Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@03:54:06 GMT

وضعیت قم از حیث درگیری با کرونا بهتر از گذشته است

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۹۶۷۲۲

وضعیت قم از حیث درگیری با کرونا بهتر از گذشته است

به گزارش خبرگزاری مهر علی لاریجانی در گفتگو با استاندار مازندران، ضمن بررسی شرایط مقابله و افزایش میزان درگیری این استان با کرونا که به دلیل حجم سفرها رخ داده است، از هموطنانی که با توجه به خطر شیوع بیماری از سفر به مناطق شمالی کشور  صرف نظر کرده اند، قدردانی کرد و گفت: کاهش سفرها،  از بار شیوع کرونا در مازندران می کاهد، اما هنوز نتیجه مطلوب در این باره حاصل نشده و  نیازمند توجه بیشتر و جلب همکاری مردم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین توصیه هایی برای جلب مشارکت عمومی و مدیریت  کاهش سفر به مازندران به استاندار این استان ارائه کرد.

لاریجانی در تماس تلفنی جداگانه با استاندار خراسان رضوی  پس از دریافت گزارش استاندار از اقدامات پیشگیرانه و مقابله ای با کرونا گفت: شیوع ویروس کرونا در مشهد سیر صعودی دارد و از این جهت نیاز است که مردم از سفر به این شهر مقدس برای حضور در هنگام تحویل سال و ایام تعطیلات نوروز پرهیز کنند تا گسترش این ویروس در استان خراسان رضوی تحت کنترل در آید.

رییس مجلس شورای اسلامی، همچنین از پیگیری  منابع مالی و امکانات مادی مورد نیاز   استان خراسان رضوی در سطح ملی خبر داد.

ربیس نهاد قانونگذاری کشور همچنین در تماس تلفنی دیگری با  استاندار آذربایجان شرقی، ضمن اشاره به وضعیت مطلوب تر این استان از حیث میزان در گیری با کرونا در مقایسه با برخی دیگر از  مناطق  کشور گفت: علی رغم  وضعیت موجود، کنترل سفرها به این منطقه و دیگر اقدامات پیشگیرانه  را باید همچنان با حساسیت دنبال کرد؛ چرا که  انجام سفرهای نوروزی  مخاطره آمیز بوده و می تواند میزان درگیری و آلودگی را در این استان‌ گسترش دهد.

رئیس قوه مقننه افزون بر این در تماس تلفنی با استاندار خوزستان نیز ضمن استماع  گزارش نیازمندی ها و اقدامات مسئولان این استان، با اشاره به افزایش شیب ابتلا به کرونا از ۲۰ اسفند در  خوزستان ، تدابیر لازم  جهت کاهش رفت و آمد برای حفظ سلامت مردم را  اولویت  مدیریت استان دانست و گفت: لازم است فعالیت  کلیه اقامتگاه ها و مراکز پذیرش مسافر در  در این استان به حالت تعلیق در آید و با آگاهی بخشیدن به مردم از تردد ها و اجتماعات کاسته شود تا چرخه انتقال کرونا متوقف گردد.

رییس مجلس شورای اسلامی سپس در جلسه ای با مجمع خیرین استان قم که به صورت کنفرانس  تلفنی  برگزار شد، با اشاره به فعالیت های خیرین و نیکوکاران شهر مقدس قم و آثار ارزنده این فعالیت ها در مقابله با کرونا گفت: وضعیت قم از حیث درگیری با کرونا بهتر از گذشته است، اما همچنان به مراقبت  و مقابله جدی با این بیماری نیاز دارد.

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی، تجربه مجمع خیرین قم در مبارزه با کرونا را موثر و قابل اجرا در دیگر مناطق کشور خواند و افزود:خیرین قم  تا کنون گام های خوبی در مقابله با گسترش بحران برداشته اند که جای تشکر دارد.

لاریجانی در پایان با اشاره به لزوم مراقبت و پذیرایی از بیماران بهبودیافته پس از ترخیص، خواستار مشارکت در ایجاد امکانات لازم برای این منظور شد.

کد خبر 4880653 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: علی لاریجانی مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا ویروس کرونا مجلس شورای اسلامی علی لاریجانی شورای نگهبان محمدجواد ظریف حجت الاسلام حسن روحانی ایالات متحده آمریکا ایران حسن روحانی سید عباس موسوی وزارت امور خارجه هیئت دولت علی شمخانی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۶۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است
  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران