Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا باباخان روز چهارشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: نخبگان با تمام توان وارد عرصه ساخت پادتن و داروی موثر برای پیشگیری و درمان ویروس کرونا شدند و در این زمینه شرکت‌های دانش‌بنیان متعددی در سراسر کشور فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

وی افزود: همچنین بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان با حضور متخصصان و تغییر خط تولید خود،‌ به صورت جهادی وارد عرصه تولید ماسک،‌ محصولات بهداشتی، مواد ضدعفونی و انواع شوینده‌ها شده‌اند تا نیاز کشور در این بخش با وجود تحریم‌های ظالمانه برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود شواهد بسیار مبنی بر دست داشتن نظام سلطه در شیوع ویروس کرونا،‌ ادامه داد: در چنین شرایطی برای حفظ سلامت مردم باید انجام اقدامات تخصصی و پیشگیرانه بهداشتی با سرعت بسیار زیادی انجام شود که در این رابطه نیز نخبگان با انجام تحقیقات وسیع به دنبال افزایش سطح توان مقابله کشور با این گونه تهدیدها هستند.

باباخان گفت: علاوه بر جهاد علمی وفناورانه،‌ نخبگان برای ایفای سهم خود در مقابله با کرونا، وظیفه دیگری نیز برعهده گرفته اند و آن فرهنگسازی و تبیین اهمیت رعایت مسایل بهداشتی در میان اقشار مختلف جامعه با استفاده از بیانات رهبرمعظم انقلاب،‌ مراجع تقلید و پزشکان محترم و سایر متخصصان آگاه به موضوع است که از طریق شبکه‌های ارتباطی در فضای مجازی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد:‌ همچنین شمار قابل توجهی از نخبگان کشور طی روزهای اخیر برای تقویت زیرساخت‌های ارتباطی و بالا بردن توان پیام‌رسان‌ها و سایر برنامه‌های الکترونیکی داخلی وارد میدان شدند تا نیازهای مردم به صورت مجازی و بدون نیاز به حضور فیزیکی به بهترین صورت ممکن انجام شود.

وی افزود: اکنون نخبگان فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان با طراحی انواع برنامه های کاربردی از طریق بستر اینترنت خدمات مورد نیاز مردم را در اختیار آنان قرار می‌دهند تا نیازی به مراجعه حضوری افراد در بخش‌های مختلف نباشد؛‌ حتی در حال حاضر امکان سنجش سلامت افراد و تعیین احتمال ابتلای آنان به ویروس کرونا نیز از طریق این برنامه های طراحی شده امکان پذیر است.

این نخبه نمونه کشوری گفت: همچنین درحال حاضر با مشارکت فعال معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی،‌ امکان خوبی برای حمایت از نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان علاقه‌مند به فعالیت در عرصه تولید محصولات بهداشتی و ضدعفونی در راستای مقابله جدی با ویروس کرونا،‌ فراهم شده است که نشان دهنده عزم ملی برای شکست این ویروس منحوس است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا درمان شماره تلفن فضای مجازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نخبگان بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی شرکت های دانش بنیان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۷۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مصطفی میلانی، دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای این استان در زمینه مواد و ساخت، گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره کرد و گفت: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تاکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

 میلانی، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

وی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در پایان افزود: این ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین آمادگی دارد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • نشست استاندار مازندران با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان