Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روانشناس با بیان اینکه کودکان در معرض استرس ناشی از اخبار کرونا هستند، گفت: انجام بازی‌‌هایی می‌‌تواند به کاهش استرس کمک کند؛ نیازی نیست تمام جزئیات بیماری را به کودکان بگوییم. ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۷ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر مهسا ساداتی در گفت‌وگو با شبکه خبر با بیان اینکه کودکان نیز درگیر اخبار و استرس بیماری کرونا هستند، اظهار داشت: کودکان باید در جریان موضوع کرونا قرار بگیرند و والدین باید به آنها اطلاعات لازم را منتقل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهتر است راهکارهای پیشگیری از کرونا را به کودکان بگوییم اما جزئیات این بیماری را به آنها نگوییم زیرا این مسئله برای آنها استرس‌‌زا خواهد بود.

وی افزود: تعداد فوت‌شدگان، وضعیت بیماران و شدت بیماری را به کودکان نگویید و اخبار کذب و شایعات فضای مجازی را به کودکان منتقل نکنید و در تماس‌‌های تلفنی خود با دیگران، درباره اخبار منفی صحبت نکنید.

ساداتی تصریح کرد: به کودکان بگویید که کرونا نیز مانند یک سرماخوردگی است با این تفاوت که میزان سرایت بیشتری نسبت به سرماخوردگی دارد و لازم است نکات بهداشتی رعایت شود.

وی درباره راهکارهایی برای کاهش اضطراب کودکان خاطرنشان کرد: انجام بازی‌‌هایی مانند نقطه بازی می‌‌تواند به کاهش استرس کمک کند؛ همچنین والدین می‌‌توانند با کودکانی که تمرکز کمتری دارند، جمله‌‌سازی را تمرین و بازی کنند.

این روانشناس در پاسخ به این سوال که "اگر کودک یا والدین بیمار شوند و والدین مجبور به جداکردن کودک در خانه شوند، باید چگونه با این کودکان برخورد شود؟" تصریح کرد: کودکان در مقابل تغییرات و چالش‌‌های ناگهانی آسیب‌‌پذیر هستند بنابراین باید در حد درک و فهم کودک، مسائل برای آنها توضیح داده شود؛ والدین در این شرایط باید از کودک بخواهند احساسات خود را بیان کند یا آن را بنویسد و نقاشی کند. اطلاعات واقعی در حد درک و فهم کودک در اختیار او قرار داده شود و درباره رفتاری که قرار است با کودک داشته باشند با او صحبت و کودک را آماده کنند.

توصیه‌هایی برای ارتباط بهتر والدین با کودکان و نوجوانان در روزهای خانه‌نشینیاز این "انیمیشن" جذاب برای آموزش کودکان و نوجوانان خود استفاده کنید!برگزاری جشنواره فرهنگی و آموزشی «کرونااُمید» ویژه کودکان و نوجوانان

انتهای پیام/

R7573/P/S2,18,24/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا حقوق کودک

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا حقوق کودک ویروس کرونا حقوق کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۰۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 

برای داشتن انرژی بیشتر در طول روز باید چند کار تأثیر گذار روی سلامت جسمی و روانی تان را انجام دهید. به طور کلی شما باید تغذیه سالم، ورزش منظم، خواب کافی، برنامه‌ریزی روزانه داشته باشید و کنترل استرس و اضطرابتان را در دست بگیرید.

۱. تغذیه سالم: مصرف غذاهای سالم و با ارزش غذایی بالا مانند میوه، سبزیجات، مغزهای خشک، ماهی، مرغ و محصولات کامل‌مغذی برای افزایش انرژی بدن بسیار مفید است.

۲. ورزش منظم: ورزش و فعالیت بدنی منظم به افزایش انرژی و تقویت قدرت بدنی کمک می‌کند.

۳. خواب کافی: خواب به موقع و کافی حدود ۷-۹ ساعت در شب برای بازسازی بدن و افزایش انرژی ضروری است.

۴. آب کافی: مصرف آب به میزان کافی برای حفظ هیدراسیون بدن و افزایش انرژی بسیار مهم است.

۵. کاهش استرس: استرس و نگرانی‌های زیاد می‌توانند باعث کاهش انرژی شما شوند. به دنبال روش‌های کاهش استرس و آرامش پیدا کنید.

۶. استفاده از روش‌های تنظیم احساسات: تمرین‌های تنفس، مدیتیشن و یوگا می‌توانند به شما کمک کنند تا احساسات خود را تنظیم کرده و انرژی بیشتری داشته باشید.

۷. برنامه روزانه: برنامه‌ریزی منظم روزانه و تعیین اهداف قابل دست‌یابی می‌تواند به شما احساس موفقیت و انگیزه بدهد که در نتیجه انرژی شما را افزایش دهد.

کد خبر 750766

دیگر خبرها

  • راهکارهای کاهش استرس
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است