Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان گفت: برای شناسایی بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونا ایستگاه‌های غربالگری که کار تب سنجی در آنها می‌شود در ۴ خروجی استان مستقر شد. ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۶ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

محمدعلی هروی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان اظهارداشت: تیم‌های بازرسی سلامت در مبادی خروجی استان، کار تب سنجی مسافران را انجام می‌دهند و اگر فردی علایم بیماری را داشته باشد از خروجش جلوگیری شده و به مرکز درمانی در همان شهرستان ارجاع داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز نخستین ایستگاه‌های تب سنجی در خروجی‌های غربی و شرقی استان شامل نوکنده و تنگه راه در مینودشت راه‌اندازی شد. در این اجرای این طرح دانشگاه علوم پزشکی، پلیس راه، اورژانس، راهداری، ضابطان قضایی و غیره مشارکت دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گفت: این ایستگاه‌ها تا پایان وقت امروز در دو محور توسکستان و خوش ییلاق برپا می‌شود تا با جلوگیری از خروج افراد مشکوک به کرونا و انتقال آنان به مراکز درمانی، زنجیره انتقال این بیماری قطع شود.

تدابیر جدید سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح برای کنترل شیوع کرونا / تزریق 1420 میلیارد ریال به مراکز درمانی نیروهای مسلحکرونا|ثبت 15 مورد جدید از ابتلا به کرونا در عربستانرئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:‌ سیستم درمان هرمزگان پاسخگوی حجم زیاد مسافران نیست + فیلم‌

وی ادامه داد: کار بیماریابی در این طرح به هلال احمر سپرده شده است. پس از شناسایی افراد دارای علایم، بیمار با کد رهگیری به مراکز درمانی ارجاع داده می‌شود. در صورتی که فرد بیمار از استان دیگری آمده باشد، با همان کد رهگیری مشخصات این فرد برای آنها ارسال می‌شود تا اقدامات درمانی تکمیلی را انجام دهند.

هروی گفت: دانشگاه علوم پزشکی برای انتقال این بیماران مراکز 16 ساعته را فعال کرده و نیروی انتظامی نیز برقراری نظم و امنیت و همچنین روانسازی ترافیک را برعهده دارد.

وی بیان داشت: فعالیت این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روزی است و همه مسافران در خروجی‌های استان باید تحت آزمایش قرار بگیرند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با اشاره به ممنوعیت سفرهای نوروزی به برخی استان‌ها از جمله گلستان گفت: هلال احمر 16 پایگاه بین جاده‌ای در استان دارد که همگی برای این ایام فعال هستند اما تأکید و توصیه ما به مردم این است حتی ترددهای بین شهری خود را محدود کنند و در این ایام اصلا به فکر مسافرت نباشند.

وی افزود: جابه‌جایی مسافران سبب انتقال ویروس کرونا به سایر مناطق خواهد شد و شیوع این بیماری را افزایش می‌دهد.

هروی بیان داشت: همه ساله در ایام نوروز معاونت امور جوانان هلال احمر پایگاه‌هایی را برپا می‌کرد اما امسال مردم به ویژه جوانان می‌توانند این اقدامات و برنامه‌ها را از طریق فضای مجازی دنبال کنند.

انتهای پیام/582/ش

R41471/P/S6,70/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا ایستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۹۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ استفراغ عمدی اولین راه جلوگیری از مسمومیت

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ طی چند روز گذشته سازمان اورژانس از افزایش 300 درصدی آمار مسمومیت با قارچ در کشور خبر داد.

بابک یکتاپرست سخنگوی اورژانس کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به مسمومیت 70 نفر در یک ماه گذشته گفت: از این تعداد 14 بیمار بستری و 56 بیمار در مراکز درمانی بهبود یافتند.

وی با بیان اینکه در 24 ساعته گذشته 9 نفر در استان فارس مسموم شدند، گفت: استان فارس با 33 مسمومیت و استان‌های لرستان و کرمانشاه به ترتیب با 12 و 10 مسمومیت بیشترین آمار را به ثبت رسانده‌اند.

همچنین حسن نوری ساری معاون آموزش و اعتباربخشی سازمان اورژانس کشور در خصوص بیشترین محل‌های رشد قارچ‌های سمی در کشور گفت: مناطق کوهستانی و دشت‌ها با آب و هوای بهاری بیشترین مناطقی هستند که قارچ‌های سمی در آن رشد می‌کنند.

تشخیص سمی بودن و نبون قارچ‌ها

وی با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی و غیر‌سمی را نمی‌توان از هم تشخیص داد، گفت: کلاهک رنگی، لکه‌دار بودن و لزج‌بودن از علائم قطعی سمی بودن قارچ است اما بعضی قارچ‌ها بدون داشتن این علامت‌ها نیز سمی هستند و از روی ظاهر نمی‌توان سمی‌ بودن قارچ را مشخص کرد.

نوری ساری گفت: قارچ‌های سمی دارای سموم گوناگونی هستند و بر نقاط مختلف بدن تاثیر دارند که هرکدام دارای علائم و عوارض خاصی هستند.

وی با اشاره به اینکه اگر قارچی توسط فرد خورده شد اولین و تنها کاری که می‌توان انجام داد تحریک به استفراغ است، تصریح کرد: با یک استفراغ عمدی در 30 دقیقه اول پس از خوردن قارچ، مواد سمی از بدن دفع و خطر مسمومیت می‌تواند به کلی رفع شود.

معاون آموزش و اعتباربخشی سازمان اورژانس ادامه داد: پس از گذشت 24 ساعت از خوردن قارچ اگر علائمی در فرد پیدا نشد اتفاقی برای فرد رخ نداده و مسمومیتی وجود ندارد.

علائم قارچ‌های گوارشی بعد از 5 ساعت بسیار خطرناک‌اند

وی گفت: سم در گروهی از قارچ‌ها دارای علائم گوارشی، درد شکم، اسهال و تهوع هستند که اگر این عوارض قبل از 5 ساعت پیدا شود خطرناک نیست ولی اگر بعد از 5 ساعت این علائم در فرد پیدا شود نشان دهنده بسیار سمی و خطرناک بودن قارچ است که می‌تواند باعث آسیب به کبد شود.

نوری ساری با بیان اینکه گروهی دیگر از قارچ‌های سمی به عنوان قارچ جادویی یا مجیک ماشروم شناخته می‌شوند، خاطرنشان کرد: این قارچ‌ها توهم‌زا هستند و بعضی افراد از این نوع قارچ به عنوان مواد مخدر استفاده می‌کنند که در آینده موجب تغییر شخصیت می‌شوند و ممکن است یک فرد مهربان پس از مصرف آن به یک فرد خشن تبدیل شود.

وی افزود: اگر افراد در ساعت‌های اولیه مصرف قارچ‌های سمی با اورژانس تماس بگیرند به راحتی می‌توان از آسیب‌های جدی و مسمومیت‌های شدید جلوگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسیج نیروهای امدادی گلستان برای یافتن کودک ۴ ساله
  • این علائم نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • تلاش نیروهای هلال احمر گلستان برای پیدا کردن یسنای ۴ ساله مفقود شده
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ استفراغ عمدی اولین راه جلوگیری از مسمومیت
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان