Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@06:33:31 GMT

زنی که به رویاهایش رنگ واقعیت بخشید!

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۰۸۰۳۶

زنی که به رویاهایش رنگ واقعیت بخشید!

ایسنا/بوشهر این دنیا پر از زنانی است که با تکیه بر قدرت روحی و توانایی های ذاتی خود توانسته اند ناممکن ها را ممکن کنند. زن هایی که دیدنشان برای هزارمین بار و حتی بیشتر، به یادمان می‌آورد که زنانگی و زن بودن چه دست اندازها و شیارهای عمیق و ناعادلانه‌ای برای دارنده‌ این نام رقم زده است...

زنانگی همواره زن را به مبارزه با چالش‌های بی‌شمار و پی‌ در پی زندگی می‌طلبد؛ چالش‌هایی که زنان با اراده‌ی آهنین و استوار خود آن‌ها را به زانو در آورده و این چنین به رویاهایشان رنگ واقعیت می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«سمیه شریفی» زن کارآفرینی است که با تلاش و کوشش و همت بلند خود شرکت و نام تجاری خودش را ثبت کرده، شرکتی که تولید کننده‌ محصول جدیدی به نام شکلات خرمایی بوده که با دستان توانا و مصمم این زن در جنوب کشور و جنوب بوشهر و شهرستان جم تأسیس و راه‌ اندازی شده است.

شریفی در خصوص هدف و انگیزه‌اش برای اجرای این ایده‌ی جدید به ایسنا می‌گوید: «من عضو انجمن زنان بوشهر و همچنین انجمن محیط زیست کوه سیاه هستم و همیشه دوست داشتم کاری انجام دهم که هم مواد اولیه‌اش در اینجا موجود باشد و هم اینکه موضوع به روز و بسیار خوبی باشد؛ مثلاً خرما در استان بوشهر فراوان و از لحاظ تغذیه‌ای نیز مقوی و مغذی است و شکلات خرمایی هم که محصول جدید و جذابی محسوب می‌شود.»

می‌خواستم محصولی تولید شود که بچه‌ها بتوانند آن را بخورند

او با بیان اینکه مشقت های فراوانی را برای به ثمر رساندن این واحد تولیدی متحمل شده، تصریح می‌کند: «حدود دو سال با همراهی همسرم برای انجام این کار تلاش کرده و به سازمان‌ها و نهادهای مختلف رفتم. شهرستان جم هیچ مجوز رسمی برای فرآوری و بسته بندی خرما نداشت و افراد زیادی برای اخذ آن پیگیری می‌کردند اما به خاطر سختی کار پشیمان می‌شدند. چون می‌دانستم چنین کاری هنوز صورت نگرفته، مایل بودم خودم آن را انجام دهم.»

این کارآفرین ادامه می‌دهد: «خرما از لحاظ مواد غذایی و ویتامین‌ها و آهنی که دارد، برای بچه‌ها خیلی خوب و مقوی است و چون خودم مادر هستم، می‌دانم بچه‌هایی که با خرما بزرگ می‌شوند چقدر با آن‌هایی که خرما مصرف نمی‌کنند فرق دارند؛ به همین خاطر به این فکر می‌کردم محصولی تولید کنم که بچه‌ها بتوانند آن را بخورند.»

سمیه شریفی می‌افزاید: «کارهای پشت میزی به من پیشنهاد می‌شد اما دوست داشتم کار خلاقانه ای انجام دهم و بتوانم چند خانم دیگر را نیز در کنار خودم به کار مشغول کنم.»

دوست داشتم به زنان سرپرست خانوار کمک کنم

این زن خوش فکر که همکارانش را از بین قشر بی‌بضاعت و خانواده های تک سرپرست انتخاب کرده، در خصوص چرایی این تصمیم توضیح می‌دهد: «در بین کسانی که استخدام کرده‌ام، زنان و دخترانی هستند که به لحاظ مالی مشکلات زیادی دارند و مرد خانواده قادر به تأمین مخارج زندگی نیست و چون من مشکلات این قشر را می‌دیدم، دوست داشتم کمکی به آنان کنم و به همین جهت تصمیم گرفتم این خانم‌ها را بر سر کار بیاورم.»

شریفی در ادامه اظهار می‌دارد: «به این فکر نمی‌کردم که این کار تنها برای خودم نفع داشته باشد، بلکه می‌خواستم به عنوان یک زن قوی در جامعه مطرح بوده و خانم‌هایی در کنارم باشند تا همه با هم بالا برویم و رشد کنیم. همیشه به زنانی که در این شرکت صنعتی کار می‌کنند می‌گویم که فکر نکنید این کار تنها برای من است، این کار متعلق به همه‌ی ما است و اگر پیشرفت کند، همه‌ی ما در کنار هم پیشرفت می‌کنیم.»

شبانه روز برای این کار زحمت کشیدم

این زن خلاق در پاسخ به این سؤال که با چه امکاناتی شروع به کار کرده بیان می‌کند: «من سرمایه‌ی اولیه را داشتم و در ابتدا این محصول را در خانه درست می‌کردم. پس از ساخت ساختمان شرکت، برای گرفتن مجوزها اقدام کردم. شبانه روز برای این کار زحمت کشیدم و بیش از یک میلیارد و نیم در این راه هزینه کردم.»

او با بیان اینکه قصد دارد خودش برای شکلات خرمایی استانداردسازی کند، می‌افزاید: «هر زمان که به نمایشگاه‌ها می‌رفتم، می‌دیدم که چه کارهای خوبی می‌توان روی خرما انجام داد و به همین ترتیب نیز می‌شود روی شکلات خرمایی مانور زیادی داد؛ همان طور که انواع شکلات، کاکائو، گز و خیلی چیزهای دیگر وجود دارد، با فرآوری بر روی خرما هم می‌شود کارهای زیادی انجام داد و آن را جهانی کرد؛ مثلاً در قدیم خرما را با کنجد و مغزهای دیگر مصرف می‌کردند که می‌شود این کار را دوباره زنده کرد.»

می‌خواستم از همان اول رسمی و مجوزدار کار کنم

مؤسس شرکت تجاری فاجام با تأکید بر اینکه چون این نوع فعالیت مربوط به مواد غذایی بوده و بایستی یک سری اصول بهداشتی را رعایت کرد، اذعان می‌دارد: «می‌خواستم از همان اول کار را به صورت رسمی و مجوزدار شروع کرده و آن را به نحو احسن انجام دهم تا بعدها مشکلی پیش نیاید.»

شریفی از سختی‌های این مسیر می‌گوید: «طی این دو سال نهاد کارآفرین‌ امید مرا مورد حمایت قرار داد با این حال، در برخی زمینه‌ها به مشکلات زیادی برخورد می‌کردم؛ برای مثال چون نیاز به مصرف آب زیادی نداشتم، می‌خواستم تا آب را سرایداری با من حساب کنند اما مجوز آب صنعتی به من داده شد.»

این کارآفرین کوشا با اشاره به اینکه برای اخذ مجوزهای قانونی باید حداقل یک سال زمان صرف کرد، ادامه می‌دهد: «به مدت ۸ - ۷ ماه درگیر نام تجاری بودم. به طور کلی، پروسه‌ی نام تجاری بسیار زمان بر است و شرکت‌هایی هم که کارهای مربوط به نام تجاری را انجام می‌دهند قیمت‌های بالا و چند میلیونی بابت این کار درخواست می‌کردند، در صورتی که من با پیگیری‌هایی که خودم انجام دادم، مبلغ بسیار کمتری هزینه کردم.»

وی عنوان می‌کند: «زمانی که من قصد شروع این کار را داشتم، نرخ دلار ۴ هزار تومان بود و می‌توانستم دستگاه‌هایی برای سه خط تولید بخرم اما زمانی مجوزها داده شد که دلار به ۱۵ هزار تومان رسیده بود و من فقط توانستم یک خط تولید خریده و آن را راه اندازی کنم. سرانجام با همه این تفاسیر و سختی ها ین شرکت در تاریخ ۱۹ بهمن ماه سال جاری با 8 نفر پرسنل افتتاح و شروع به کار کرد.»

ادارات در انجام کارهای مربوط به زنان کوتاهی نکنند

مؤسس شرکت سورنا لیانای هفت باغ که در حال حاضر محصولاتش را در منطقه‌ی جم و عسلویه به فروش می‌رساند، برنامه‌هایی برای آینده دارد. او در همین راستا به ایسنا می‌گوید: «در آینده قصد گسترش این کار و تولید محصولات جدیدی برای کودکان را دارم و اگر دولت و شرکت‌ها از این محصولات ارگانیک و باکیفیت حمایت کنند، در زمینه‌ی صادرات نیز می‌خواهم فعالیت کنم تا محصولات خرمایی همه جا شناخته شود.»

سمیه شریفی در پایان با اشاره به اثربخشی فعالیت زنان در جامعه بیان می‌کند: «امیدوارم مردم دیدشان باز شود و جامعه به زنان نیز اهمیت بدهد. در محیط ادارات در انجام کارهای مربوط به زنان کوتاهی نکنند و همان گونه که به کارهای آقایان رسیدگی می‌شود، به کار خانم‌ها نیز اهمیت داده شود.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استان بوشهر کارآفرینی زنان محیط زیست استانی اقتصادی خرما شیرینی و شکلات محصولات باغی واحد تولیدی دوست داشتم نام تجاری انجام دهم بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۸۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزعلی: در زمینه حجاب دنبال فرهنگ سازی هستیم

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوردر مورد اقدامات معاونت امور زنان برای حجاب و عفاف گفت: در زمینه حجاب کار اجرایی انجام نمی‌دهیم دنبال فرهنگ سازی هستیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور صبح امروز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در مورد اقدامات معاونت امور زنان برای حجاب و عفاف گفت: ما عملا نمی‌توانیم در مساله اجرا وارد شویم، اما در تلاش برای فرهنگ سازی هستیم.

خزعلی: دوره موشک تمام نشده وقتی زبان وتو می‌شود

خزعلی خاطرنشان کرد: یکی از مسائلی که توسط معاونت امور زنان ریاست جمهوری در این زمینه در سال گذشته انجام گرفت آموزش زیست عفیفانه به مربیان بود که آنها برای والدین برنامه‌های الگویی و کارگاهی برگزار خواهند کرد و در پنج استان این کار انجام شده و برای 10 استان دیگر هم برنامه کارگاهی در مشهد برگزار می شود.

در حال تکمیل...

دیگر خبرها

  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • خواص و فواید خرما + فیلم
  • سفارت ایران در پاریس فرد مهاجم را بخشید | این هموطن ایرانی تحت القائات فضای ایران هراسی بود
  • خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه اکسپو در تهران عرضه می‌شود
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • خزعلی: در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • خزعلی: در زمینه حجاب دنبال فرهنگ سازی هستیم
  • محصول خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه صادراتی
  • برادر رائفی‌پور در افغانستان و یمن کیسه های آرد و برنج و خرما خیرات می کند /افشای هویت شرکای رائفی‌پور /پرچمدار دشمنی با قالیباف چه کاره است؟
  • برادر رائفی‌پور در افغانستان و یمن کیسه های آرد و برنج و خرما خیرات می کند