستای تامین نیازها و رفاه شهروندان برای ضدعفونی کردن سطوح مختلف به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، خط تولید خود را تغییر دادند.

وی افزود: مواد ضدعفونی‌کننده با اقدام خیرخواهانه این واحدها و مشارکت اتاق بازرگانی زنجان، تولید و به صورت رایگان توزیع شد.

مالکی ابراز کرد: مشارکت اتاق بازرگانی زنجان در راستای رسالت اجتماعی بود و این مواد به‌صورت رایگان در سطح بیمارستان‌ها، ادارات، نهادها، مساجد، هیات‌های مذهبی، آسایشگاه‌ها و مکان‌های عمومی که مردم، بیشترین رفت و آمد را دارند، توزیع شد تا در دسترس ارباب رجوع قرار گیرد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی بیمارستان روابط عمومی فضای مجازی ماسک بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی شیوع بیماری کرونا اتاق بازرگانی زنجان مواد ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۶۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده