Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلانی به نقل از ایسنا یک مطالعه جدید که در مجله Science منتشر شده است، انتقال و شیوع  کروناویروس جدید را در سراسر چین در ماه ژانویه بررسی کرده و نتیجه گرفته است که ۸۶ درصد از انتقال‌های اولیه ثبت نشده بوده‌اند.

محققان می‌گویند افزایش قابل ملاحظه در شناسایی موارد تایید نشده برای کاهش سرعت شیوع این بیماری بسیار حیاتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطالعه، دانشمندان دانشگاه کلمبیا، کالج سلطنتی لندن، دیویس و دانشگاه هنگ کنگ از یک مدل رایانه‌ای برای شبیه سازی شیوع و گسترش فضایی-زمانی کروناویروس مبتنی بر موارد گزارش شده در ۳۷۵ مورد به نقل از منابع خبری چین بین ۱۰ تا ۲۳ ژانویه استفاده کردند.

در نهایت این مدل نشان داد که شیوع کروناویروس در سراسر چین در ماه ژانویه تنها با حساب کردن موارد تایید شده قابل توضیح نیست. در واقع، این مدل نشان می‌دهد که ۸۶ درصد از موارد ابتلا در این دوره زمانی، ثبت و تایید نشده و ناشناخته باقی مانده است.

جفری شامان از دانشگاه کلمبیا و سرپرست این تحقیق می‌گوید: انفجار موارد کووید-۱۹ در چین عمدتا توسط افراد با علائم خفیف، محدود و بدون علائم انجام شده که ابتلای آنها کشف نشده بوده است.

وی افزود: بسته به مسری بودن و تعداد موارد ابتلا، موارد شناخته نشده می‌توانند بخش بزرگی از جمعیت را در معرض ویروس قرار دهند. ما دریافتیم که در چین، این افراد آلوده و شناسایی نشده، زیاد و ناقل بوده‌اند. این انتقال‌های پنهان همچنان به عنوان یک چالش اساسی برای مهار شیوع این بیماری شناخته می‌شود.

البته این مطالعه نشان داد که این موارد شناسایی نشده به اندازه موارد تایید شده مسری نبوده و برآوردها نشان می‌دهد که آنها تقریباً به اندازه نصف موارد تایید شده مسری هستند. با این حال، این گزارش نشان داد که این موارد خفیف و ثبت نشده، مسئول انتقال بیماری به ۷۹ درصد از موارد بعدی هستند.

شبیه‌سازی ثانویه ردیابی عفونت از ۲۴ ژانویه تا ۸ فوریه و به دنبال اجرای اقدامات کنترلی دقیق چین، کاهش قابل توجهی را در موارد پنهان و شناسایی نشده نشان داد. این امر نشان دهنده اهمیت قرنطینه و محدود کردن رفت و آمد و فاصله افراد جامعه و آزمایش گسترده روی کل جامعه دارد.

شامان گفت: افزایش آگاهی از شیوع بیماری، استفاده بیشتر از اقدامات حفاظتی شخصی و محدودیت آمد و شد، باعث کاهش شیوع شده است. با این حال، مشخص نیست که آیا این کاهش برای مهار کامل ویروس کافی خواهد بود یا خیر.

دو سوم موارد کووید-۱۹ هم ممکن است ناشناخته مانده باشند

این اولین مطالعه‌ای نیست که نشان می‌دهد حجم زیادی از موارد ابتلا به کووید-۱۹ کشف نشده‌اند. یک مطالعه از محققان کالج سلطنتی لندن در ماه فوریه تخمین زد که دو سوم موارد در سراسر جهان ممکن است ناشناخته مانده باشند و اگرچه این بدان معناست که تعداد زیادی از افراد ممکن است کووید-۱۹ را با علائم خفیف رد کنند، اما این امر، کنترل شیوع ویروس و ردیابی آن را بسیار دشوار می‌کند.

در جدیدترین جلسه رسانه‌ای سازمان بهداشت جهانی، "تدروس آدانوم" مدیر کل این سازمان اظهار داشت که دو چیز مهم در حال حاضر وجود دارد. برای هر فرد، رعایت فاصله اجتماعی یا فاصله‌گیری اجتماعی و برای هر کشور، گسترش آزمایش کروناویروس تا آنجا که ممکن است.

آزمایش گسترده کروناویروس، پیام اصلی مدیرکل سازمان بهداشت جهانی در این جلسه بود و در دو نوبت این جمله را تکرار کرد: "تست، تست، تست!"

وی همچین گفت: اگر تست آنها مثبت بود، قبل از بروز علائم، آنها را قرنطینه کرده و ببینید در دو روز گذشته با چه کسانی در تماس نزدیک بوده است و از آنها هم تست بگیرید.

وی افزود: موثرترین راه برای جلوگیری از شیوع و نجات جان انسان‌ها، شکستن زنجیره‌های انتقال کووید-۱۹ است. برای انجام این کار، شما باید آزمایش و قرنطینه کنید. شما نمی‌توانید با چشم بسته به جنگ بروید و ما اگر ندانیم چه کسی آلوده است، نمی‌توانیم این بیماری همه گیر را متوقف کنیم.

سازمان بهداشت جهانی در حال حاضر، آزمایش افرادی را که با موارد تأیید شده ارتباط نزدیک داشته‌اند، توصیه می‌کند، حتی اگر علائمی نداشته باشند.

این مطالعه جدید در مجله Science منتشر شده است.

رئیس سازمان جهانی بهداشت: با چشمان بسته نمی‌توان با کرونا مبارزه کرد| آزمایش افراد مشکوک را جدی بگیرید کد خبر 493595 برچسب‌ها كروناويروس چین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس چین شناسایی نشده موارد تایید کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۴۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ

به گزارش ورزش ۳۶۰، مهدی محمد نبی در پاسخ به اینکه فدراسیون فوتبال برای مدیریت حساسیت هفته‌های پایانی لیگ برتر چه تدبیری اندیشیده است، اظهار کرد: ۲۴ هفته از رقابت‌های لیگ امسال را پشت سرگذاشتیم و به هفته‌های پایانی نزدیک می‌شویم. در بالای جدول رقابت سختی بین استقلال و پرسپولیس وجود دارد. به دلیل همین حساسیت‌ها، جلساتی را در فدراسیون برگزار کردیم که طی آن کارگروهی تعیین شد تا همه مسابقات هفته‌های پایانی را با دقت نظارت و بررسی کند و مشکلی ایجاد نشود.

وی ادامه داد: این کارگروه از همه جهات مسابقات هفته‌های پایانی را نظارت خواهد کرد و تمامی بازی‌ها به دقت مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. تیم‌ها در این خصوص نگرانی نداشته باشند.

نایب رییس فدراسیون فوتبال درباره واگذاری تیم‌های بزرگ پایتخت اضافه کرد: بخش خصوصی با مطالعه و تجزیه و تحلیل خاص خود وارد عرصه ورزش می‌شود و همه موارد و شرایط را پیش از ورود، ارزیابی کرده است چراکه باید به اهدافش برسد. یکی از این موارد نرخ بازگشت سرمایه است که باید روی آن حساب کرد. از سوی دیگر بحث درآمد پایدار هم مطرح است که این موارد می‌تواند به توسعه فوتبال کمک کند و نتایج آن را در استقلال و پرسپولیس خواهیم دید.

آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی دیروز با حضور کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان، سیداحسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی، سیدمحمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی، مدیران عامل، اعضای هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و نمایندگان مالکان جدید سرخابی‌ها برگزار شد.

بر این اساس در این جلسه مشخص شد که ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵ درصد) انتقال پیدا کرد.

استقلال تهران هم‌اکنون با ۵۳ امتیاز در رده نخست قرار دارد و پرسپولیس با یک اختلاف امتیاز در جایگاه دوم لیگ برتر جای گرفته است.

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ
  • تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره‌شان توسط هوش مصنوعی
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • این اسید لاغرتان می‌کند
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • چرا چشم‌های سگ همیشه غمگین است؟
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند