Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@23:44:29 GMT

بایدن در هر 3 ایالت پیروز شد

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۰۸۵۵۸

بایدن در هر 3 ایالت پیروز شد

آفتاب‌‌نیوز :

روز گذشته (سه‌شنبه 17 مارس، 27 اسفندماه)، انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان در سه ایالت «آریزونا»، «فلوریدا» و «ایلینوی» برگزار شد و علیرغم آنکه قرار بود این انتخابات درون حزبی در ایالت «اوهایو» نیز برگزار شود، «مایک دیواین» فرماندار این ایالت اواخر دوشنبه شب هفته جاری در پیامی توییتری اعلام کرد که انتخابات درون حزبی این ایالت به واسطه جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس «کرونا»، لغو خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج این انتخابات حاکی از آن است که «جو بایدن» معاون «باراک اوباما» رئیس‌جمهور با کسب ۲۲۷ موکل انتخاباتی جدید در سه ایالت فلوریدا، آریزونا و ایلینوی پیروز شد و «برنی سندرز» با کسب ۸۱ موکل انتخاباتی جدید در جایگاه دوم این رقابت‌ها قرار گرفت.

تا به امروز، انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها در 27 ایالت «آیووا»، «نیوهمپشایر»، «نووادا»، «کارولینای جنوبی»، «آلاباما»، «آرکانزاس»، «کالیفرنیا»، «کلرادو»، «مین»، «ماساچوست»، «مینه‌سوتا»، «کارولینای شمالی»، «اوکلاهما»، «تنسی»، «تگزاس»، «ورمونت»، «ویرجینیا»، «یوتا»، «آیداهو»، «میشیگان»، «می‌سی‌سی‌پی»، «میسوری»، «داکوتای شمالی»، «واشنگتن»، «آریزونا» و «ایلینوی» و «فلوریدا» برگزار شده است.

«پیت بوته‌جج» در ایالت آیووا به پیروزی دست یافت و سندرز پیروز ایالت نیوهمپشایر و نووادا شد و بایدن در این سه ایالت عملکرد ضعیفی داشت و پس از آن ورق به نفع معاون رئیس‌جمهور پیشین آمریکا برگشت و موفق شد علیرغم شروع ضعیف خود، پیشتاز شود و هم‌اکنون در مجموع با کسب ۱۱۴۷ موکل انتخاباتی، صدرنشین نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا شده است و سندرز با کسب مجموع ۸۶۱ موکل انتخاباتی جایگاه دوم رقابت‌های دموکرات‌ها را به خود تخصیص داده است.

بنا به گزارش خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس»، تاکنون مجموع دو هزار و ۱۷۶ موکل انتخاباتی اعلام شده است که بایدن یکهزار و ۱۴۷ موکل انتخاباتی را از آن خود کرده است و هر نامزد برای پیروزی نهایی در کارزار مقدماتی ریاست جمهوری آمریکا به ۱۹۹۱ موکل انتخاباتی نیاز دارد.


با شمارش 70 درصد از آراء انتخابات درون حزبی در ایالت «آریزونا»، «جو بایدن» با کسب 42 درصد آراء و 26 موکل انتخاباتی از مجموع 67 موکل انتخاباتی این ایالت، جایگاه نخست رقابت‌های دموکرات‌ها در این ایالت را به خود اختصاص داد. برنی سندرز نیز با کسب 30 درصد از آراء انتخاباتی و 22 موکل انتخاباتی در جایگاه دوم این ایالت قرار گرفت.

با شمارش 94 درصد از آراء انتخابات درون حزبی ایالت «فلوریدا» با مجموع 219 موکل انتخاباتی، «جو بایدن» با کسب 62 درصد آراء و 137 موکل انتخاباتی در جایگاه نخست قرار گرفت و «برنی سندرز» نیز با کسب 23 درصد از آراء انتخاباتی و 32 موکل انتخاباتی جایگاه دوم رقابت‌ها را به خود تخصیص داد.


با شمارش 95 درصد از آراء انتخابات درون حزبی آمریکا در ایالت «ایلینوی»، بایدن با کسب 59.5 درصد از آراء و 93 موکل انتخاباتی از مجموع 155 موکل انتخاباتی این ایالت، پیروز شد و سندرز با کسب 36.1 درصد از آراء و 46 موکل انتخاباتی، جایگاه دوم را به دست آورد.


در حالی که قرار بود طبق برنامه قبلی امروز سه شنبه انتخابات مقدماتی و درون حزبی نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا در ایالت «اوهایو» برگزار شود، این انتخابات به علت ترس از شیوع ویروس کرونا لغو و به زمان دیگری موکول شد.

فرماندار جمهوری‌خواه ایالت اوهایو اواخر وقت شامگاه دوشنبه (به وقت محلی) اعلام کرد، در نتیجه شیوع ویروس کرونا انتخابات مقدماتی نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا در این ایالت برگزار نخواهد شد و به زمان دیگری موکول می‌شود.

مرحله بعدی رقابت‌های انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها قرار بود در تاریخ 24 ماه مارس (پنجم فروردین ماه) در ایالت «جورجیا» با مجموع 105 موکل انتخاباتی برگزار شود اما مقام‌های این ایالت نیز از بیم شیوع ویروس مرگبار «کووید-19»، انتخابات مقدماتی را به تعویق انداخته و به زمان دیگری موکول کرده اند.

تسریع شیوع ویروس کرونا در آمریکا، موجی از نگرانی را در میان مردم و مقام‌های این کشور به همراه داشته است و بسیاری از رخدادهای سیاسی به ویژه رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را نیز تحت الشعاع قرار داده است.

از طرف دیگر، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا سه شنبه شب به وقت تهران از ابتلای برخی کارکنان خود به ویروس مهلک کرونا خبر داد و گفت که آزمایش کرونای تعدادی از اعضای این وزارتخانه در اقصی نقاط جهان مثبت بوده است.

شبکه خبری «سی ان ان» با استناد به آمار مسئولان امور بهداشت و درمان در ایالت‌های مختلف گزارش کرد که شمار افرادی که بر اثر ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» در این کشور جان باخته‌اند به ۱۰۰ نفر رسیده است.

کرونای جدید یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود. ۴ گونه از این نوع ویروس‌ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می‌کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری‌های حاد تنفسی می‌شوند که در مواردی به مرگ منجر می‌شود.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بایدن برنی سندرز جو بایدن درصد از آراء انتخابات ریاست جمهوری آمریکا انتخابات درون حزبی موکل انتخاباتی جایگاه دوم دموکرات ها شیوع ویروس رقابت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۸۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا خوزستان درباره انتخابات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، رئیس پلیس فتا استان خوزستان گفت: هرگونه نشر آگهی یا انتشار مطالب منفی درباره نامزد‌های انتخاباتی و گروه‌های سیاسی در رسانه‌های همگانی و شبکه‌های اجتماعی ممنوع است و در صورت مشاهده، افراد متخلف تحت تعقیب قرار می‌گیرند.
سرهنگ کارآگاه علی حسینی افزود: از آنجا که برابر قانون، پلیس فتا ناظر به اجرای ماده ۷۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی است و به موجب این ماده قانونی درج یا نشر محتوا‌هایی علیه نامزد‌های انتخاباتی، احزاب و گروهک‌های سیاسی یا اعلام خلاف واقع انصراف نامزد‌ها توسط رسانه‌های همگانی شامل ابزار‌های چاپی، الکترونیکی یا دیجیتال یا تمام شبکه‌های رسانه‌ای که محتوای نوشتاری، شنیداری، دیداری یا تلفیقی از آنها در معرفی یا قابل دسترسی برای عموم مردم است، ممنوع و جرم انگاری شده است.
او با اشاره به اینکه سرعت انتشار و بازنشر شایعات و اخبار جعلی پیرامون انتخابات در شبکه‌های اجتماعی باعث می‌شود تا کاربران بدون آگاهی از صحت و سقم مطلب آن‌ها را انتشار دهند، گفت: انتشار محتوای مجرمانه نیز برابر قانون جرم است.
وی از کاربران خواست قبل از انتشار یا بازنشر یک خبر پیرامون هر کاندیدای انتخاباتی از درستی و صحت آن مطمئن شوند و برای این کار رجوع به رسانه‌های رسمی حداقل کاری است که کاربران باید انجام دهند.
پلیس فتا با رصد شبانه روزی فضای سایبری هر گونه محتوای مجرمانه در خصوص انتخابات را بلافاصله احصا و ضمن تشکیل پرونده جهت برخورد قانونی به مراجع قضایی ارسال خواهد کرد.
او از نامزد‌های انتخاباتی خواست که به حامیان و ستاد‌های انتخاباتی خود در خصوص انتشار شایعات و اخبار جعلی پیرامون دیگر نامزد‌ها گوشزد کرده و قوانین تبلیغات در فضای مجازی را رعایت کنند.
کارشناسان پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان است. کاربران در صورت مواجهه با موارد مشکوک، موضوع را از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • هشدار پلیس فتا خوزستان درباره انتخابات
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • خطر شورش‌های درون حزبی بیخ گوش نخست وزیر انگلیس
  • اخبار انتخاباتی در هفته‌ای که گذشت چه بود؟