Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، هومان پارسایی درباره تلاش دانشجویان دستیاری در مبارزه با کرونا گفت: شرایط ایجاد شده ناشی از بیماری ویروسی کرونا کووید-۱۹ موجب نگرانی‌­هایی در جامعه شده است و دستیاران و کارورزان پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری در تمام بخش‌های بیمارستانی در کنار سایر اعضای تیم درمان و مجموعه وزارت بهداشت نقش انکار ناپذیری در درمان و کنترل شیوع این بیماری برعهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نیل به این هدف که جزو اولویت‌­های خانواده بزرگ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است جز در سایه همدلی، مشارکت، ایجاد بستر آرام و رفع موانع و دغدغه­‌ها میسر نخواهد بود.

پارسایی ادامه داد: دستیاران مانند همیشه خود را در کنار مسئولان می‌بینند و با وجود اینکه نیروی آموزشی و فاقد پوشش خدمات بیمه‌ای هستند، بنابر عِرق ملی و تقدس ذاتی رشته پزشکی به‌صورت داوطلبانه در خط مقدم مواجهه و درمان این بیماری قرار گرفته‌اند و در این برهه حساس از هیچ تلاشی برای کنترل و درمان این بیماری دریغ نمی‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: همانگونه که در حال حاضر وظیفه اصلی کادر درمان استمرار مراقبت‌های درمانی است، حفاظت و صیانت از کادر درمان و جامعه دانشجویان علوم پزشکی نیز یک وظیفه ملی است و سلامت این قشر و خانواده‌های آنها از الزامات خدمت‌رسانی بهتر است.

دبیر شورای مرکزی مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی وزارت بهداشت تاکید کرد: از مسئولان در تمام رده‌های سازمانی انتظار می‌رود که شرایط را از نظر تجهیزات و امکانات محافظتی برای تیم درمان فراهم کنند،‌ هر چند تاکنون برخی از امکانات فراهم شده؛ اما با توجه به شیوع این بیماری و نیاز به مجهز بودن تیم درمان به تجهیزات محافظتی کامل، انتظار می‌رود کمال همکاری از سوی رؤسای بیمارستان‌ها صورت گیرد.

این دانشجوی دستیاری داوطلب مبارزه با بیماری کرونا خاطرنشان کرد: شرایط ایجاد شده ناشی از بیماری ویروسی کرونا، عادی نیست و متأسفانه دستیاران و دانشجویان مقاطع مختلف مستقر در بیمارستان‌ها با توجه به اینکه نیروی آموزشی بوده و نیروی رسمی وزارت بهداشت نیستند، به دلیل مشکلات قانونی، بیمه تأمین اجتماعی نمی‌شوند و در صورت بروز حادثه علاوه بر آسیب روحی و روانی، خانواده آنها دچار آسیب‌های مالی نیز می‌شوند. دستیاران با وجود همه خطرهای موجود کماکان در حال خدمت در صف مقدم جبهه مبارزه با کرونا هستند.

وی گفت: پیشنهاد می‌شود وزارت بهداشت با بیمه عمر و بیمه حوادث برای دستیاران و دانشجویانی که در بخش‌های پرخطر هستند، پوششی ایجاد کند تا در صورت ابتلا و فوت‌شان، خانواده آنها از مزایای بیمه عمر و بیمه حوادث بهره‌مند شوند.

این دانشجو اضافه کرد: با تمام نگرانی‌هایی که وجود دارد مردم ما از گذشته نشان داده‌اند در شرایط مشابه با اتحاد و همدلی می‌توانند سربلند از زیر بار مشکلات خارج شوند. حالا که کادر سلامت و درمان در صف اول مبارزه با این بیماری قرار گرفته‌اند، دستیاران در تمام مقاطع و رشته‌های آموزشی از هیچ تلاشی برای رسیدن به این هدف مشترک دریغ نمی‌کنند و ان‌شاءالله با یاری خدای متعال و مشارکت مردم کرونا را شکست خواهیم داد.

پارسایی در مورد پیوستن دانشجویان به «پویش دانشجویی مبارزه با کرونا»، اظهار کرد: با راه‌اندازی فراخوان «پویش دانشجویی مقابله با کرونا» از سوی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، قرار است دانشجویان در چهار محور «پیشگیری»، «مبارزه»، «سلامت روان» و «مستندسازی» دسته‌بندی شوند. راه‌اندازی این پویش در حقیقت کمک می‌کند تا بانک اطلاعاتی از دانشجویان فعال و همیشه در صحنه در دسترس باشد تا در لحظات حساس با همکاری آن‌ها برای کنترل و درمان بیماری‌های همه‌گیر و بحران‌ها با سرعت بیشتری اقدام شود.

دبیر شورای مرکزی مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی وزارت بهداشت، یادآور شد: مجمع دبیران شوراهای صنفی دستیاران و دانشجویان دکتری تخصصی وزارت بهداشت با قدردانی از همه دستیاران و دانشجویانی که در تمام مقاطع در تلاش برای کنترل این بیماری هستند از مردم خواهش می‌کند تا با وزارت بهداشت همکاری لازم را داشته باشند؛ زیرا این بیماری یک موضوع ملی بوده و همت و همدلی ملی را می‌طلبد.

وی گفت: از کارورزان و دانشجویان دعوت می‌کنیم با شرکت در پویش دانشجویی مقابله با کرونا، با پتانسیل بالای خود تیم درمان را همیاری کنند.

پارسایی با اشاره به شهید دانستن خادمان بهداشت و سلامت مردم در مبارزه با کرونا از سوی رهبر معظم انقلاب، گفت: این اتفاق بسیار مبارکی است؛ زیرا این جهاد به‌واقع در راه خداوند است؛ چون تلاش‌گران این عرصه در حوزه بهداشت و درمان از جان خود گذشته‌اند و در مواجهه مستقیم با بیماری قرار دارند، امیدوارم با بیمه عمر کردن دانشجویان دستیاری که در عرصه فعالیت خود در مواجهه با خطر هستند،‌ به این عزیزان قوت قلب لازم را بدهیم و مسئولان در این حوزه نیز ورود جدی داشته باشند.

انتهای پیام/

168 / 320 دانشجویان دستیاری پزشکی کرونا بیمه دستیاری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشجویان دستیاری پزشکی کرونا دستیاران و دانشجویان دانشجویان دستیاری مبارزه با کرونا وزارت بهداشت تیم درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۷۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد و گفت: ۱۰۶۹ خوابگاه متاهلی در دانشگاه‌ها داریم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس شیراوژن؛ معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت از رشد 46 درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خبر داد و اظهار کرد: در ابتدای دولت سیزدهم کمتر از 800 واحد خوابگاه متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور وجود داشت که هم‌اکنون این تعداد به 1069 واحد رسیده و 46 درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی گفت: این واحدها در حالی ساخته شده که تاکنون ریالی بودجه برای ساخت خوابگاه متاهلی دریافت نکرده‌ایم و این 269 آپارتمان نیز با بودجه‌های اختصاصی دانشگاه‌ها ساخته شده است.

وی با اشاره به این که باید تا پایان این دولت دانشگاه‌های علوم پزشکی فاقد خوابگاه متاهلی به عدد صفر برسد، افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی فاقد خوابگاه متاهلی تا پایان سال حداقل 40 واحد و دانشکده‌های فاقد خوابگاه متاهلی نیز تا پایان سال حداقل باید 20 واحد خوابگاه متاهلی با متراز 45 تا 70 متر مربع همراه با رعایت پیوست فرهنگی مربوطه، ساخته باشند.

افتتاح خوابگاه متأهلی برای 120 دانشجوی علوم پزشکی تهران

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت در ادامه تاکید کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی که خوابگاه متاهلی دارند هم باید تا پایان سال 20 درصد به تعداد واحدهای خوابگاهی متاهلی خود اضافه کنند.

شیراوژن همچنین از انعقاد تفاهمنامه با وزارت مسکن و شهرسازی برای ساخت خوابگاه‌های متاهلی دانشجویی خبر داد.

در ادامه حمید رئیسی؛ معاون صندوق رفاه دانشجویان اظهار کرد: صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اعتبار پرداخت ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور را در 6ماهه نخست سال 1403(بدون محدودیت در تعداد دانشجویان) ابلاغ کرد.

وی افزود: اعتبار لازم برای پرداخت ودیعه مسکن، از محل اعتبارات ابلاغی ستاد ملی جمعیت تامین شده است و براساس ابلاغ صندوق رفاه، در سال 1403، بدون محدودیت در تعداد دانشجو، هر تعداد دانشجوی متاهل دانشکده یا دانشگاه علوم پزشکی متقاضی ودیعه مسکن، وام ودیعه مسکن دریافت خواهند کرد.

معاون صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: شرایط دریافت ودیعه مسکن قبلا بر اساس آیین نامه‌های ابلاغی توسط صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، اعلام شده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد