Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-28@05:06:30 GMT

فروش داروهای مقابله با کرونا در بازار سیاه

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۰۵۰۴۰

فروش داروهای مقابله با کرونا در بازار سیاه

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، با توجه به اینکه هنوز هیچ یک از تلاش‌ها در کشورهای مختلف جهان برای تولید واکسن ویروس کرونای جدید به نتیجه نرسیده، در حال حاضر پزشکان در سراسر جهان، از داروهای ضد ویروس موجود و داروهایی که پیش از این در برخی از دیگر بیماری‌های ویروسی استفاده شده، بهره گرفته‌اند. گزارش‌ها نشان می‌دهد که در رابطه با میزان اثرگذاری این داروها نیز اتفاق نظر جهانی وجود ندارد و برخی داروها بر روی برخی بیماران اثرگذار بوده و برای برخی بیماران اثری نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هفته‌های گذشته، پزشکان ایرانی نیز برای مبتلایان به کرونا که نیاز به بستری در بیمارستان نداشته‌اند، چند قلم دارو تجویز کرده‌اند که بنا نیست این ویروس را درمان کند اما می‌تواند در عبور از مراحل این بیماری کمک حال آنها باشد. این داروها نیز در روزهای گذشته مورد تردید قرار گرفته‌اند و وزارت بهداشت از احتمال تغییر در پروتکل‌های درمانی خبر داده است. با این وجود خبرهایی که از ایجاد برخی بازار سیاه‌ها به گوش می‌رسد، حاکی از آن است که قیمت این داروها که برخی از آنها به دست دلالان رسیده به شکل قابل توجهی افزایش یافته و حتی به ورقی یک میلیون تومان نیز رسیده است. موضوعی که این سوال را به وجود می‌آورد که نظارت بر این بازار چگونه است و چرا قیمت یک دارو باید ده‌ها برابر شود!؟

در این رابطه محمود نجفی عرب – رئیس کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تهران – درباره شکل‌گیری بازار سیاه داروهای کرونا، گفت: هرچند در گزارش‌های رسمی که ما داریم اشاره‌ای به این مسئله نشده، اما شنیده‌های ما نیز از این حکایت دارد که برای برخی از داروهای مرتبط با کرونا، یک بازار سیاه شکل گرفته و بعضا قیمت‌ها به شکل قابل توجهی افزایش یافته‌اند. این موضوع مانند اتفاقی است که در هفته‌های ابتدایی درباره ماسک یا مواد ضدعفونی کننده رخ داد و البته همانطور که نرخ‌ها در آن بازار منطقی‌تر شدند، این موج شکل گرفته نیز فروکش خواهد کرد.

وی با تاکید بر این موضوع که داروهای موجود در بازار به هیچ عنوان درمان کرونا نیست و تنها برای بعضی مریضان اثرمثبت داشته است، بیان کرد: متاسفانه من شخصا با مواردی رو به رو بوده‌ام که این داروها را می‌خواستند که پیش از ابتلا مصرف کنند تا خطر ورود ویروس را کاهش دهند، در شرایطی که به هیچ عنوان واکسنی در این زمینه وجود ندارد. وقتی در جامعه ولع شکل می‌گیرد، دلال‌ها نیز از این فرصت استفاده می‌کنند و به فکر جیب خود هستند.

به گفته این عضو اتاق بازرگانی تهران، تحقیقاتی که اخیرا انجام شده نشان دهنده کاهش شانس تاثیرگذاری داروهای تجویزی بر ویروس کرونا است و احتمال دارد وزارت بهداشت به طور کلی این پروتکل را تغییر دهد.

نجفی عرب در پاسخ به این سوال که نظارت بر بازار بر عهده چه کسی است و چگونه این داروها به دست دلالان می‌رسد؟ گفت: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو بر این بازار نظارت می‌کنند و ما دیده‌ایم که در طول این مدت با تمام قوا در بازار حضور داشته‌اند و فروش این داروها را صرفا در بعضی داروخانه‌ها و به شرط ارائه نسخه و ثبت اطلاعات شخصی، میسر کرده‌اند اما با این وجود بعضا دلالان به این نسخ دسترسی پیدا می‌کنند و با ورود به بازار شرایط را به هم می‌ریزند.

وی با تاکید بر این موضوع که در کشور، کمبود دارو برای مقابله با کرونا وجود ندارد، اظهار کرد: امروز بیمارستان‌های کشور به تمام داروهای مورد نیاز دسترسی دارند و داروخانه‌های مجاز در نظر گرفته شده نیز طبق برنامه‌ریزی، این داروها را خواهند داشت. با برنامه‌ریزی صورت گرفته، تمام بخش‌ها تلاش می‌کنند، موارد مورد نیاز جامعه، به طور کامل تامین شود.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: دلالان بازار دارو مقابله با کرونا کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۵۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سیاه تایر از بین می رود!

تین نیوز

عضو هیات مدیره انجمن صنعت تایر ایران گفت: تایر در بعضی از رینگ ها خریداری و برای افزایش قیمت در انبارک ها احتکار می شد که اکنون با تعادل در عرضه و تقاضا ظرف یک ماه آینده این بازار سیاه از بین خواهد رفت.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، جمال میرزایی اظهار داشت: کمبودی در عرضه تایرهایی با رینگ های ۱۳ و ۱۴ در بازار نداریم و با افزایش عرضه اکنون این تایرها به میزان کافی در بازار موجود است.

میرزایی افزود: مشاهده های میدانی نشان می دهد که تقاضا نسبت به رینگ های ۱۳ و ۱۴ کاهش یافته است.

وی تاکید کرد: با از بین رفتن بازار سیاه در ماه آینده قیمت تایر در بازار کاهشی خواهد شد.

میرزایی با اشاره به افزایش به صورت میانگین ۱۶ درصدی تایرهای سواری گفت: با توجه به افزایش بهای تمام شده محصولات تولیدی ناشی از افزایش نرخ جهانی مواد اولیه، نرخ مواد اولیه داخل ، انرژی و سایر عوامل و نهاده های تولیدی و براساس اخذ مجوزهای قانونی و تصمیمات اتخاذ شده در انجمن صنفی صنعت تایر مقرر شد تا از پنجم اردیبهشت افزایش قیمت اعمال شود.

مدیر عامل گروه صنعتی بارز عنوان کرد: نرخ جهانی مواد شیمیایی از ۱.۲ به ۱.۷ دلار رسید که این امر باعث زیان ده شدن تولید شده است.

وی بیان داشت: تولیدکنندگان تایر در سال گذشته افزایش قیمتی نداشتند و این افزایش قیمت در امسال می تواند تولیدکنندگان را از زیان خارج و منجر به رونق تولید کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه چه مضراتی دارد؟
  • خطرات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند؟
  • اینفوگرافیک پرفروش ترین داروها در سال ۱۴۰۲ در ایران
  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!