Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@00:59:24 GMT

آمریکا شماری از نیروهایش را از عراق خارج می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۰۵۹۴۴

آمریکا شماری از نیروهایش را از عراق خارج می‌کند

به گزارش تابناک به نقل از فارس، سه مقام وزارت دفاع آمریکا امروز دوشنبه گفته‌اند ارتش این کشور قصد دارد صد‌ها نفر از نیروهایش در عراق را جابجا کرده و برخی را نیز از این کشور خارج کند.

وبگاه شبکه خبری «ان‌بی‌سی» نوشته طرح ارتش آمریکا برای «تلفیق نیروها» خروج نظامیان آمریکایی از پایگاه‌های مشترک «القائم» در نزدیکی مرز سوریه، پایگاه هوایی «القیاره» در نزدیکی موصل و احتمالا پایگاه هوایی «کی-۱» در کرکوک را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یک سخنگوی ائتلاف موسوم به «عملیات اراده قاطع» (ائتلاف ادعایی آمریکا برای مبارزه با داعش) در بیانیه‌ای گفت: «به دلیل موفقیت نیرو‌های امنیتی عراق در مبارزه با داعش، ائتلاف در حال جابجایی نیرو‌های خود از چند پایگاه کوچک‌تر است.»

این سخنگو که اشاره‌ای به نام او نشده در ادامه گفت: «این پایگاه‌ها تحت کنترل عراق باقی می‌مانند و ما به همکاری‌های مشورتی خود برای شکست دائمی داعش ادامه خواهیم داد.»

ان‌بی‌سی نوشته سخنگوی ائتلاف تحت رهبری آمریکا به چارچوب زمانی مشخصی برای جابجایی این نیرو‌ها اشاره نکرده است.

این تصمیم در حالی اتخاذ شده که «کنث مک‌کنزی»، فرمانده نیرو‌های تروریست آمریکایی در منطقه هفته گذشته از قصد پنتاگون برای انتقال سامانه‌های پدافند هوایی به پایگاه‌های آمریکا در «عین‌الاسد» و «اربیل» به منظور محافظت از نیرو‌های آمریکایی خبر داد.

یک مقام پنتاگون مدعی شده تصمیم برای جابجایی نیرو‌های آمریکا در عراق ارتباطی با حملات راکتی چند روز پیش به پایگاه «التاجی» ندارد. او گفته این تصمیم از چند ماه پیش مورد بررسی قرار داشته است.

مقام دیگری از پنتاگون گفت: «سازمان "مقابله با تروریسم" عراق پیشرفت‌های محسوسی کرده و می‌تواند بخش زیادی از مأموریت‌های ضد داعش را خودش مستقلاً انجام دهد.»

«ان‌بی‌سی» نوشته عامل دیگری که در تصمیم پنتاگون برای تلفیق پایگاه‌های خود در عراق نقش داشته این است که محافظت از نیروی کم‌تعدادی که با پراکندگی بالا در چندین پایگاه کوچک توزیع شده‌اند دشوارتر است.

این رسانه با اشاره به اینکه پنتاگون تصمیم دارد در پایگاه خود در اربیل سامانه‌های پاتریوت و C-RAM (سامانه‌های ضد راکت، توپخانه و خمپاره) نصب کند، نوشته بعضی از از نیرو‌های آمریکایی ممکن است به این پایگاه منتقل شوند. برخی از نیرو‌های پایگاه القائم هم ممکن است به «عین‌الاسد» منتقل شوند.

مقام‌های آمریکایی گفته‌اند با آنچه صد‌ها نیروی آمریکایی پایگاه‌های مذکور را ترک خواهند کرد تعداد کلی نیرو‌های آمریکایی در عراق تقریباً ثابت خواهد ماند.

بعد از جابجایی برخی از نیرو‌ها در داخل عراق و ورود تعدادی نیروی جدید برای اداره سامانه‌های پاتریوت و C-RAM تغییری در تعداد کلی نیرو‌های آمریکایی حاضر در عراق ایجاد نخواهد شد.

پنتاگون گفته نزدیک به ۵۲۰۰ نیروی نظامی آمریکا در عراق حضور دارند، اما ان‌بی‌سی نوشته تعداد واقعی این نیرو‌ها بسیار بیشتر از این نیست.

ارتش آمریکا بعد از تظاهرات‌های چند ماه پیش مقابل سفارت آمریکا در بغداد و ترور سردار سلیمانی در نزدیکی فرودگاه بغداد هزاران سرباز و تفنگدار دریایی را با هدف ادعایی محافظت از اماکن آمریکا و تأسیسات دیپلماتیک خود به منطقه فرستاد.

ان‌بی‌سی نوشته بعد از استقرار سامانه‌های پاتریوت و C-RAM برخی از نظامیان آمریکا ممکن است در مناطق دیگر مستقر شوند و یا اینکه عراق را کلا ترک کنند.

طبق گزارش ان‌بی‌سی، پایگاه هوایی «التقدم»، واقع در شهر فلوجه یکی دیگر از پایگاه‌هایی است که ارتش آمریکا خروج نیرو‌های خود از آن را بررسی می‌کند.

ارتش آمریکا علاوه بر این در حال انجام بررسی‌هایی برای تغییر ساختار کلی «عملیات اراده قاطع» است و قصد دارد فرماندهی آن را به یک ژنرال دو ستاره (سرلشکر)، به جای ژنرال سه ستاره (سپهبد) تفویض کند. اما مقام‌های پنتاگون گفته‌اند که اگر چنین تصمیمی گرفته شود عملی شدن آن چندین ماه به طول خواهد انجامید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در ایران حمله بیولوژیکی آیت الله بطحایی حشد الشعبی چهارشنبه سوری جشنواره بهاره مجازی پاندمی حرم حضرت معصومه عمار صالحی وزارت دفاع آمریکا پنتاگون خروج نظامی از عراق ائتلاف آمریکا مبارزه با داعش کروناویروس کرونا در ایران حمله بیولوژیکی آیت الله بطحایی حشد الشعبی چهارشنبه سوری جشنواره بهاره مجازی پاندمی حرم حضرت معصومه عمار صالحی نیرو های آمریکایی نیرو های آمریکا ارتش آمریکا نیرو ها پایگاه ها ان بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۵۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

نشریه آمریکایی هوستون پست نوشت: کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد ایالات متحده خارج می‌کنند.

به نوشته این نشریه، کشور‌هایی که چنین اقداماتی را انجام می‌دهند عبارتند از نیجریه، آفریقای جنوبی، غنا، سنگال، کامرون، الجزایر، مصر و عربستان سعودی که هر کدام نماینده مناطق حساس آفریقا و خاورمیانه هستند. اقدامات آنها سؤالاتی را در مورد آینده دلار آمریکا به عنوان ارز ذخیره اصلی جهان ایجاد می‌کند.

نویسندگان مقاله خاطرنشان می‌کنند که اقتصاد راکد آمریکا خود کشور‌ها را به خارج کردن ذخایر طلایشان که در بانک‌های آمریکا هستند، سوق داده است. سایر نگرانی‌ها شامل تورم مداوم، افزایش سطح بدهی و نگرانی در مورد توانایی فدرال رزرو برای حفظ ثبات سیاست پولی آمریکاست.

این کشور‌ها با بازگرداندن ذخایر طلای خود به دنبال محافظت از خود در برابر سرایت مالی احتمالی و حفظ ثروت خود در مرز‌های خود هستند.

یادآور می‌شود: استفاده ابرازی آمریکا از دلار باعث شده عزمی جهانی برای پایین کشیدن این ارز به راه بیافتد. آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان «ابزار فشار سیاسی» بر سایر کشور‌ها استفاده می‌کنند که این امر، ناخواسته یک عزم جهانی برای سرنگونی پادشاهی دلار را به راه انداخته است.

در همین راستا، کشور‌های عضو بریکس نیز اعلام کرده‌اند قصد دارند در آینده از ارز‌های داخلی در معاملات خود استفاده کرده و پس از مدتی یک ارز دیجیتال مشترک را جایگزین دلار کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • نیرو‌های مسلح یمن: دو ناوشکن آمریکایی و دو کشتی اسرائیلی را هدف قرار دادیم
  • شاهکاری دیگر از انصارالله در دریای سرخ و اقیانوس هند/ سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی را با تعدادی پهپاد هدف قرار دادیم
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • جزئیات جدید از پیشنهاد مصر درباره غزه؛ تل‌آویو با خروج نیروهایش از «نتزاریم» موافقت کرد
  • نیرو‌های مسلح یمن: ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی را هدف قرار دادیم
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • دهم اردیبهشت، سالروز آغاز عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت