Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروین منجزی یک  آموزگار اهوازی با سابقه ۲۰ سال تدریس است که به گفته خودش از چند سال پیش برای آموزش بهتر به دانش آموزان کار با گوشی های هوشمند تلفن همراه را فراگرفته است.او که سرگروه آموزشی آموزگاران پایه سوم مدرسه غدیر منطقه پردیس اهواز است درخصوص این روزها می گوید: از روز اعلام تعطیلی مدارس آموزش به صورت مجازی را در دستور کار قرار دادم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منجزی مهمترین دغدغه این روزهای خود را دانش آموزان بی بضاعتی می داند که امکان دسترسی به گوشی های هوشمند را ندارند و در ادامه بیان می کند: از ابتدای سال تحصیلی یک گروه با حضور اولیای دانش آموزان در یکی از شبکه های اجتماعی تشکیل دادیم که تمام دانش آموزان به جز چند نفر در آن حضور داشتند.

وی ادامه می دهد: با تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا، به دنبال شماره تماس اولیای دانش آموزانی که در گروه حضور نداشتند بودم و پس از یافتن از آنها خواستم یک شماره فعال در شبکه اجتماعی به من بدهند تا هر طور شده به فرزندان آنها آموزش بدهم.

منجزی تمرکز خود را بر روی آموزش دروس ریاضی و فارسی عنوان می کند و توضیح می دهد: در مقطع ابتدایی این دروس برای دانش آموزان بسیار مهم هستند به همین دلیل روزانه از تجربیات خود و سایر همکاران برجسته استان و حتی کشور استفاده و تولید محتوا می کنم تا دانش آموزان از آنها استفاده کنند.

وی اما با ابراز گلایه از اتفاق پیش آمده برای یکی از معلمان در فضای مجازی که افرادی اقدام به تمسخر او در بیان تلفظ برخی کلمات کرده بودند می افزاید: من نیز مانند بسیاری از آموزگاران مقطع ابتدایی به دلیل صحبت طولانی در کلاس های پرجمعیت درس احساس می کنم که جنس صدایم بم شده است.

این آموزگار می گوید: همین مساله باعث شده که دیگر تولید محتوای صوتی را با صدای خود تولید نکنم و یا به صورت تصاویر مطالب را ارسال می کنم و یا از ویدئو و صداهای سایر همکاران که بیشتر سرگروه های استانی و کشوری هستند استفاده می کنم.

منجزی در بخشی دیگر در خصوص نحوه ارزیابی دانش آموزان بیان می کند: پس از پایان تدریس از دانش آموزان درخواست می شود که از نحوه انجام تکالیف فیلم بگیرند و برای من ارسال کنند.

وی می افزاید: هیچگاه به جایگاه معلم بودن به عنوان یک شغل نگاه نکرده ام، کار آموزگاری برای من عشق است و سراسر عمرم به آن عشق می ورزم.

منجزی توضیح می دهد: چند سال پیش یک دانش آموز کلاس اولی داشتم که به بیماری سرطان مبتلا شد و به دلیل تغییر ظاهر تمایل به حضور در کلاس درس را نداشت همین باعث افت درسی او شده بود به همین دلیل سه سال متوالی در منزل به او درس دادم و خدا را شاکرم که درحال حاضر یک دانش آموز موفق است.

باشیوع ویروس کرونا به دستور استاندار خوزستان و فرمانداران محدودیت هایی برای تردد و فعالیت در اماکن عمومی و مراسم در شهرستان های مختلف استان از جمله تعطیلی بازارها، مسدود شدن مبادی ورودی و تعطیلی ادارات برای پیشگیری از شیوع این ویروس اتخاذ شده است.

به گفته سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تا کنون ۳۰۶ نفر در خوزستان به ویروس کرونا مبتلا شدند که از این تعداد ۳۸ نفر فوت شدند.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز ۲۶ اسفندماه اعلام کرد: تاکنون ۱۴ هزار و ۹۹۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۸۵۳ نفر بر اثر ابتلا به این ویروس فوت کرده وچهار هزار و ۹۹۶ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از  یکصد کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آموزش مجازی تلفن همراه فوت گوشی های هوشمند وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۰۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی در حکمی صابر جباری فاروجی را به عنوان «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب کرد.

متن انتصاب دبیر کارگروه سلامت مدارس به شرح زیر است:

«با توجه به ضرورت اتخاذ تصمیمات یکپارچه در حوزه تعیین سیاست ها، تکالیف و خط مشی‌ها برای دانش آموزان و ایجاد و تداوم هم افزایی مراکز/ دفاتر مرتبط معاونت بهداشت در تعامل با حوزه­‌های درون بخشی و برون بخشی به ویژه وزارت آموزش و پرورش و با هدف سامان بخشی به فعالیت‌های مطلوب سلامت کودکان، نونهالان و نوجوانان در مدارس، نظر به تعهد و تجربه جنابعالی، بدین وسیله به موجب این ابلاغ جنابعالی به سمت «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب می­‌شوید.

امید است با یاری خداوند متعال و در سایه توجهات حضرت ولی­عصر (عج) در اجرای مأموریت­‌های این کارگروه و در راستای حفظ و ارتقای سلامت دانش­آموزان موفق و منصور باشید.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظام سلامت مرهون اساتید و آموزگاران است
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در کردستان
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد