Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-06@02:27:08 GMT

شناسایی نواحی پرتردد عابران پیاده در شهرها

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۰۳۲۳۰

شناسایی نواحی پرتردد عابران پیاده در شهرها

خرداد: در نسخه جدید اپلیکیشن مسیریاب نشان، لایه‌ جدیدی اضافه شده که محل‌های پر تردد شهر را نشان می‌دهد تا آن‌هایی که مجبور به خروج از خانه هستند محل‌های کم تردد را انتخاب کنند.


به گزارش خرداد ،با فعال کردن لایه‌ی «نواحی پرتردد پیاده ویژه کرونا» می‌توانید مناطق پرتردد ۲۴ساعت گذشته را با رنگ بنفش و مناطق پرتردد حال حاضر را با رنگ‌های زرد و نارنجی ببینید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امکان جدیدی است که به مسیریاب نشان اضافه شده تا افراد اگر نیاز ضروری به خارج شدن از خانه داشتند، حداقل از جایی تردد کنند که کمترین ترافیک انسانی را دارد.
«داوود امینی» مدیر تیم تخمین ترافیک و داده‌کاوی مسیریاب «نشان» درباره چگونگی شروع فرآیند این امکان می‌گوید: با گسترش شیوع کرونا در کشور و با گزارش اولین مورد در مشهد، دورکاری ما آغاز شد. همه‌مون در تیم‌های نشان دورکار شدیم. در یک جلسه تصمیم بر این شد که برای بهبود شرایط کاری هر کدام نظر خود را اعلام کنیم.
وی افزود: پس از بررسی وضعیت کشورهای دیگر در مبارزه با شیوع کرونا، متوجه شدیم یکی از اقدامات موثری که  در جنوب شرق آسیا به خصوص چین انجام شده، نمایش محل‌های پر خطر است تا مردم از عبور و مرور در آن پرهیز کنند. با توجه به داده‌هایی که داشتیم تصمیم رفتیم بهترین ایده را انتخاب کنیم.
او گفت: ایده‌ کار روی محل‌های پر رفت‌وآمد به تیم حوزه داده و داده‌کاوی سپرده شد. ایده‌ جلب مشارکت کاربران به تیم جمع‌سپاری و پیاده‌سازی ایده‌های خاص هم گروهی از مدیران محصول واگذار شد. جمع آوری داده و پیدا کردن ارتباط درست بین آن‌ها باعث شد همه چیز کمی سخت شود اما در هر صورت در نهایت توانستیم راه‌حلی برای این تعریف سرویس مکان‌های پرتردد عابران پیاده پیدا کنیم.
به گفته امینی پس از دو هفته کار شبانه‌روزی، در نهایت نسخه اولیه محل‌های پر تردد شهرها در دسترس قرار گرفت و آن‌ها در حال بهبود این نسخه هستند تا به سرعت میزان دقت آن را بهبود ببخشند. 

منبع: خرداد

کلیدواژه: محل های پر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۳۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد

تیمی از محققان دانشگاه صنعتی نانیانگ سنگاپور میکروقطره‌هایی ایجاد کرده‌اند؛ این میکروقطره‌ها زمانی که تحت تابش نور لیزر قرار می‌گیرند، امکان شناسایی نشانگرهای زیستی پروتئین و ویروسی در آنها فراهم می‌شود. این روش را می‌توان برای تشخیص انواع بیماری‌های خاص به کار برد.

به گزارش ایسنا، این میکروقطرات، تقریباً یک سوم قطر یک رشته موی انسان بوده و می‌توانند به طور بالقوه در جریان خون حرکت کنند تا به تمام قسمت‌های بدن انسان برسند و ذراتی به نام اگزوزم را که توسط سلول‌ها ترشح می‌شوند، شناسایی کنند. اگزوزوم‌ها به عنوان نشانگرهای زیستی در شناسایی بیماری‌ها عمل می‌کنند.

چن یو چنگ، از دانشکده مهندسی برق و الکترونیک این دانشگاه که این تیم تحقیقاتی را به همراه دکتر فانگ گوئوچنگ رهبری می‌کرد، گفت: این میکروقطرات همچنین می‌توانند جایگزین دقیق‌تری برای درمان فوتودینامیک ارائه دهند که از داروی فعال شده با نور استفاده می‌کند.

نتایج این پروژه در قالب مقاله‌ای در نشریه Nano Letters منتشر شده است.

این تیم تحقیقاتی از یک کریستال مایع برای ایجاد ریز قطرات استفاده کرد، سطح این قطرات با آنتی‌بادی‌های مختلف پوشانده شد. این آنتی‌بادی‌ها می‌توانند با پروتئین‌های مختلف که توسط ویروس‌ها تولید می‌شود، واکنش نشان دهند و آنها را به نشانگرهای بیماری تبدیل کنند.

این میکروقطره‌ها به عنوان نقطه کانونی برای نور لیزر عمل می‌کنند. هنگامی که لیزر وارد قطره می‌شود، انرژی و نور آن تقویت می‌شود؛ زیرا لیزر قبل از خروج از قطره به طور مکرر در داخل قطره پراش پیدا می‌کند. این پراش‌ها سیگنال قوی‌تر ایجاد می‌کند که از قطره ساطع می‌شود و منجر به شناسایی دقیق‌تر بیماری می‌شود.

هنگامی که یک میکروقطره با پروتئینی برخورد می‌کند که با یکی از آنتی‌بادی‌های متصل به آن واکنش نشان داده شده، طول موج نور منعکس شده از میکروقطره تغییر می‌کند که نشان دهنده وجود بیماری یا عفونت است.

محققان با اندازه‌گیری تغییر طول موج در حین خروج از  میکروقطره، از این فناوری در آزمایش‌ها برای تشخیص موفقیت‌آمیز اختلالات عصبی، بیماری‌های ژنتیکی و سلول‌های سرطانی استفاده کرده‌اند.

پروفسور چن گفت: استفاده از لیزر به ما امکان می‌دهد تغییرات بیولوژیکی ظریف را تقویت کنیم، زیرا آنها حتی در محیط‌های عمیق بافت عملکرد خوبی دارند. لیزرها انسجام و شدت قوی و نسبت سیگنال به نویز بالا دارند که همگی منجر به تشخیص دقیق‌تر می‌شوند. محققان معتقدند این میکروقطره‌ها کاربردهای بالقوه‌ای در غربالگری دارو دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • تداوم ورود موتورسیکلت‌‌ به داخل پیاده‌راه فردوسی سنندج ‌
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • تشدید سامانه بارشی در آذربایجان شرقی
  • احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران
  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • صدور هشدار نارنجی در سمنان/ احتمال سیلاب نقطه‌ای در منطقه
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد