Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دیلی میل، محققان استرالیایی داروهایی که برای درمان ویروس اچ آی وی و مالاریا به کار می‌روند را برای مقابله با ویروس کرونا استفاده کرده اند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، گروهی از کارشناسان بیماری‌های عفونی در دانشگاه کویینزلند استرالیا طی تحقیقاتی متوجه شدند دو داروی موجود عفونت ناشی از ویروس کووید ۱۹ را از بین می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داروی کلورکویین(Chloroquine) که برای درمان مالاریا به کار می‌روند و ترکیب دارویی (لوپیناویر/ریتوناویر) که برای مقابله با ویروس ایدز استفاده می‌شود، روی افراد آزمایش شده است. نتیجه این آزمایش‌ها نویدبخش بوده و به ازبین رفتن عفونت ویروس کرونا در بیماران منجر شده است.

پروفسور دیوید پترسون محقق دانشگاه کویینزلند امیدوار است تا پایان ماه داوطلبانی برای آزمایش گسترده این داروها بیابد.

پزشکان و محققان سراسر دنیا مشغول آزمایش و بررسی داروهای مختلف هستند و همزمان گروهی دیگر نیز سعی در کشف یک واکسن برای ویروس کرونا دارند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایدز مالاریا ویروس کرونا کرونا دارو کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۳۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان غذا و دارو در پاسخ به برخی گلایه‌ها در فضای مجازی مبنی بر دسترسی نداشتن به تعدادی از داروها، به تک نسخه‌ای یا مسافرتی بودن آنها اشاره و تاکید کرد: سازمان غذا و دارو صرفاً مکلف به تأمین داروهای موجود در فهرست رسمی کشور است.

وی افزود: بر اساس بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروی خارج از فهرست دارویی توسط پزشکان ممنوع است.

سازمان غذا و دارو درخصوص علت تمایل برخی بیماران برای مصرف داروهای خارجی در حالی که که نمونه داخلی آن با قیمت مناسب‌تر وجود دارد،یادآور شد: این موضوعی فرهنگی است که بخشی از آن به پزشکان هنگام گفت‌وگو با بیماران مرتبط می‌شود که بعضاً بر کیفیت نمونه خارجی تاکید بیشتری دارند و بخشی دیگر به خاطر تصورات غلطی است که در جامعه نسبت به محصول داخلی وجود دارد.

بر اساس این گزارش، سازمان غذا و دارو از برخی چهره‌های شناخته شده در فضای مجازی که دلسوزانه ممکن است پیگیر تهیه داروهای خارج از فهرست رسمی باشند که تجویز آنها وجاهت قانونی هم ندارد؛ خواست قبل از جمع آوری اطلاعات کامل و جامع از منابع موثق اطلاع رسانی اشتباه و گمراه کننده نداشته باشند.

کد خبر 849018 منبع: ایسنا برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم دارو پزشکی

دیگر خبرها

  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • برخورد قاطع با مداخله‌گر طب سنتی در نیشابور
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)