Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید عبدالله موسوی مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: در فرآیند تولید نفت و گاز، کار بر روی دکل‌های حفاری بی وقفه استمرار دارد، ضمن اینکه در دوران ۸ سال دفاع مقدس لحظه‌ای تولید نفت متوقف نشد و در شرایط امروز هم که جهان و از جمله کشور ما درگیر پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا است، کارکنان سختکوش این شرکت با توجه جدی به رعایت مسائل و دستورالعمل‌های بهداشتی در سلامت و صلابت کامل انجام وظایف ذاتی خود را با جدّیت و پشتکار دنبال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: مجهز بودن دستگاه‌های حفاری و اردوگاه‌های پشتیبانی به درمانگاه، پزشک، تکنیسین و تجهیزات پزشکی که با شیوع این ویروس کرونا نسبت به تقویت آن‌ها اقدام و از سویی تامین نیاز‌های مناطق عملیاتی از نظر امکانات بهداشتی و درمانی و انجام تست‌های غربالگری و اطمینان از سلامت عمومی کارکنان به هنگام ورود و خروج از محیط کار در سر فصل برنامه‌های کاری قرار گرفته است.

موسوی با تاکید بر رعایت فرهنگ خود مراقبتی و اهتمام بر اولویت دادن به دستورالعمل‌های بهداشت و درمان صنعت نفت، اظهار کرد: شرکت ملی حفاری ایران ضمن جلوگیری از توقف فرآیند انجام کار، تلاش می‌کند که با بکارگیری حداقل نیرو‌ها و اجتناب از تجمعات غیر ضروری و کاهش ترددها، گام موثری در جلوگیری از شیوع این بیماری بردارد.

به گفته مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران کارگروه تخصصی و اجرایی مقابله با ویروس کرونا در شرکت ملی حفاری ایران در ۳ حوزه ستادی، پشتیبانی و عملیاتی فعال است که تاکنون اقدام‌های موثری نیز در این حوزه‌ها انجام داده که از میان آن‌ها می‌توان به برنامه ریزی در خصوص اولویت بودن بکارگیری نیرو‌های اقماری ساکن استان خوزستان و ترخیص نیرو‌های غیربومی، ویزیت و غربالگری کارکنان پروازی در محل فرودگاه‌ها و در محل مبداء اعزام کارکنان به مناطق عملیاتی، شناسایی و معرفی بیماران به مراکز درمانی، معاینه و صدورگواهی سلامت کارکنان مأموریتی قبل از اعزام به دستگاه حفاری و ... اشاره کرد.

این مقام مسئول تصریح کرد: افزون بر این موارد با مرخصی کارکنانی که دارای بیماری‌های قلبی، ریوی و فشار خون بالا هستند، موافقت و تلاش شده که کار با حضور ۵۰ درصدی کارکنان پیش رود که البته این کاهش نیرو‌ها هم در بخش ستادی و هم در بخش عملیاتی بوده است. در مجموع نیرو‌های ترخیصی با همکارانی که در مرخصی هستند حدود ۵ هزار نفر می‌شوند.

او اذعان داشت: در بخش فرهنگ سازی و اطلاع رسانی هم اقدام‌های خوبی انجام شده که از میان آن‌ها می‌توان به نصب برچسب‌های راهنمایی، بنر، پوستر، علائم هشدار دهنده و آموزش راه‌های مقابله درخصوص پیشگیری از کرونا ویروس در دستگاه‌های حفاری، اماکن اداری، تأسیسات و کارگاه‌ها و نشر پیام‌های بهداشتی به منظور آگاهی بخشی به رعایت بهداشت فردی و عمومی، اشاره کرد.

سید عبدالله موسوی به تهیه و تدارک ملزومات بهداشتی و درمانی و اقلام مورد نیاز گروه‌های پزشکی و کارکنان اشاره کرد و ادامه داد: در این زمینه ۴۰۰ مخزن حاوی مواد ضدعفونی در اردوگاه‌های حفاری و مبادی ورودی ساختمان‌های اداری نصب شده، یکهزار عدد ماسک N ۹۵، و ۳۵ هزار ماسک ساده، ۲ هزار لیتر مواد ضدعفونی دست، ۲۵۰۰ لیتر آب ژوال برای ضدعفونی کردن کاروان‌ها و محیط‌های کاری توزیع شده است.

او اظهار داشت: شرکت ملی حفاری ایران همچنین وسایل حفاظتی مورد نیاز تیم‌های پزشکی و غربالگری را هم شامل دستکش لاتکس، لباس پزشک (گان و کلاه)، لباس ضد ویروس، شیلد صورت و عینک را تهیه و تامین کرده است.

موسوی همچنین به تشکیل تیم واکنش سریع به صورت ۲۴ ساعته شامل؛ ۲ نفر پرستار، ۲ نفر سم پاش، ۲ نفر راننده و تامین وسایل فردی و تجهیزات مورد نیاز اشاره و بیان کرد: کادر پزشکی شرکت ملی حفاری ایران به صورت روزانه بر انجام فعالیت‌ها در مناطق عملیاتی و کارگاهی نظارت دارد.

او افزوده شدن مکمل‌ها از جمله ویتامین سی با هدف افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌های ویروسی نظیر آنفولانزا در سبد دارویی، تخصیص فضایی تحت عنوان پایگاه درمانی در دستگاه‌های حفاری با حضور پزشک، پزشکیار و تجهیزات مورد نیاز با هدف آموزش و غربالگری کارکنان ورودی به دستگاه، تهیه و تامین بسته‌های بهداشتی و توزیع آن در مناطق کم برخوردار حومه شهر اهواز به منظور عمل به مسئولیت‌های اجتماعی، توقف فعالیت‌های عملیاتی شرکت در منطقه کیش را از دیگر اقدام‌های شرکت ملی حفاری در مقابله با ویروس کرونا برشمرد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس شرکت ملی حفاری وزارت بهداشت شرکت ملی حفاری ایران ویروس کرونا مورد نیاز نیرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۳۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عین اللهی در حاشیه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی افزود:­ با توجه به نیاز‌هایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید. وی ادامه داد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جزو بودجه امسال دیده شده است. عین‌اللهی به دستاورد‌های دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشور‌های پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست. وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به ۱.۵ میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند. وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است. عین اللهی با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم. وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می‌کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت
  • اورهال واحد سیار فرآورشی اسکید مونتد با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز
  • ‌کوهپیمایی کارکنان و پایوران سپاه در خوی
  • وزیر بهداشت عنوان کرد؛ پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • پرداخت فوق العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • پرداخت فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری