Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت لاسلام اکرمی با اشاره به شکستن درب حرم اهل بیت گفت: برخی افراد نان خود را در دعوای جدید می دانند و دل شان می خواهد در این موارد شعر یا داستانی بگویند شکستن درب حرم اهل بیت رفتاری اشتباه است.

«حجت الاسلام سید رضا اکرمی» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد شکستن درب حرم اهل بیت (ع) توسط برخی از افراد گفت: در خبرهای مجازی شنیدیم که این اتفاق افتاده و در آنجا نبودیم ببینیم که درب رواق که در آن ضریح قرار دارد، شکسته شده است و یا این افراد به همراه خود سنگ یا وسیله ای داشتند و یا تنها شیشه ای شکسته است و به همراه این تجمع شعاری هم شاید داده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مشاور وزیر کشور در امور روحانیت افزود: این موضوع از سه جهت قابل بررسی است، ابتدا اینکه این امر علاقه عوامانه به امام یا امامزاده است و اگر کسی علاقه افراطی یا عوامانه دارد و یا خیال می کند باید با فریاد کشیدن و دست به ضریح چسباندن و امثال این می تواند حرف خود را بزند و یا گره از کار خود بگشاید، این رفتارها عوامانه و نادرست است.

 

رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: از این رفتارهای عوامانه در طول تاریخ داشته ایم و خواهیم داشت. برخی افراد نان خود را در دعوای جدید می دانند و دل شان می خواهد در این موارد شعر یا داستانی بگویند و یا اشتباهی این گونه داشته باشند و با این رفتار اشتباه خود ذهن ها را مشوش و مخدوش کنند و برای خود نانی کسب کنند.

 

حجت الاسلام اکرمی خاطرنشان کرد: باید زیارت مراکز مذهبی را همچون زیارت خانه خدا یا قبر پیامبر اکرم (ص) و یا امامزادگان حتما برای زائران توضیح داده شود و آداب، آیین نامه و دستورالعمل لازم را تحلیل و برای آنها تبلیغ کنیم.

 

وی گفت: ما در زمینه آداب زیارات دستورالعمل های موثق و کاملی داریم، به طور مثال برای تشرف به بارگاه امام رضا (ع) 20 نوع آداب به جا می آوریم، ابتدا اینکه با وضو باشیم، غسل مستحبی داشته باشیم، لباس تمیز و آراسته پوشیده و با ذکر و دعا حرکت کند و در شرایطی که وارد حرم می شود در تواضع کامل وارد بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) شود. این آداب در کتب مختلف زیارت نامه از علمای بزرگ ذکر شده است.

 

وی گفت: باید بر روی آداب و رفتار زیارت برای عموم مردم تعلیم و تبلیغ شود و برای مرد و زن آموزش داد. در رانندگی نیز باید طبق آیین نامه رفتار کنیم، ابتدا باید آیین نامه را بیاموزیم و سپس امتحان رانندگی بدهیم.

 

وی گفت: باید به این آموزش ها بها دهیم تا زیارت با معنا، باوقار و با ارزش انجام شود تا انشاءالله بتوان نتیجه درستی از آن گرفت.

 

وی افزود: افرادی که این کار را کرده اند، معدود هستند. در حال حاضر تذکر داده می شود که به سفر نروید و افراد معدودی به این تذکر بی اعتنا هستند. باید افرادی از خدمتکاران حرم در اماکن مقدسه حضور داشته باشند و به افراد گوشزد کنند که بسته بودن درب حرم برای حفظ سلامتی است و باید حرم قرق باشد تا کسی منشأ شیوع ویروس کرونا نباشد./

 

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: درب حرم شکستن اهل بیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۶۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • واژگونی خودروی پژو پارس در «صفی‌آباد» یک مجروح برجا گذاشت
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • ببینید | لحظه شکستن رکورد سنگین‌ترین مشت جهان
  • عدم توجه به جلو بازهم حادثه آفرید
  • شواهد جدید از به گلوله بستن مردم توسط آمریکایی‌ها در کابل
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود