Web Analytics Made Easy - Statcounter

هاشم امینی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون مصرف آب در این خطه به دلیل توصیه مسوولان پزشکی و درمانی به شستشوی مداوم دست‌ها و سطوح بیشتر شده است که می‌طلبد با درایت و توجه افزون‌تر، مصرف بهینه از سوی همگان رعایت شود.

وی ادامه داد: آب از جمله اصلی‌ترین موادی است که برای ضدعفونی استفاده می‌شود و در کنار بهره گیری از آن برای کاهش شیوع باید صرفه جویی را در دستور کار قرار دهیم، زیرا منابع آبی محدود و مصارف نامحدود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان اضافه کرد: این استان در منطقه خشک کشور و با بارش‌های حداقلی قرار دارد، لذا صرفه جویی در مصرف آب جزو الزامات همه هم‌استانی‌ها باشد تا در ماه‌های گرم پیش رو با وضعیت حاد و بحرانی روبه رو نشویم.

امینی به تولید آب ژاول در این شرکت و تحویل آن به نهادهای متولی امر سلامت و مدیریت شهری برای عملیات ضدعفونی در سطح شهر و بیمارستان‌ها اشاره و تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب اصفهان بنابر مسوولیت اجتماعی خود ۶ واحد تولید این ماده را راه اندازی کرد و هم اکنون در ۲۴ ساعت حدود ۶ هزار لیتر محصول تولید می‌کند.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی، بیمارستان‌ها، شهرداری‌ها و سازمان‌های مردم نهاد از آب ژاول تولیدی در آبفا اصفهان برای ضدعفونی استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب، غلظت آب ژاول ساخته شده را یک درصد اعلام کرد و گفت: سعی شد از تمام ظرفیت خود برای تولید این ماده استفاده کنیم و ماده نهایی که از غلظت بالایی برخوردار است بصورت رایگان در اختیار نهادهای ذی‌ربط قرار می‌گیرد.

امینی ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی سامانه تولیدی این محصول ضدعفونی کننده و گندزدا از شیوع بیماری کووید-۱۹ جلوگیری شود.

بر اساس آخرین آمار، تاکنون حدود ۱۵ هزار نفر در کشور بطور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۹۰۰ نفر بر اثر ابتلا به این ویروس فوت کرده و پنج هزار نفر نیز بهبود یافته‌اند.

از این تعداد، یکهزار و ۱۷۵ بیمار مبتلا به کرونا در استان اصفهان(مجموع اصفهان و کاشان) شناسایی شده‌اند و این خطه رتبه سوم را در کشور پس از تهران و مازندران دارد.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استان‌های مازندران و اصفهان همچنان زنگ خطر جدی در زمینه شیوع کروناست و مردم به هیچ عنوان به این استان‌ها سفر نکنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان اصفهان اصفهان شهرداری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۰۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • افزایش ۵ درصدی میزان مصرف گاز در زنجان
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین