Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@01:20:47 GMT

همه برای مهار کرونا متحد شویم

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۰۹۱۶۶

همه برای مهار کرونا متحد شویم

رحیم شهرتی فر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: مشکل اساسی در ایران این است که ما با مراسم آخر سال مواجه هستیم که همه ساله مردم در پایان سال جشن هایی را برگزار می‌کنند و خودشان را برای خرید و دید و بازدید عید آماده می‌کردند که امسال به دلیل شیوع کرونا تحت فشار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد این روزها امنیت جانی مردم در خطر است و مردم از نظر جانی بسیار در خطر هستند، افزود: بنابراین مسئله اصلی این است که مردم باید توصیه های کارشناسان را جدی بگیرند، از رفت و آمدهای غیرضروری بپرهیزند و در خانه بمانند تا زنجیره این ویروس گسسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مسئله اصلی دیگر این است که به خاطر کرونا بسیاری از مشاغل آسیب پذیر زیان‌های اقتصادی دیده اند که این افراد به همین خاطر دچار مشکلات روحی و روانی نیز شده‌اند که باید دولت و نظام با ارائه یارانه ها و راهکارهایی فکری به حال این افراد بکند.

شهرتیفر خاطرنشان کرد: مردم در این موقعیت شرایطی را می گذرانند که صدمات روحی روانی اجتماعی بر آن ها سنگینی می کند، بنابراین باید با حفظ روحیه فشارها را به حداقل برسانند؛ اگرچه مردم منتظر پایان سال برای جشن بودند اما الان باید جایگزینی برای این پیدا کنند و از دید و بازدید به جد پرهیز کنند.

وی توصیه کرد: باید با عمل به دستورات بهداشتی کارشناسان، این ویروس را مدیریت کنیم تا صدمات جبران ناپذیری به بار نیاید.

شهرتی فر با بیان اینکه خوشبختانه روستاهای ما کمتر به این ویروس آلوده شده‌اند، گفت: این امر ممکن است به خاطر تردد شهریها به روستا و بالعکس تردد روستاییان برای خرید به شهر مسئله را دچار مشکل کند و آنها نیز دچار این ویروس شوند که به تمام مردم در روستاها توصیه می کنم برای خریدهای غیرضروری به شهر نیایند و همچنین از شهر نشینان نیز دعوت می‌کنیم که فعلاً برای دید و بازدید به روستاها نروند.

وی با بیان اینکه این روزها مردم خودشان را در خانه قرنطینه کردهاند و ممکن است این امر باعث بی حوصلهگی شود، افزود: دولت باید فکری به حال در خانه ماندن مردم نیز بکند که متاسفانه با وجود اینکه گفته می‌شود اینترنت رایگان به مردم تعلق گرفته اما سرعت اینترنت به قدری پایین و نامطلوب است که این خود منجر به جنگ اعصاب شده است و ضروری است وزارت ارتباطات فکری به این کار بکند و صدا و سیما نیز لازم است با ایجاد برنامه های مفرح و شاد مردم را سرگرم کند.

به گزارش ایرنا، سیر صعودی ابتلا به کرونا در آذربایجان‌ شرقی همچنان ادامه دارد و شمار مبتلایان به این ویروس در استان به ۴۸۷ نفر و آمار فوتی ها به ۳۹ نفر رسیده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا سهم_من_در_مهارکرونا تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تبریز ویروس کرونا تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۹۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوادار خاص استقلال: نکونام گفت دعا کن قهرمان شویم
  • استقلال: نکونام گفت دعا کن قهرمان شویم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تشکیلات خودگردان؛ از مهار اعتراضات ضد صهیونیستی تا سرکوب آن
  • بن گویر، دنده‌های شکسته، بیمارستان و سرنوشت سیاه آریل شارون!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • سرآشپز پخت تورم در ایران