Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مهران امینی‌فرد روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تاکنون ۲ هزار و ۵۰۰ مورد مشکوک به کرونا در شهرستان های زیرپوشش این دانشگاه مورد غربالگری قرار گرفته‌اند.

وی ادامه داد: براساس غربالگری های انجام شده تاکنون پنج مورد مثبت به کرونا در این منطقه شناسایی که چهار نفر آنان پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت:  یک بیمار کرونا در محدوده این دانشگاه نیز در بخش مراقبت های ویژه تحت مراقبت قرار دارد.

وی ادامه داد: همچنین حدود ۱۵۰ نفر با شک به کرونا از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون بستری که از این تعداد ۷۰ نفر پس از بهبودی مرخص شده‌اند. 

امینی‌فرد افزود: از شهروندان عزیز در خواست می شود در صورت داشتن علائمی نظیر تب، سرفه خشک و تنگی نفس حتما به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه کنند.

وی بیان کرد: تمامی شهروندان می توانند با مراجعه به سامانه خود ارزیابی الکترونیکی وزارت بهداشت به آدرس salamat.gov.ir و تکمیل پرسشنامه از سلامت خود مطلع شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اظهار داشت: مشاهدات عینی سطح شهر حاکی از جدی نگرفتن موضوع توسط شهروندان است که این موضوع با توجه به نوع ارتباطات اجتماعی مردم منطقه نگران کننده است.

وی خاطر نشان کرد: درصورتی که شهروندان به توصیه ها توجه نکنند و اصرار بر ادامه ترددهای غیرضروری داشته باشند انتقال بیماری بطور جدی ادامه خواهد داشت و فرآیندبیماریابی دچار اختلال شده و شناسایی بیماران مبتلا نیز مشکل‌ می شود. 

استان سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی و پراکندگی در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستانهای شمالی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستانهای مرکزی زیرپوشش دانگشاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستانهای جنوبی شامل ایرانشهر، دلگان، بمپور، فنوج، سرباز، قصرقند، نیکشهر، دشتیاری، کنارک و چابهار زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا بیماری‌ های عفونی سیستان و بلوچستان بیماری های ویروسی ایرانشهر پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری های عفونی سیستان و بلوچستان بیماری های ویروسی ایرانشهر ویروس کرونا بیماری های عفونی سیستان و بلوچستان بیماری های ویروسی ایرانشهر دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۹۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان

  ایوب کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران گفت: پس از بارندگی‌های اخیر یکی از برنامه‌های کاهش ابتلا و همچنین کنترل پشه آنوفل و آئدس (ناقلین بیماری‌های مالاریا و تب دانگ) انجام عملیات سم پاشی منازل در مناطق دارای تبادل جمعیتی بالا با سایر مناطق آلوده و بالا بودن تعداد زیستگاه لاروی پشه است.

وی افزود: در شهرستان سیب و سوران عملیات سم پاشی توسط ۳ تیم در مناطق پرخطر تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برنامه ریزی و اجرا شده است.

  کرد گفت: همچنین در کنار این عملیات زیستگاه لاروی هر روستا بررسی و در صورت مشاهده لارو عملیات لاروکشی انجام می‌پذیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • عاملان تیراندازی در ایرانشهر زمین گیر شدند
  • رونق حمل و نقل جاده‌ای کالا
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • رونق حمل و نقل جاده ای کالا
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر