Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-30@12:45:38 GMT

زوایای پنهان ساخت واکسن کرونا در آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۹۷۱۶۷

زوایای پنهان ساخت واکسن کرونا در آمریکا

یک رسانه عرب زبان با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها از ساخت واکسن کرونا و آزمایش آن در امروز خبر داده اند به واکاوی زوایای پنهان ویروس قاتل که تاکنون هزاران نفر را به کام مرگ کشانده، پرداخته است. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رأی الیوم در مطلبی با اشاره به بحث و جدل‌ها درباره اینکه دولت آمریکا کرونا را ایجاد کرده، آورده است: «می» زنی مصری که تابعیت آمریکایی هم دارد؛ نیز به نظریه توطئه درباره بروز کرونا ملحق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این رسانه می‌نویسد: وی که در آمریکا به سر می‌برد و بر این باور است که از زوایای پنهان امور آگاه است و اینکه کرونا یک آنفلوآنزای عادی است و نیازی به این همه ترس نیست و دولت آمریکا مایل به ایجاد هراس و مجبور کردن مردم با خرید و سودی آوری بیشتر است. از نگاه وی ویروس کرونا ساخت آمریکاست که در برابر چین دچار ضعف شده است و به این جنگ (بیولوژیک) روی آورده است تا به چین ضربه بزند و پس از آن واکسن آنرا رونمایی می‌کند تا پول زیادی به دست آورد. آمریکا به دنبال ادامه سیطره بر دنیا است و دونالد ترامپ به دنبال ضربه زدن به اقتصاد چین است.

رأی الیوم نوشت: «می» با این موضع گیری، جنجال زیادی به پا کرده است، اما ادله محکم عملی در این باره ارائه نکرده است و سازمان بهداشت جهانی تاکید کرده است که دلیلی برای اینکه ویروس در آزمایشگاه ایجاد شده باشد، وجود ندارد و همچنین دانشمندان گفته اند که دخالت بشری وجود ندارد و این ویروس خودش را توسعه می‌دهد. از سوی دیگر فعالان بهداشتی اعلام کرده اند به فرض اینکه که این صحت داشته باشد سبب نمی‌شود که کرونا دستکم گرفته شود و اهمالی در این زمینه شود، زیرا به هر حال این ویروس قاتل است خواه سازمان‌های اطلاعاتی آنرا ایجاد کرده باشند یا از طریق اهمال و از طریق حیوانات ایجاد شده باشد.

این رسانه می‌نویسد: در سایه اتهاماتی که به آمریکا درباره بیماری زده می‌شود، شبکه فاکس نیوز آمریکا اعلام کرد که واکسن کرونا امروز در سیاتل وارد مرحله آزمایشی شده است. تاکنون کرونا جان ۶۵۱۲ نفر را گرفته است و در ۱۳۹ کشور دنیا شیوع پیدا کرده است و این علامت سوال بزرگی را درباره توان آمریکایی‌ها درباره دست یابی به واکسن کرونا ایجاد کرده است؛ آیا آمریکایی‌ها بیماری را خود ایجاد کرده اند و داروی آن را می‌دانند و منتظر زمان مناسب هستند؟».

گفتنی است که این در حالی است که «ژائو لی‌جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز دوشنبه در سخنانی فاش کرد: ویروس کرونا در سال ۲۰۱۵ توسط آمریکا ساخته شده است.

سخنگوی وزارت خارجه چین در این خصوص افزود: دلایلی وجود دارد که نشان می‌دهند ویروس کرونا از سوی دانشمندان آمریکایی در سال ۲۰۱۵ تولید و توسط سازمان سیا شیوع پیدا کرده است.

بر اساس این گزارش؛ دانشمندان چینی پس از این احتمال، مقاله منتشره در سال ۲۰۱۵ در مجله «نیچر میدیسین» را بررسی کردند که در آن دانشمندان آمریکایی می‌گویند نوع جدیدی از ویروس کرونا را شناسایی کرده‌اند که تأثیر زیادی بر انسان دارد.

این درحالیست که سخنگوی وزارت خارجه چین پیشتر نیز تصریح کرده بود که ممکن است ویروس کرونا توسط ارتش آمریکا به ووهان آورده شده باشد.

از سوی دیگر عبدالباری عطوان تحلیلگر معروف هم در رأی الیوم، در این باره و با اشاره به موضع گیری سخنگوی وزارت خارجه چین تاکید کرد: چینی‌ها مجدداً تاکید کردند که اسناد جدیدی دارند که آمریکا منشأ کروناست و عمداً آنرا در چین از طریق سازمان سیا شیوع داده است. به خوبی می‌دانیم که جنگ لفظی و اتهامات متقابل درباره شیوع کرونا میان ایالات متحده و چین در جریان است و آمریکا چین را متهم به ساخت این ویروس می‌کند؛ اما تعداد کمی این اتهامات آمریکا را با توجه به تاریخ آکنده از دروغ و توطئه و شیوع بیماری‌های از سوی واشنگتن باور می‌کنند به ویژه که آمریکا در حال جنگ تجاری با چین با هدف ضربه زدن به اقتصاد آن است تا برتری بر اقتصاد آمریکا نداشته باشد.

عطوان در ادامه می‌افزاید: ترامپ به دنبال این است که انحصار واکسن کرونا را داشته باشد تا با آن ملت‌های کشور‌های دشمن آمریکا را هدف قرار دهد. سلاح بیولوژیک اساساً غربی است. کارشناسان چینی به ایران و ایتالیا و هر کشور کرونا زده دیگر به طور داوطلبانه رفته اند تا کمک کنند و آنهم هم بدون پروپاگاندا؛ اما نشنیده ایم که کارشناس آمریکایی به این کشور‌های کرونا زده رفته باشد. مضاف بر آن ترامپ اصلاً همدردی با ملت ایران در رنج کنونی اش نکرده و تحریم‌ها را حتی به طور موقت برنداشته است.

وی در ادامه بیان کرد: این روز‌ها در رسانه‌ها شاهد هستیم که رسانه‌های غربی اعلام کرده اند که دولت‌های اروپایی اولویت را بر جوانان در کرونا گذاشته اند و سالخوردگان بالای ۶۰ و ۷۰ را رها کرده اند و آنهم با سنگدلی تمام. از نگاه این دولت‌های غربی این سالخوردگان باری بر دوش دولت هستند و این در زمان هیمنه سرمایه داری وحشی بعید نیست. حقایق بسیاری طی هفته‌ها و ماه‌های آتی فاش خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جنگ بیولوژیک سخنگوی وزارت خارجه چین واکسن کرونا ایجاد کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۷۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟

مقامات آمریکایی تصور می‌کنند کمک‌های جدید واشنگتن به اوکراین کمک خواهد کرد جلوی پیشروی روسیه طی ماه‌های آینده گرفته شود اما مشکلات دیگری بر سر راه کی‌یف وجود دارد و ایالات متحده از آن می‌خواهد به کمبود نیروهای اوکراینی رسیدگی کند و ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد زیرا بدون این موارد بعید است اوکراین تا سال ۲۰۲۵ بتواند حمله‌ای بزرگ انجام دهد.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته لایحه کمک کنگره آمریکا به اوکراین به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار که با مخالفت سرسختانه جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا مواجه شده بود، به تصویب رسید.

روزنامه واشنگتن‌ پست در گزارشی می‌نویسد: «همزمان با اینکه محموله‌های اولیه تسلیحات از جمله گلوله‌های توپخانه، موشک‌های دفاع هوایی و خودروهای زرهی به اوکراین می‌رسند، مقامات آمریکایی انتظار دارند این تسلیحات جدید، زمان را برای کی‌یف بخرد تا ارتش و دفاع میدان نبرد را پیش از حمله احتمالی روسیه تقویت کند.»

یکی از مقامات دفاعی آمریکا بدون آنکه نامش افشا شود، گفت: «کمک‌های آمریکا به اوکراینی فرصتی می‌دهد تا با حملات مداوم روسیه چه در خط مقدم و چه در آسمان بهتر مقابله کند و با تاثیرگذاری بیشتری از سربازان و هم‌چنین غیرنظامیان دفاع کند. اما زمان ارزشمند است و نباید هدر شود.»

روزنامه واشنگتن پست تاکید می‌کند: «پس از ۲ سال از جنگ اوکراین، نیروهای این کشور شتاب اولیه‌ای را که در میدان نبرد داشتند، از دست داده‌اند. اکثر مقامات آمریکایی طی مصاحبه‌هایی گفته‌اند که زلنسکی (رئیس‌جمهور اوکراین) جهت بازپس‌گیری ۲۰ درصد از کشورش – که در حال حاضر تحت کنترل روسیه است –هیچ مسیر نظامی مشخصی ندارد.»

«راب لی» تفنگدار سابق نیروی دریایی آمریکا که اکنون در موسسه تحقیقات سیاست خارجی مشغول به کار است و جنگ اوکراین را از نزدیک رصد می‌کند، گفت: «وضعیت نیروهای میدان نبرد اوکراین مشکل جدی است. اگر این مسئله حل‌وفصل نشود، بسته آمریکا کمکی به اوکراین نخواهد کرد.»

کی‌یف هنوز اعلام نکرده است که در سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ به چه تعداد نیرو نیاز خواهد داشت. فرمانده ارشد سابق اوکراین که در ماه فوریه توسط رئیس‌جمهور زلنسکی کنار گذاشته شد، می‌گفت که حدودا «نیم میلیون نیرو» نیاز خواهد بود اما جانشین او می‌گوید که تعداد نیروهایی که اوکراین نیاز دارد، «کم‌تر» است.

روزنامه واشنگتن پست با اشاره به همین موضوع می‌نویسد: «کمبود نیروهای اوکراین بر چالش‌های سیاسی که دولت زلنسکی با آنها مواجه است، تاکید می‌کند. مسئله استقرار و بسیج نیروها از جمله مسائلی هستند که زلنسکی برای دور نگه داشتن روسیه و هم‌چنین حفظ اتحاد ملی اوکراین آن هم پس از ۲ سال جنگ و خونریزی باید به آن رسیدگی کند.»

حفر گور برای نیروهای کشته شده ارتش اوکراین

این روزنامه علاوه بر کمبود نیروها که آمریکا از اوکراین می‌خواهد تا آن را بهبود ببخشد، به نقل از مقامات آمریکایی مسئله دیگری را برجسته می‌کند.

واشنگتن پست می‌نویسد: «مقامات آمریکایی نیاز می‌بینند که دفاع فیزیکی اوکراین پیش از حمله احتمالی روسیه بهبود پیدا کند. نیروهای اوکراینی سال گذشته را به حفر، ایجاد موانع و مین‌گذاری گذراندند اما مقامات آمریکایی معتقدند باید اقدامات بیشتری در این راستا انجام شود. آنها امیدوارند مین‌های ضد تانک و ضد نفر که در بسته تسلیحاتی روزهای اخیر اعلام شد، کمک حال اوکراینی‌ها باشد.»

دولت «جو بایدن» با توجه به کمک‌هایی که ارائه کرده است، از اوکراین دستاورد نظامی می‌خواهد اما در عین حال می‌داند که کمبود نیروهای این کشور جنگ‌زده اروپایی مسئله حائز اهمیتی است، از این رو واشنگتن به کی‌یف می‌گوید که «هم نیروهایش و هم ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تیک‌تاک؛ صدایی برای اعتراض
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • انگیزه پنهان آمریکا در مخالفت با تجمع‌های دانشجویی
  • «پلن بی» آمریکا در برابر انصارالله چیست؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند