Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@07:24:41 GMT

واکنش سیستم ایمنی به کرونا شناخته شد

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۰۲۸۲۲

واکنش سیستم ایمنی به کرونا شناخته شد

متخصصان استرالیایی نحوه واکنش سیستم ایمنی به ویروس کرونای ٢٠١٩ را شناسایی کردند و این بررسی نشان می‌دهد که بهبود از کرونای ٢٠١٩ مانند بهبود از آنفلوآنزا است.

به گزارش بی‌بی‌سی، این آزمایشات در موسسه عفونت و ایمنی پیتر داکرتی در ملبورن انجام و نتایج آن در نشریه پزشکی نیچر منتشر شده است. این موسسه در ماه ژانویه اولین پژوهشگاهی شد که ویروس کرونای ٢٠١٩ را در خارج از چین بازتولید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروفسور "کاترین کدزیرسکا" یکی از نویسندگان تحقیق می‌گوید: این کشف مهمی است، زیرا اولین بار است که واقعا می‌فهمیم سیستم ایمنی ما چگونه با ویروس جدید کرونا مبارزه می‌کند. "

بیش از ۱۰ محقق و متخصص چهار هفته بی‌وقفه کار کردند تا نحوه واکنش سیسم ایمنی به کرونای ٢٠١٩ را شناسایی کنند.

زنی ٤٧ ساله اهل ووهان در استرالیا به بیمارستان مراجعه می‌کند و بستری می‌شود. او مبتلا به کرونای ٢٠١٩ خفیف تا متوسط بود. پروفسور کدزیرسکا و همکارانش "کل واکنش سیستم ایمنی" او را زیر نظر گرفتند.

سه روز پیش از شروع بهبودی، در خون بیمار سلول‌ها و پادتن‌های خاصی مشاهده شد. به گفته پروفسور کدزیرسکا همین سلول‌ها در همین زمان پیش از آغاز بهبود از آنفلوآنزا در خون دیده می‌شوند:

این پروفسور می‌گوید: خیلی هیجان‌زده‌ایم که ظهور سلول‌های ایمنی پیش از بهبود علائم بالینی را ثبت کردیم.

این سلول‌ها سه نوع لنفوسیت T. (کمک‌کننده فولیکولی، CD ۴ فعال، CD ۸) و سلول‌های ترشح‌کننده پادتن هستند.

علائم بیمار "در روز سیزدهم کاملا بهبود یافتند" و پادتن‌ها (ایمونگلوبولین‌های G. و M) تا هفت روز بعد یعنی روز بیستم در پلاسمای خون او "مرتب افزایش یافتند. "

برنامه بعدی پروفسور کدزیرسکا و همکارانش یافتن پاسخ این سوال است که چرا سیستم ایمنی در موارد شدید بیماری ضعیف عمل کرده است.

آن‌ها می‌گویند: این واقعا مهم است که بفهمیم در کسانی بیماری بسیار شدید گرفتند یا مردند چه چیز کم یا متفاوت بود.

فهمیدن اینکه سیستم ایمنی چه زمانی شروع به تولید این سلول‌های خاص می‌کند به شناسایی "سیر ویروس" و "پیش‌بینی سیر بهبود" و به گفته "گرگ هانت" وزیر بهداشت استرالیا، به ساخت واکسن و یافتن درمان‌های بالقوه کمک می‌کند.

اکثریت بزرگی از مبتلایان به کرونای ٢٠١٩ بهبود می‌یابند که به این معنی است که سیستم ایمنی آن‌ها با موفقیت با ویروس مبارزه کرده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سیستم ایمنی بدن کرونا پارسی خبر سیستم ایمنی سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، مقامات ایمنی خودروی آمریکا اعلام کردند که تحقیقات آنها در مورد سیستم خودران تسلا حداقل ۱۳ تصادف مرگبار را شناسایی کرده است که این ویژگی در آنها دخیل بوده است. تحقیقات همچنین نشان داد که ادعا‌های این خودروساز الکتریکی با واقعیت مطابقت ندارد.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) فاش کرد که طی تحقیقات ایمنی ۳ ساله خود بر سیستم‌های خودران، که در آگوست ۲۰۲۱ آغاز شد، حداقل ۱۳ تصادف تسلا را شناسایی کرد که شامل یک یا چند کشته، و جراحات جدی بسیاری بود که در آنها سوء استفاده راننده از سیستم نقش آشکاری داشت.

همچنین شواهدی یافت شده است که ضعف سیستم تعامل راننده تسلا برای قابلیت‌های عملیاتی مجاز خودکار مناسب نبوده است، که منجر به شکاف ایمنی در این حوزه شده است.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه هاهمچنین این نگرانی را مطرح کرد که نام سیستم خودران تسلا ممکن است رانندگان را به این باور برساند که اتوماسیون قابلیت‌های بیشتری نسبت به آن دارد و رانندگان را به اعتماد بیش از حد به اتوماسیون دعوت کند.

تسلا در ماه دسامبر اعلام کرد که بزرگترین فراخوانش تا کنون، شامل ۲.۰۳ میلیون وسیله نقلیه آمریکایی - یا تقریباً تمام وسایل نقلیه خود در جاده‌های ایالات متحده - برای اطمینان از توجه بهتر رانندگان هنگام استفاده از سیستم پیشرفته کمک راننده خود بوده است.

این اداره پس از شناسایی نگرانی‌های ناشی از حوادث تصادف پس از نصب به‌روزرسانی نرم‌افزار فراخوان خودرو‌ها «و نتایج آزمایش‌های اولیه خودرو‌های اصلاح‌شده، دومین تحقیق خود را آغاز می‌کند.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها  گفت که تسلا به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را برای رسیدگی به مسائلی که به نظر می‌رسد مرتبط با نگرانی‌هایش است، منتشر کرده است، اما آنها را بخشی از فراخوان یا تصمیم دیگری برای رفع نقصی که خطر ایمنی غیرمنطقی دارد، قرار نداده است. همچنین به بیانیه تسلا استناد کرد که بخشی از راه حل، هم مالک را ملزم به انتخاب می‌کند و هم به راننده اجازه می‌دهد تا به راحتی آن را برگرداند».

تسلا در ماه دسامبر گفت که کنترل‌های سیستم نرم‌افزاری خودران ممکن است برای جلوگیری از سوءاستفاده راننده کافی نباشد و می‌تواند خطر تصادف را افزایش دهد.

تسلا بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر در این مورد پاسخ نداد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد