Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان گفت: قطعا کسانی که مصوبات ستاد را اجرایی نکنند از طریق دادستانی و قوه قضائیه رسیدگی می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ محمدجواد فدائی در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا به نشست ویدیوکنفرانس امروز استانداران و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با رئیس جمهور و ستاد ملی مبارزه با کرونا اشاره و عنوان کرد: براساس تصمیم ستاد ملی کنترل خروجی 13 استان از فردا سه‌شنبه 27 اسفند ماه تصویب شد که به افراد مشکوک به بیماری اجازه خروج داده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تصمیمات استان مغایر با ستاد ملی مبارزه با کرونا نیست، ادامه داد: تصمیم ستاد استانی کمک می‌کند که مصوبه استانی ما در مورد کنترل ورودی‌ها به استان کرمان را با همان برنامه قبلی ادامه دهیم و در نتیجه اگر موردی در خروجی‌های دیگر استان‌ها چک نشده باشد در ورودی استان بررسی می‌شود.

استاندار کرمان تصریح کرد: کرونا موضوع ساده‌ای نیست و هیچ تعلل و کوتاهی در مورد آن قابل قبول نیست و قطعا کسانی که مصوبات ستاد را اجرا نکنند از طریق دادستانی و قوه قضائیه رسیدگی می‌کنیم. دکتر فدائی اضافه کرد: هر مصوبه‌ای که کامل به نظر نمی‌رسد، در ستاد استانی مورد بررسی و تصمیم‌گیری مجدد قرار می‌گیرد، اما مصوبات جلسات باید اجرایی شوند. وی از برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی استان برای عدم اجرای صحیح مصوبات ستاد استانی مدیریت کرونا گلایه کرد. استاندار کرمان ابراز داشت: مبحث دیگر مطرح در ستاد ملی مدیریت کرونا، بی‌در و پیکر بودن فضای مجازی در بعضی موارد است که موجب مشکلات می‌شود و لذا قرار شد کارگروه اطلاع‌رسانی به شدت با این موارد برخورد کند و افرادی که ناامیدی در مردم ایجاد و مطالب خلاف را مطرح می‌کنند برخورد جدی قضائی شود.

فدائی بیان داشت: تصمیمات اقتصادی از جمله امهال وامها، مالیات و بیمه و تعطیلی موقت واحدهای اقتصادی نیز در ستاد ملی کرونا تصویب شد و ابلاغ می‌شود. وی ابراز داشت: هیچ تردیدی در قرنطینه موارد مشکوک ورودی به استان وجود ندارد و کماکان دستورالعمل قبلی ستاد استانی اجرا می‌شود.

استاندار کرمان گفت: طبق مصوبه ستاد استانی مدیریت کرونا، 15 ورودی استان باید کنترل شود و فرمانداران حق ندارند موردی را خودشان به آن اضافه کنند، مگر اینکه به تصویب ستاد استانی برسد. دکتر فدائی در خصوص تعطیلی بازار و اصناف گفت: اصناف با توجه به درکی که از مسئله بیماری و شرایط جامعه دارند، آماده همکاری با ستاد و تعطیلی مغازه‌ها هستند، تعطیلی کامل اصناف کرمان به غیر از 12 صنف ضروری کماکان ادامه می‌یابد و این مصوبه در مورد عرضه کالاها در فروشگاه‌های بزرگ هم صادق است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار کرمان کرونا در ایران کرونا در کرمان استاندار کرمان ستاد استانی ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۹۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم
  • تأکید رئیس قوه قضائیه بر تدوین پیوست رسانه‌ای در آرا و تصمیمات قضائی
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری